• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gece gece kahkaha attim resmen.ayyy cok feciii bir durum. gozumun onunde canlandi.yok ypk olanaz diyorum.dusundukce gukuyirum.Allahta seni guldursun.ben jesin doktor degisturirdim

Çok fenaydı çok utanç verici o iğneyi yapana kadar ömrümden ömür gitti..
Gözlerimi kapattım masada doktorla yüzyüze gelmemek için gerçi teknik olarak yüzyüze gelemezdik zira onun yüzü malum yere dönüktü:17::17::1::1: yüzümü kapattım kızardığım anlaşılmasın diye çok mu acıdı diyor bana hiiiççç umrumda mı acısı benim derdim utancımı saklamak:1::1::1:

Gözlerimi kapattım masada doktorla yüzyüze gelmemek için gerçi teknik olarak yüzyüze gelemezdik zira onun yüzü malum yere dönüktü:17::17::1::1: yüzümü kapattım kızardığım anlaşılmasın diye çok mu acıdı diyor bana hiiiççç umrumda mı acısı benim derdim utancımı saklamak:1::1::1:

gülden yani seni herkes hayal ediyor,ondan gülüyorlar..:9::9::9::9::9::9:,
ee tabi bende:1::1::1::1::1:

Kisslarrr

Ben ciktım... tırstım bennn..
Herkese iyi gecelerrr...

Öpuyorum sizii...

İnşallah yarın yüzüm güler canlarım.sabah 5.30 da yola çıkıcam ben çıkayım.bende net yok annemlerden giriyorum.öpüldünüz kocaman.kavga etmeyin doğmadan bebelere kötü örnek olmayalım.

Cok tesekkurederim canim...ins..hepimizin gelsin bebisleri...evet onemli olan kalite...o sadece sayi dimi onemi yok...
Evet şekerim kalite gerek bizim yumilere:1:
sağol datlum..
paşamız tank şeklinde pasta istedi askeri bir konseptimiz olacak bakalım ne çıkcak ortaya:1::1:
:53::53::53: bol.bol yeşil şeker hamuru al :1:eminimki iki kardeş süper bir iş çıkaracaksiniz merakla resimleri. Bekliyorum:16::16:
ben doğal yolla yapmam istesem yaparım ki:1::1::1:
şimdilerde trend tüp bebek şekerim hem zengin gösteriyor insanı:12::12::1:
tüp yapmak maliyetli etrafta havam oluyor oooooo ne çok parası var bu hatunun diyollar:1::1::1:
:1::1::1: ay hemen zengin kimligime buruneyim 4 aşılama 3 tüp bebek nasıl ama:23::23: ah ah keşke bebislerimiz kendi gelselerde o paralar onlara gitse :ssz::ssz:
affetmem affetmem affetmem
ben ona bir gök gürültülü yağmurlu sonrada sis çıkaracağım şimdi
canım bu arada şuanda bornovadayım,geldim.
kuruldan rapor çıkmış yarın onun için hastaneye gidicem
o zaman muayene olurmu sence?
Kuzum hosgeldin:46::46:yarın bence bakarlar sis olacağı için diye tahmin ediyorum yarın beni habersiz bırakma merak ederim seni:16::16:
günlerden opu ya 2 gün kala:1::1:
son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedim :1::1::1: olurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi:1::1::1: yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim :27::27::27::1::1:bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı :1::1::1:
:60::60::60::60::60::60::60::60: kız gece gece koptum :1::1:

sen nasil birseysin.senin kadar her durumdan eglence cikarabilen insan varmi.bayiliyorum sana.gercekte de deni tanimak ist.erdim.cok iyi bir dost olursun.sen insanin omrune omur kstarsin.sen anlattikca yasiyorum adeta

Kıs sen nerdesin ses var görüntü yok :1::1::1:asagida adın yok ama yazın var hayaletmisin:27::27::27:

Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi ve aşama:40:

27 yasındayım 4. Deneme 1 kıZım var sperm sayısı dusuk memorıal persembe opu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet şekerim kalite gerek bizim yumilere:1:

:53::53::53: bol.bol yeşil şeker hamuru al :1:eminimki iki kardeş süper bir iş çıkaracaksiniz merakla resimleri. Bekliyorum:16::16:

:1::1::1: ay hemen zengin kimligime buruneyim 4 aşılama 3 tüp bebek nasıl ama:23::23: ah ah keşke bebislerimiz kendi gelselerde o paralar onlara gitse :ssz::ssz:

Kuzum hosgeldin:46::46:yarın bence bakarlar sis olacağı için diye tahmin ediyorum yarın beni habersiz bırakma merak ederim seni:16::16:

:60::60::60::60::60::60::60::60: kız gece gece koptum :1::1:

hoşbulduk canım.mybabyden haber varmı.:26:

Back