• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay valla şu spermle yumurta birleşir ortaya çok hücreli çıkarsa bende umutluyum :1:

bi kez tedavi iptali olunca birşeyler yarıda kalınca insan artık ilk başta hep o konuya endekleniyor.. bende yaşamıştım aynısını..
bunu yaşamayan asla anlayamaz..
bende şimdi çok korkuyorum döllenme olmaz diye.. incir ilaç ne bulsam ağzıma atıyorum..

Merhaba arkadaşlar bugün incir kürüne başlayacam. İnternette birbirinden farklı tarifler var, nasıl yapılacağını şaşırdım kaldım. Phala sanırım sen yapıyordun geçenlerde öyle okumuştum, nasıl yapıyorsun anlatırsan sevinirim....

5 bardakla yapıyorsun ama çok çıktığı için ben 4 bardaktan yapıyorum ama sen bence 5 le başla sonra 15-16 inciri ikiye böl kaynayan suya at, ateşi kıs kapağını kapa 20 dk tut. Sonra ılımasını bekle süz 3 bölerek iç.

5 bardakla yapıyorsun ama çok çıktığı için ben 4 bardaktan yapıyorum ama sen bence 5 le başla sonra 15-16 inciri ikiye böl kaynayan suya at, ateşi kıs kapağını kapa 20 dk tut. Sonra ılımasını bekle süz 3 bölerek iç.

sağol canım, hazırlayayım hemen

bi kez tedavi iptali olunca birşeyler yarıda kalınca insan artık ilk başta hep o konuya endekleniyor.. bende yaşamıştım aynısını..
bende şimdi çok korkuyorum döllenme olmaz diye.. incir ilaç ne bulsam ağzıma atıyorum..

Zaten ne bulursan yap her şeyin faydası vardır zararı olmaz

Yumurtanın ağzına kadar verdik spermi hala bana mısın demedi:1:

Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi :26:

canım pek hergün isteyeceğin bir iğne değil inanılmaz yakıyor normalde canım çok kıymetli değildir ama o iğne beni bile zorladı bana transferden hemen sonra yaptılar birde 1 hafta sonra yaptırdım.jel kullanıyorum iğne mi jel mi deseler jel derim:)

canım ya, kusura bakma zaten bursa olduğunu hatırladım da o yüzden sordum, nerede başladığını hatırlayamamıştım.... hayırlı olur inşallah, nevin hanımı bende çok beğenmiştim ancak şu an malesef ki maddi durumum özel bi yerde tedaviye elvermiyor, ben fakültede başlıycam gibi duruyor, belgelerimi teslim ettim yeni doktor başladığı gibi tedaviye başlayabilirmişim. ancak ben haziranın ilk haftası tatile gitmeyi planlıyorum, şu anda da kürlerim var devam eden haziranın 10unda bitiyo, o yüzden haziran veya temmuz reglimle tedaviye başlarım diye düşünüyorum, çünkü hesaplarıma göre tatilde regl olcam :1: regl olduğun gibi ara ertesi güne randevu verelim dediler.... bu ay kaçtı zaten, mayısta da başlarsam tedavi tatile denk gelebilir diye böyle bi karar aldım bakalım.... hem kürlerim de biter....

İyi düşünmüşsün canım, yeni başlayacağın tedavi hayırlı vee bol bebişli olsunn :16: İnşaallah bu sefer Rabbim pozitifle sonuçlandırsın ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn :emir_bebek: :16:

Transferimin ikinci günü bugün. Transferden sonra doktorum ultrasyonda gösterdi bebişimi, inşaallah olduğu yerde sıkı sıkı tutunur :43: Bol bol dinleniyorum, Jel, ilaçlar, iğne falan.. Zamanın geçmesini bekliyorum. İnşaallah pozitifle sonuçlanır benim ki de sonuç bekleyen arkadaşların ki de.. :16:

sanada günaydın canım:16::16::16:
bana büyük moral oldu valla sölediklerin
Negatifi görürsem sen gibi düşünmek istiyorummm
Rabbim sanada gönlündekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım

Amin canım. Hayirliysa allah herkesin gonlundekini nasipetsin. Negatif alirsam ne yaparim yerine,pozitif alinca nasil kutlamalar yaparim diye dusun derim ben:))

Günaydın canım hadi tekrar başlıyorsun bu gün bizimle :34:

Bugun yeni birgun yarin icin yeni dualar yeni umutlarla yola devam:))

İnan çok üzüldüm benimde yakın olduğu için sanki benim negatif çıkmış kadar üzüldüm Rabbimin bir bildiği vardır diyip kenara çekilmekten başka bir çaremiz yok sen gönlünü ferah tut (demesi kolaymış gibi söylüyorum ama ) gerisini Allaha bırak :54:

Tesekkur ederim canim samimi duygularin icin. Rabbim bana goatermedigi negatifi sana gostersin insallah. Uzuldum ama dun gecti zaten bu yola cikarken hepimiz zorlanacagimizi biliyorduk zaten. Kadinlar guclu yaratilmislar. Acisada oldurmez yani;)))

Bugun yeni birgun yarin icin yeni dualar yeni umutlarla yola devam:))

Tesekkur ederim canim samimi duygularin icin. Rabbim bana goatermedigi negatifi sana gostersin insallah. Uzuldum ama dun gecti zaten bu yola cikarken hepimiz zorlanacagimizi biliyorduk zaten. Kadinlar guclu yaratilmislar. Acisada oldurmez yani;)))

Kızzz :53: Negatif değil pozitifi göstersin :9::9::9: Allah iyiliğini versin hemi :) Sağol canım :52:

Anlamadigim bisiy var kizlar.simdi saat 19:16 ama size bisiy gonderirken ve sizin yazılarınız biersaat geriden gozukuyor niye acepp..

Boşuna üzüyorsun kendini, artık bunları unut ve kendine ne olur yeni bir yol çiz

canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
bugun igne olusumun 7. gunu, kan verdim, 2180 degerim..
düşmüyor, artmıyor da..
ameliyat diyor doktor, sabah aç gel dedi.. tüpüm gidicek :(((

canimm nasil unutayim,
daha geçmedi ki..
bugun igne olusumun 7. gunu, kan verdim, 2180 degerim..
düşmüyor, artmıyor da..
ameliyat diyor doktor, sabah aç gel dedi.. tüpüm gidicek :(((

Geçmiş olsun cnm benim yaaa..insallah tez zamanda saglıgına kavusursun..

Offf bugün çok mutsuzum kızlar kendimi mahvettim durdum akşama kadar sürekli ağladımm eşim de diyoki yarın 10.gün baktıralım da kurtulalım diyor.çok korkuyorum artık negatif sonuç almaktan

Offf bugün çok mutsuzum kızlar kendimi mahvettim durdum akşama kadar sürekli ağladımm eşim de diyoki yarın 10.gün baktıralım da kurtulalım diyor.çok korkuyorum artık negatif sonuç almaktan

Ama niye aglıyorsun kiiii.:((
Eger bu kadar kendini yıpratıcaksan bencede yarın yaptır.

Amaaa bu defa deger düsük cikarsa bu sefer onun icin uzulucennn..

Ama niye aglıyorsun kiiii.:((
Eger bu kadar kendini yıpratıcaksan bencede yarın yaptır.

Amaaa bu defa deger düsük cikarsa bu sefer onun icin uzulucennn..

ayyy ne bileyim ya niye böyle oldum çok iyiydim anlamadım gitti kafayı yedim iyice.zaten cuma yaptırcaktım perşembe yaptırsam çok bişey farkedermi 5.gün embriyosu

Transferin ilk günleri ne kadar umutlu oluyorsan test günü yaklaştıkça okadar umutsuz olunuyor.bence yapma test gününü bekle kendini hamile gibi düşün hayaller kur

Back