Haber yok malesef canım bugun gormedimhoşbulduk canım.mybabyden haber varmı.:26:
hoşbulduk canım.mybabyden haber varmı.:26:
Canım benım sabret o günlerde gelecek bırdahaki denemende inşallah bebişin gelecek2 yıldır her ay defalarca idrar testi yaptim, tek isteğim o ikinci çizgiyi görmek ve sevinçten havalara uçmaktı..
her tek çizgi çıkışında sessizce ağladım..
Tup bebek denemeye eşim yanaşmadı, onu ikna ettim ilk denememizi geçen ay yaptik..
igneler, ilaçlar, vs vs transfer..
ve sonunda o çift çizgiyi gördüm..
fakat dış gebelikmiş..
üzüldüm, kabullendim...
şimdi her gün test yapiyorum yine, yalan da olsa o çift çizgiyi görebilmek için..
bu aksam da yaptim.. çift çizgiyi gördüm.. ve yine sessizce ağladim....
aminn cnm aminnn hep güzel haberler alsak keşke herkeslerden...
hepinizi opuyorum .iyigecer iyi uykular.cok oyalanmayin topigin isiklari kapatin.yataga gidin eksin saatiiiiiii.
Haber yok malesef canım bugun gormedimama evıne dondü
eee neden uğramadı acaba.çokmu özledi kocasını acaba
yarın sana haber veririm canım merak etme
Sanirimyarın güzel haberlerini bekliyorum
canimmm canimmm canimmcigimm cokk sevindimmm.. hic gozukmuyordun merakk etmistimmm.. Allahim herseyi gonlune gore gelistirsin tedavinnn suuu gibii aksinn canim benim.. opunn ve transferdinn simdidenn hayirli olsunn.. Allaha emanet ol..
bendede haberler var haftaya regly ile bende basliyorum:)) hayirlisii diyerekk
Tedavin hayırlı olsun.aynı zamanda başlamışız.benimde 5.günü yarın kontrolüm var.ilkten kaç yumurtan vardı.benim sebepsizdi şimdi yumurta rezerv azlığı dediler.senin problemin ne arkadaşım.hakkımızda hayırlırsı allahtan.
okudum canım güncelledim durumunu
tedavin kolay ve sonu bebekli olsun ...
opun güzel geçsin bol bol yumoşların olsun hepside döllensinler
Burdan sue1 arkadaşım haziran 2013 aşı topiğindendi burdada beraber denk geldik.hamile şimdi.ben otogardayım edirneye gidiyorum kontrol bugün.internet bulursam gelişmeleri yazarım.bana amh baktırmadı doktor.fsh geçen ay 2.67 idi.bu ay 22.67 çıkınca rezerv azlığı teşhisi koydu.anlamadım gitti valla.Ay ne guzell asilama yaptirirken bi aşidaşim vardi simdide tupdaşim oldu:))hayirli ugurlu bebisli olsun insallah..yaa ilk muayenede ne vardi hic bilmiorumki simdi 5 taneymis.benim tuplerim tikali canim esiminde morfoloji sorunu var.senin niye oyle olduki son anda tedaviye baslarkenmi farkedildi bu durum?insallah bu denemede guzel sonuclar alirsin bi tanecik saglikli yumurtan olsa yeter be canim hic üzülme..simdi kac tane olmus bisi dedimi doktorun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende sana yazmıştım önceeee dedim ki bilgilerini yaz
saygılar bizden efenim
sağol datlum Allahrazı olsun çifter çifter bebek olarak geri dönsün inşallah
Günaydın canlarrrrr..
Bugun buyuk gün . Şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidicem. Benim için dua edin lütfen.
Karnım, başım çok ağrıyor birde lekelenmem arttı. Sanki söktü sökecek gibi hissediyorum.
Hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun...
Burdan sue1 arkadaşım haziran 2013 aşı topiğindendi burdada beraber denk geldik.hamile şimdi.ben otogardayım edirneye gidiyorum kontrol bugün.internet bulursam gelişmeleri yazarım.bana amh baktırmadı doktor.fsh geçen ay 2.67 idi.bu ay 22.67 çıkınca rezerv azlığı teşhisi koydu.anlamadım gitti valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?