forumda kapisma var..cekirdegimi alip geleyim.kavga cekirdeksiz olmaz
iyidir kuzum ne olsun.yarın hastaneye raporum çıkmış.hadi hayırlısı bakalımm
ama dalga geçmişsiniz konuyu bilmiyorum ki neden dalga geçtiniz dalga geçmek incitici bişiiii ne büyük travma olmuştur şimdi nasıl unutcek
hiç düşünme benim başıma gelenler kimsenin başına gelmemiştir o yüzden rahat ol
hadi hayirli olsun.hangi hastaneydi.sansin bol ilsun insallah.
Oooooo arada güme gidiyommm imdayyttt...
Ben ben yapmadıımmmm
Kavga var diye yerimi aldım ben arkadaşı bulamayınca bana sarmaya kalktı güldennn.....
heeee ben rejimdeyim sende bide utanmadan çekirdek yeee..
senide döverim haaaaaa
ÖZSEN duydun mu canım editten de izin çıktı..şimdi seni de yerim haaaaaaa..
teşekkür ederim canımmm..
allah razı olsun
ege doğum evi canım.teşekkür ederim
kızım benden gülden de kurtaramaz sizi,edite niye sığınıyorsunuz
Heeee olduuuu....onu dalga gecenler icin söyledi bikeremmmmm...
inşallah muayene etmezler yarın..aniden aradılar beklemiyordum yaa:26::26:
Oooooo arada güme gidiyommm imdayyttt...
Ben ben yapmadıımmmm
Kavga var diye yerimi aldım ben arkadaşı bulamayınca bana sarmaya kalktı güldennn.....
günlerden opu ya 2 gün kala
son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedimolurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı
demekki pek yanaşmamak lazım dalga geçilmesi çok derin izler bırakmış
günlerden opu ya 2 gün kala
son kez gel bi bakalım dedi daktır muayene ortamı loş karanlık gibi ve örtü altından aleti ittiriverince ezbere yolu buluyor daktır diye ben temizlik yapmamıştım o gün eve dönünce ilgilencektim kendimle opudan sonra ilgilenemem diye transfer vs.. var...
velhasıl kelam doktorcuuummm muayene ile yetinmedi rahime yapılan bir iğne varmış onu eşin alsın gelsin ben benim odamda onu sana yapıcam dedi ben olmaz dedim nasıl olmaz dedi olmaz işte dedimolurdu olmazdı iğne geldi hoca beni odaya aldı hemşireye hazır değilim ben diyorum kıkırdıyor zilli amaannn tek senmisin öle biz neler görüyoruz dedi yattım o şahane masaya herşey meydanda yetmedi daktır bir de o bölgeye ışık tuttu iğneyi doğru yere yapabilmek için ince çalışmalıydı yani..O gün tıp tarihine pala egunal olarak geçtim bittiğim andı bir daha nasıl bakcam doktorun yüzüne dedim bir sonraki buluşmada unutmuştum bile olayı
Gece gece güldürdün valla ilahi.günlerden opu ya 2 gün kala
kız zannetmem ya hergün doktora giden insanın pala olacak kadar çok kılı yokmuştur,sana öyle geliyordur canım benim.
sen yine başkalrına göre temizmişsindir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?