2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Boşuna üzüyorsun kendini, artık bunları unut ve kendine ne olur yeni bir yol çiz

Yıllardır incelediğim listede nickimi görmek... Paha biçilemez..resmini çekip ilerde bebelerime göstercem 😝😝

🌸🌸🌸
canim sen ikinciye kan tahlili yaptinmi kac cikti.merak ediyorum kesin ikizmi diye.yaptiysan gununu ve sayisini yazarmisin

Amanın amanın
Neyse geçmiş gitmiş, bende aynı şeyi yaşadım ama bana senin gibi ışık tutmadılar
Bu arada bu hikayeni alıntı yaptığım için bu günde sayfada yer alıyor kusura kalma

Son düzenleme:

Canım bizleri düşündüğün için Allah razı olsun senden, Allah bebeğine uzun ömürler hayırlı kısmetler versin inşallah

Parsenle melimdan seni merak etmişler, eve geldiğin halde topikte neden değilmişsin birde kocana mı vakit ayırıyormuy muşsun?

Son düzenleme:
canim sen ikinciye kan tahlili yaptinmi kac cikti.merak ediyorum kesin ikizmi diye.yaptiysan gununu ve sayisini yazarmisin

Canım 9.gün 148 di. 12.gün 368 oldu bi daha istemedi dr. Ili hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Sen??

🌸🌸🌸

Hadi bakalım insallah güzel haberlerle gelirsin cnmmmm.:))

iyidir kuzum ne olsun.yarın hastaneye raporum çıkmış.hadi hayırlısı bakalımm

oh ohhhhhhhh rapor çıkmışşş ne güzel çok sevindim cnm hayırlısı olsun

hoşbulduk canım.mybabyden haber varmı.:26:

Haber yok malesef canım bugun gormedimama evıne dondü

eee neden uğramadı acaba.çokmu özledi kocasını acaba
yarın sana haber veririm canım merak etme

Sanirim yarın güzel haberlerini bekliyorum

dün sabah burdaydım ama öğlen işlere koyuldum malum çamaşır ütü vs işleri
akşamda kocişimle film izledik o yüzden gelemedim öslemişim tabikiiiii
sen tüp bebeği nerde yaptırıyorsun parsencim bide sis dediğiniz şey nedir ben anlamadım :26:
melindam canım sen uyanamadın mı daha

canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

Parsenle melimdan seni merak etmişler, eve geldiğin halde topikte neden değilmişsin birde kocana mı vakit ayırıyormuy muşsun?

öle olmuşş canım kızçeler sabah gelseler biz gibi burdayımda akşam pek giremiyorum
bide biri vardı nickini unuttum hani transfer sonrası bebişlere pepe izletiyordu bide sonunda ağlamaklı yer varmış orda da ağlıyordu
hatırladın mı kimden bahsettiğimi:26: onun test sonucu ne oldu çk merak ettim ama ismini hatırlayamıyorum bi türlü:44:

GuNaydınnnnnnnn
Herkeseee.musmutluuu, pozitif bi gün olsun......

günaydınn canmcım hoşgeldin

Hosbulduk cnm.

Wavv ne guzel pepe heeee...
.

canım sabah akşam kullanıyorum dr ve hemşire yaptıktan sonra 2 dk uzan dedi 10 15 dk yürü ama tempolu değil zaten yasak tempolu yürüyüş sakın yürüme.

Sabah akşam mı ben günde 1 kere yapmam gerekiyor diye anlamıştım ve sadece akşamları yapıyorum canım perşembe transfer olacak gittiğimde sorarım tekrar

Ayyy canım olayı biliyorum ama nicki ile bağdaştıramadım ismini söylesen cevap verirdim de.

Canım 9.gün 148 di. 12.gün 368 oldu bi daha istemedi dr. Ili hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Sen??

🌸🌸🌸
ANammmmm ikiz olmus hadi hayirlisi simdi kese ve kalp atisi var ayyy cok heycanli.canim ben cok sukur kalp atisi duydum hatta elleri ayaklari oynamaya baslamis gorduk dun usgde.

cnm o çift çizgiyi de görecek kalp atışllarını duyacak günü gelince kucağına bile alacaksın bebeğini şimdi zamanı değilmiş demek ki inşlh bundan sonra ki günlerde yüzün gülsün....
ayyy hadi gü<zel bol değerli bi gün olsun şekerim haberini bekliyoruz

ANammmmm ikiz olmus hadi hayirlisi simdi kese ve kalp atisi var ayyy cok heycanli.canim ben cok sukur kalp atisi duydum hatta elleri ayaklari oynamaya baslamis gorduk dun usgde.

Süper..maşallah darısı bize..senin tekti dimi? Değerlerin neydi ?? Ya çok heyecanlıyım ikiz mi diye.. Bi de doktor hiç muayene filan etmedi inanamıyorum ben hala

&#127800;&#127800;&#127800;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…