• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet cnm dondurulmuş embriyo ilk denemem sperm değerlerimiz düşüktü ama gebelige engel olacak kadar değil ama 3 yıldır olmayınca tüp yapıverdik.bugün 2.testimi yaptım çok şükür 2 katından fazla artmış değer yarın gene yaptıracağım.

Maşallah canım benim senin pozitifş öğrenince iyice umutlanmıştım.değerlerde katlanıyo maşşallah allah hepimize nasip etsin bunları yaşamayııı

İşte ben hiç hazır diilim bugün varya 4 kere felan ağlama atakları geçirdim ve hepsinde de korkuyorum negatif sonuç almaktan diye eşime ağladım.adam da yazık ne yapacağını şaşırdıı ya

canım benim pozitiff ol hayatta herşeyde bir hayır vardır..

Al bendende o kadar durdum durdum son iki gün kala sıyırdırdım bide ben idrar testi yAptım iyice negatif düşünmeye başladım 😞 ne olcak bizim bu halimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ne bileyim nolcaz biz böyle.sendeki de iyi cesaret vallahi ben hele idrar testini hiç düşünmedim bu zamana kadar

Histereskopi olanlara sorum var kanamanız oldumu kaç gün sürdü ...

canım ben 11 nisanda histeroskopi yaptırdım
düne kdr leke şeklinde kanama devam etti
bgn yok gibi ama wcden sonra peçeteye yine geliyo çokkk çookk az
bende polip varmış o alındı ondan mı uzun sürdü diyordum kendi kendime
sen ne zaman yaptırdın ? kaçıncı günü kanama varmı sende de?

canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
bugun igne olusumun 7. gunu, kan verdim, 2180 degerim..
düşmüyor, artmıyor da..
ameliyat diyor doktor, sabah aç gel dedi.. tüpüm gidicek :(((

nasıl yani tüpünü almalarımı gerekiyor bundan kurtulman için

Ay nasıl olayım kuzum bugün spora başladım her yerim tutuldu:ssz::ssz:yarinda zumba var nasıl gidicem bilemiyorum 5 gün spor beni yoracak :51:

ben de bugün spora başladım ilk kez yapıyorum diye hoca bugün zorlamadı :) yarın bende hocanın hareketleri artı birde plates var sanırım bakalım bende yapacağım inşallah :)

ben de bugün spora başladım ilk kez yapıyorum diye hoca bugün zorlamadı :) yarın bende hocanın hareketleri artı birde plates var sanırım bakalım bende yapacağım inşallah :)

Benide zorlamadi ama millet yaparken gaza geldim:9::9:senin kaç gün canım plates cuma günü var benim 5 gün ayrı birtek yüzme yok:1::1:

Back