alemsin hayrolsun yaaaa. koptum resmen... bi bomba da ben patlatayım o zaman. sabahın köründe kalktım yine. izleyecek bişey bulamadım. bi yandan kk'ya bakıyorum bi yandan da bari minişlerim pepeyi izlesinler, hoşlarına gider de bana sımsıkı tutunurlar diye onu izliyorum. pepenin kardeşi bebe, yanlışlıkla pepenin ittirgitini kırdı. sonra kardeşlikle ilgili bi konuşmalar, bi şarkılar söylendi. ah yavrularım siz de mi böyle olacaksınız diye başladım ağlamaya... ve eşime yakalandım. yanıma gelip beni teselli ediyo o da garibim...
kızlar değerim 2ye değil 3e katlanmış :) 12. gün değerim 880.21 çıktı.... pazartesi kese için çağırdılar
Ayyy canım olayı biliyorum ama nicki ile bağdaştıramadım ismini söylesen cevap verirdim de.
buldummmm buldummmm
hamileymiş hemde pozitifffff çok sevindim
demekki bebişler pepeden çok hoşlandılar hehehe
ikiz sanırım
herkese günaydın mutlu sabahlar diliyorum hepimize .kocaman öpüyorum.nasılsınız bakalımmmmm
OYYYY KUZUM KORKULARIMIZ ORTAK BİLİYORSUN AMA BEN İNANIYORUM DUA EDİYORUM İNŞŞ TRANSFERİDE GÖRECEKESİN MELEĞİNİ KUCAKLADIĞINIDAÖn görüşmeme 12 gün kaldı, bu bile beni heyecanlandırıyor. Yaa kızlar bende transfer görmek istiyorum artık, oldu mu tuttu mu, değerim kaç çıkacak demeyi iple çekiyorum
Kuzum akşam bağlantı gitti giremedim eee ne yaptın ne dediler :26:inşallah canım ya.kurul rapor işi falan nasıl oluyor biraz anlatsana bana:18::18::18::18:
oh ohhhhhhhhrapor çıkmışşş ne güzel çok sevindim cnm hayırlısı olsun
dün sabah burdaydım ama öğlen işlere koyuldum malum çamaşır ütü vs işleri
akşamda kocişimle film izledik o yüzden gelemedim öslemişim tabikiiiii
sen tüp bebeği nerde yaptırıyorsun parsencim bide sis dediğiniz şey nedir ben anlamadım :26:
melindam canım sen uyanamadın mı daha
Ön görüşmeme 12 gün kaldı, bu bile beni heyecanlandırıyor. Yaa kızlar bende transfer görmek istiyorum artık, oldu mu tuttu mu, değerim kaç çıkacak demeyi iple çekiyorum
Canım 9.gün 148 di. 12.gün 368 oldu bi daha istemedi dr. Ili hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Sen??
🌸🌸🌸
acı olmuyo cnm iğne etime zor batıyo aşılamada iğne uçları değişiyodu bunda değiştirme şansım yok
içim tuhaf oluyo ya daha 9iğnem var
Uyandım kuzum anca geldim evi topla kahvaltı yap anca dün merak ettik ama okuyunca merakimi giderdin
Phala canımsabret bu sefer hep beraber tahlil gününü sayicaz
TEBRİK EDERİM CANIMMMMMMMMMMM.
darısı basımıza
OYYYY KUZUM KORKULARIMIZ ORTAK BİLİYORSUN AMA BEN İNANIYORUM DUA EDİYORUM İNŞŞ TRANSFERİDE GÖRECEKESİN MELEĞİNİ KUCAKLADIĞINIDA
bende tam tersi hala korktuğum için 1.negatif den sonra 2. için daha çok korkuorumm o günler hemen gelmesin istiyorum
Ön görüşmeme 12 gün kaldı, bu bile beni heyecanlandırıyor. Yaa kızlar bende transfer görmek istiyorum artık, oldu mu tuttu mu, değerim kaç çıkacak demeyi iple çekiyorum
Kuzum akşam bağlantı gitti giremedim eee ne yaptın ne dediler :26:
Uyandım kuzum anca geldim evi topla kahvaltı yap anca dün merak ettik ama okuyunca merakimi giderdin
Phala canımsabret bu sefer hep beraber tahlil gününü sayicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?