2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

kızlar değerim 2ye değil 3e katlanmış :) 12. gün değerim 880.21 çıktı.... pazartesi kese için çağırdılar

Ayyy canım olayı biliyorum ama nicki ile bağdaştıramadım ismini söylesen cevap verirdim de.

buldummmm buldummmm
hamileymiş hemde pozitifffff çok sevindim
demekki bebişler pepeden çok hoşlandılar hehehe
ikiz sanırım

canım sen nasılsın ne durumdasın merak ettim
sağlıgına kavuştun mu ?:26:

Ön görüşmeme 12 gün kaldı, bu bile beni heyecanlandırıyor. Yaa kızlar bende transfer görmek istiyorum artık, oldu mu tuttu mu, değerim kaç çıkacak demeyi iple çekiyorum

günaydınlarrrr YÜREĞİNİZDEN GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇİYORSA SİZLERİ BULSUN İNŞŞ

Ön görüşmeme 12 gün kaldı, bu bile beni heyecanlandırıyor. Yaa kızlar bende transfer görmek istiyorum artık, oldu mu tuttu mu, değerim kaç çıkacak demeyi iple çekiyorum
OYYYY KUZUM KORKULARIMIZ ORTAK BİLİYORSUN AMA BEN İNANIYORUM DUA EDİYORUM İNŞŞ TRANSFERİDE GÖRECEKESİN MELEĞİNİ KUCAKLADIĞINIDA

Günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız ne durumdasınız arada bakıyorum sizlere pek yazamıyorum ama dualarımdasınız ve hepinizin pozitif haberlerini bekliyorummm

Son düzenleme:
inşallah canım ya.kurul rapor işi falan nasıl oluyor biraz anlatsana bana:18::18::18::18:
Kuzum akşam bağlantı gitti giremedim eee ne yaptın ne dediler :26:

Uyandım kuzum anca geldim evi topla kahvaltı yap anca dün merak ettik ama okuyunca merakimi giderdin

Phala canım sabret bu sefer hep beraber tahlil gününü sayicaz

bende tam tersi hala korktuğum için 1.negatif den sonra 2. için daha çok korkuorumm o günler hemen gelmesin istiyorum

GÜnaydın Kızlar, Bu sabah uyandığımda gerdanım boynum ensem sırtımda hafifte olsa siğiller çıkmış sivilce gibi uç vermişler acep nedendir yaşayan varmı estrofem yaparmı anlamadım gitti moralim bozuldu :44::44:

Uyandım kuzum anca geldim evi topla kahvaltı yap anca dün merak ettik ama okuyunca merakimi giderdin

Phala canım sabret bu sefer hep beraber tahlil gününü sayicaz

günaydın ozaman tatlım
bende hala toparlanıyorum habire çamaşır çamaşır bi yıgın ütü oldu sırada onlar var ütülencek
sen napıosunn bakalım gece kaynatmışsınız yine film bitince hemen uyudum ben uyku bastırdı da

OYYYY KUZUM KORKULARIMIZ ORTAK BİLİYORSUN AMA BEN İNANIYORUM DUA EDİYORUM İNŞŞ TRANSFERİDE GÖRECEKESİN MELEĞİNİ KUCAKLADIĞINIDA

Ah ah ah canıııım bir kucaklasam bir kucaklasam asla bırakmayacağım

bende tam tersi hala korktuğum için 1.negatif den sonra 2. için daha çok korkuorumm o günler hemen gelmesin istiyorum

aaaa sen ne diyorsun hayatım öyle olur mu? Gelsin gelsin o günler, korkuyla olmaz bu işler

Canım senle ben aynı gun başlıyoruz. İnan günler gecmek bilmiyor. Ben suan işi akısına bıraktım. Sen oncesinde bir hazırlık yapıyor musun

İnşallah canım benim, bu arada hastane için karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…