2 yıldır her ay defalarca idrar testi yaptim, tek isteğim o ikinci çizgiyi görmek ve sevinçten havalara uçmaktı..
her tek çizgi çıkışında sessizce ağladım..
Tup bebek denemeye eşim yanaşmadı, onu ikna ettim ilk denememizi geçen ay yaptik..
igneler, ilaçlar, vs vs transfer..
ve sonunda o çift çizgiyi gördüm..
fakat dış gebelikmiş..
üzüldüm, kabullendim...
şimdi her gün test yapiyorum yine, yalan da olsa o çift çizgiyi görebilmek için..
bu aksam da yaptim.. çift çizgiyi gördüm.. ve yine sessizce ağladim....
hepinizi opuyorum .iyigecer iyi uykular.cok oyalanmayin topigin isiklari kapatin.yataga gidin eksin saatiiiiiii.
canim sen ikinciye kan tahlili yaptinmi kac cikti.merak ediyorum kesin ikizmi diye.yaptiysan gununu ve sayisini yazarmisinYıllardır incelediğim listede nickimi görmek... Paha biçilemez..resmini çekip ilerde bebelerime göstercem 😝😝
🌸🌸🌸
günlerden opu ya 2 gün kala
son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedimolurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı
KK'nın değerli anne adayları, yıllar önce bin bir hayalle siteye üye olmuştum, deliler gibi bebek istiyordum, sonuca ulaşamıyordum ve bu sitedeki kadınların desteklerini yazdıklarını takip ediyordum, bu tek tesellim ve eğlencem olmuştu. Birilerinin sizi anlaması, aynı yollardan geçmesi teselli oluyordu. Birçok başarısız denememiz oldu bebeğimize ulaşma yolunda, aşılamalar, kendiliğinden olup sona eren gebelikler... Tüp bebek denemeleri ve yine olumsuzluklar... Şimdi mi? Şimdi yatak odamda bir prens uyuyor, tüm sıkıntılarımı unutturan demeyeceğim, unutulmuyor ama hoş gördüren minik bir bebek... Lütfen vazgeçmeyin, denemeye devam edin.. Tedavide embriyoları nakletme günü başıma gelenlerden sonra asla bu bebek tutmaz demiştim: Arabamız bozulunca transferden hemen sonra bir saat yürümek zorunda kalmam, yerimde kımıldamaya korkarken deli gibi tuvaletimin gelmesi ve yine transferden sonraki bir saatte defalarca tuvalete gidip oturmak zorunda kalmam, iki saat sonra 6 saatlik bir yola çıkmamız ve yolun resmen bir tarla görünümünde olması... O yolda midemi, böbreğimi bile düşürebilirdim, bebek nasıl tutundu? İşte bu nokta için yazıyorum bunca şeyi, umudunuzu kaybetmeyin, kafanızı rahat tutun... Her şey çok güzel olacak... Allah yardımcımız olsun.
canim sen ikinciye kan tahlili yaptinmi kac cikti.merak ediyorum kesin ikizmi diye.yaptiysan gununu ve sayisini yazarmisin
GuNaydınnnnnnnn
Herkeseee.musmutluuu, pozitif bi gün olsun......
Günaydın canlarrrrr..
Bugun buyuk gün . Şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidicem. Benim için dua edin lütfen.
Karnım, başım çok ağrıyor birde lekelenmem arttı. Sanki söktü sökecek gibi hissediyorum.
Hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun...
iyidir kuzum ne olsun.yarın hastaneye raporum çıkmış.hadi hayırlısı bakalımm
hoşbulduk canım.mybabyden haber varmı.:26:
Haber yok malesef canım bugun gormedimama evıne dondü
eee neden uğramadı acaba.çokmu özledi kocasını acaba
yarın sana haber veririm canım merak etme
Sanirimyarın güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın canlarrrrr..
Bugun buyuk gün . Şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidicem. Benim için dua edin lütfen.
Karnım, başım çok ağrıyor birde lekelenmem arttı. Sanki söktü sökecek gibi hissediyorum.
Parsenle melimdan seni merak etmişler, eve geldiğin halde topikte neden değilmişsin birde kocana mı vakit ayırıyormuy muşsun?
GuNaydınnnnnnnn
Herkeseee.musmutluuu, pozitif bi gün olsun......
canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
öle olmuşş canım kızçeler sabah gelseler biz gibi burdayımda akşam pek giremiyorum
bide biri vardı nickini unuttum hani transfer sonrası bebişlere pepe izletiyordu bide sonunda ağlamaklı yer varmış orda da ağlıyordu
hatırladın mı kimden bahsettiğimi:26: onun test sonucu ne oldu çk merak ettim ama ismini hatırlayamıyorum bi türlü:44:
günaydınn canmcım hoşgeldin
canım sabah akşam kullanıyorum dr ve hemşire yaptıktan sonra 2 dk uzan dedi 10 15 dk yürü ama tempolu değil zaten yasak tempolu yürüyüş sakın yürüme.
canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
öle olmuşş canım kızçeler sabah gelseler biz gibi burdayımda akşam pek giremiyorum
bide biri vardı nickini unuttum hani transfer sonrası bebişlere pepe izletiyordu bide sonunda ağlamaklı yer varmış orda da ağlıyordu
hatırladın mı kimden bahsettiğimi:26: onun test sonucu ne oldu çk merak ettim ama ismini hatırlayamıyorum bi türlü:44:
günaydınn canmcım hoşgeldin
bugün histereskopimi oldum d. güzel geçtiğini söyledi 1 2 parça alıp patolojiye yollamışlar.
Ayyy canım olayı biliyorum ama nicki ile bağdaştıramadım ismini söylesen cevap verirdim de.
ANammmmm ikiz olmus hadi hayirlisi simdi kese ve kalp atisi var ayyy cok heycanli.canim ben cok sukur kalp atisi duydum hatta elleri ayaklari oynamaya baslamis gorduk dun usgde.Canım 9.gün 148 di. 12.gün 368 oldu bi daha istemedi dr. Ili hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Sen??
🌸🌸🌸
cnm o çift çizgiyi de görecek kalp atışllarını duyacak günü gelince kucağına bile alacaksın bebeğini şimdi zamanı değilmiş demek ki inşlh bundan sonra ki günlerde yüzün gülsün....2 yıldır her ay defalarca idrar testi yaptim, tek isteğim o ikinci çizgiyi görmek ve sevinçten havalara uçmaktı..
her tek çizgi çıkışında sessizce ağladım..
Tup bebek denemeye eşim yanaşmadı, onu ikna ettim ilk denememizi geçen ay yaptik..
igneler, ilaçlar, vs vs transfer..
ve sonunda o çift çizgiyi gördüm..
fakat dış gebelikmiş..
üzüldüm, kabullendim...
şimdi her gün test yapiyorum yine, yalan da olsa o çift çizgiyi görebilmek için..
bu aksam da yaptim.. çift çizgiyi gördüm.. ve yine sessizce ağladim....
ayyy hadi gü<zel bol değerli bi gün olsun şekerim haberini bekliyoruzGünaydın canlarrrrr..
ANammmmm ikiz olmus hadi hayirlisi simdi kese ve kalp atisi var ayyy cok heycanli.canim ben cok sukur kalp atisi duydum hatta elleri ayaklari oynamaya baslamis gorduk dun usgde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?