Ala allaaa...
Kurtarır bizi ooooo cnm..
o zaman sen vahim durumdasın gerginliğinde bu yüzden
Gece gece güldürdün valla ilahi.
Evet aynen psikolojisi bozulmuş...
Ayyyy bldg arkadaşı bulunca napar bilemedim ben şimdi...
gece gece kahkaha attim resmen.ayyy cok feciii bir durum. gozumun onunde canlandi.yok ypk olanaz diyorum.dusundukce gukuyirum.Allahta seni guldursun.ben jesin doktor degisturirdim
Evet aynen psikolojisi bozulmuş...
Ayyyy bldg arkadaşı bulunca napar bilemedim ben şimdi...
şimdi banyoya giricem,evet ben pisim pis geziyorum ben..
saldım çayıra mevlam kayıra
Çok fenaydı çok utanç verici o iğneyi yapana kadar ömrümden ömür gitti..
Gözlerimi kapattım masada doktorla yüzyüze gelmemek için gerçi teknik olarak yüzyüze gelemezdik zira onun yüzü malum yere dönüktüyüzümü kapattım kızardığım anlaşılmasın diye çok mu acıdı diyor bana hiiiççç umrumda mı acısı benim derdim utancımı saklamak
Allah sizi bildigi gibi yapsın koptummmmmmmm:))))
Kisslarrr
Ben ciktım... tırstım bennn..
Herkese iyi gecelerrr...
Öpuyorum sizii...
Evet şekerim kalite gerek bizim yumilereCok tesekkurederim canim...ins..hepimizin gelsin bebisleri...evet onemli olan kalite...o sadece sayi dimi onemi yok...
sağol datlum..
paşamız tank şeklinde pasta istedi askeri bir konseptimiz olacak bakalım ne çıkcak ortaya
ben doğal yolla yapmam istesem yaparım ki
şimdilerde trend tüp bebek şekerim hem zengin gösteriyor insanı
tüp yapmak maliyetli etrafta havam oluyor oooooo ne çok parası var bu hatunun diyollar
Kuzum hosgeldinaffetmem affetmem affetmem
ben ona bir gök gürültülü yağmurlu sonrada sis çıkaracağım şimdi
canım bu arada şuanda bornovadayım,geldim.
kuruldan rapor çıkmış yarın onun için hastaneye gidicem
o zaman muayene olurmu sence?
günlerden opu ya 2 gün kala
son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedimolurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı
Çok fenaydı çok utanç verici o iğneyi yapana kadar ömrümden ömür gitti..
Gözlerimi kapattım masada doktorla yüzyüze gelmemek için gerçi teknik olarak yüzyüze gelemezdik zira onun yüzü malum yere dönüktüyüzümü kapattım kızardığım anlaşılmasın diye çok mu acıdı diyor bana hiiiççç umrumda mı acısı benim derdim utancımı saklamak
ah ah hic sorma her muayene sonrasi ayni seyi bende soylerimerkek olmak vardı ne rahatlar
Beni mümkünse gebe yapsın
Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi ve aşama
Evet şekerim kalite gerek bizim yumilere
bol.bol yeşil şeker hamuru al eminimki iki kardeş süper bir iş çıkaracaksiniz merakla resimleri. Bekliyorum
ay hemen zengin kimligime buruneyim 4 aşılama 3 tüp bebek nasıl ama ah ah keşke bebislerimiz kendi gelselerde o paralar onlara gitse
Kuzum hosgeldinyarın bence bakarlar sis olacağı için diye tahmin ediyorum yarın beni habersiz bırakma merak ederim seni
kız gece gece koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?