2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet yok kimse, topik anası zaten kayıp, ee imam-cemaat ilişkisi iyiyim, yumurtlama sıkıntısı başladı yine geçen aydan beri bende, adet olabilirsem doooğru hastaneye aşılamaya

diğer kızlardan da haber alamadım bi süre gelirlerse ztn benim yerim belli bi şekilde beni bulurlar sanırım
bak sen nasıl buldun topik anası giriş yapmış yakın zamanda bakmıştım ama herhangi bilgi yok başka
merak etmedim desem yalan olur :26:hepsini merak ediyorum aslında
günün mü geçti yoksaaaaaaaa kığızzzz hamiş olmayasın
hehhehee hadi bakalım hayırlısı olsun canım tedavin sana bebişini versin inşallah

yakın zamanda giriş yapmış mııı ne güldüm laayn Allah razı olsun! takipteyim.tamam. günüm geçiyo da şöyle geçiyo, yumurtlama geç olunca regl napsın, o da gecikiyo, karşılıklı bi naz bi kapris yani ikisinde de faturası bana kesiliyo beklemedeyim.tamam

bu testi zaten tekrarlayan düşüklerde kimyasal gebeliklerde daha çok istiyorlar.bizim bir çocuğumuz olduğundan dr. genetik tahlile gerek duymadı sadece histereskopi ve tromboli testini istedi.
inşallah kimsenin emekleri boşa çıkmaz hayırlısıyla ...bazen çok bilmekte iyi olmuyor gerçekten ya araştırmayım bakmıyım diyorum yinede dayanamıyorum .dr.un karşısına geçtiğimde söylediklerini genelde önceden biliyor oluyorum

canım tromboli testi ile kan pıhtılaşmasınamı bakılıyor..

ben de iş yerinde olacağım o vakitte ama haberdar etmeye çalışırım buradan. kaç salavat getireceğiz bu arada? ve ekstra özel bir şey gerekli mi?

Çekebildiğimiz kadar salavat çekeceğiz canım

hahaaa kaçar mı hiç şekerim aa aa
bırak son naz kaprislerini yapsınlar bu ay aşılama olsunda görsünler onlar nazı
kimimn rahminde aşık atıyorlar bilmior onlar daha anlaşılan hehehhehehe

yok yok böyle çok bilincede sanki kendimde eksik tedavi görüyorum gibi oluyo
o ilacı neden yazmadı neden bana o testi yaptır demedi falan filan gibi kendimi yiyorum sonra:18:
bida yaramslık yapmıcam dr umu dinlicem sadece

Bende bu sefer rahmime çok güveniyorum

Merhaba arkadaşlar bugün incir kürüne başlayacam. İnternette birbirinden farklı tarifler var, nasıl yapılacağını şaşırdım kaldım. Phala sanırım sen yapıyordun geçenlerde öyle okumuştum, nasıl yapıyorsun anlatırsan sevinirim....

5 bardakla yapıyorsun ama çok çıktığı için ben 4 bardaktan yapıyorum ama sen bence 5 le başla sonra 15-16 inciri ikiye böl kaynayan suya at, ateşi kıs kapağını kapa 20 dk tut. Sonra ılımasını bekle süz 3 bölerek iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…