2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
2 yıldır her ay defalarca idrar testi yaptim, tek isteğim o ikinci çizgiyi görmek ve sevinçten havalara uçmaktı..
her tek çizgi çıkışında sessizce ağladım..
Tup bebek denemeye eşim yanaşmadı, onu ikna ettim ilk denememizi geçen ay yaptik..
igneler, ilaçlar, vs vs transfer..
ve sonunda o çift çizgiyi gördüm..

fakat dış gebelikmiş..
üzüldüm, kabullendim...
şimdi her gün test yapiyorum yine, yalan da olsa o çift çizgiyi görebilmek için..
bu aksam da yaptim.. çift çizgiyi gördüm.. ve yine sessizce ağladim....

hoşbulduk canım.mybabyden haber varmı.:26:

Canım benım sabret o günlerde gelecek bırdahaki denemende inşallah bebişin gelecek

coook uykum geldi.ben kacar.sabah ise gidecegim uykusuz.bide rahim filmi cekilen ay febelik olabilir gibi bir efsanw var.olurmu olur.(zugurt tesellisi) 8 senedir olmamis......

hepinizi opuyorum .iyigecer iyi uykular.cok oyalanmayin topigin isiklari kapatin.yataga gidin eksin saatiiiiiii.

koca balıkesirde ben izmirde nasıl ekşın olacak..
bayrağı size devrediyorum.
o kadar çokki hsg den hamile kalan,inşallah sende onların içinde olursun canım.allahtan ümit kesilmez öyle deme..
hadi size iyi çalışmalar

Cok sagolasin canim benim..basladik hayirlisiyla:))rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah..cok guzel bi haber bu tatlimm cabuk cabuk guzel guzel gel pesimizden birlikte guzel haberler verelim allahin izniyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne guzell asilama yaptirirken bi aşidaşim vardi simdide tupdaşim oldu:))hayirli ugurlu bebisli olsun insallah..yaa ilk muayenede ne vardi hic bilmiorumki simdi 5 taneymis.benim tuplerim tikali canim esiminde morfoloji sorunu var.senin niye oyle olduki son anda tedaviye baslarkenmi farkedildi bu durum?insallah bu denemede guzel sonuclar alirsin bi tanecik saglikli yumurtan olsa yeter be canim hic üzülme..simdi kac tane olmus bisi dedimi doktorun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burdan sue1 arkadaşım haziran 2013 aşı topiğindendi burdada beraber denk geldik.hamile şimdi.ben otogardayım edirneye gidiyorum kontrol bugün.internet bulursam gelişmeleri yazarım.bana amh baktırmadı doktor.fsh geçen ay 2.67 idi.bu ay 22.67 çıkınca rezerv azlığı teşhisi koydu.anlamadım gitti valla.

Günaydın canlarrrrr..
Bugun buyuk gün . Şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidicem. Benim için dua edin lütfen.
Karnım, başım çok ağrıyor birde lekelenmem arttı. Sanki söktü sökecek gibi hissediyorum.
Hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun...

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun senin için eşin için hayırlı olacaksa olsun inşallah haberlerini merakla bekliyoruz

Stresten arttırdın demek sen bu fsh ını. Çünkü hormonlarımız durumumuzdan çok etkilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…