sen yine iyisin ben 2 kere ikiz bir kere 3 üz doğurmuşum bundan sonraki ilk hedefim 4 üzsağım solum önüm arkam bebeekkkkk ben tüm embriyoları koyduruyorum maşallah hepsi tutuyor aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
bu aksam ovitrelle ignemi vuracagim carsamba sabahdan opu var
bu igne acitiyormu birde icinde hava var siz nasil vurdunuz ignenizi
ara ara olsun 7/24 olsun tam zamanlı ya da part time farketmez katılmış olman önemli
ara ara değil aralıksız hoşgeldin o zaman
bi de bebişiyle gelmiş
not aldım tatlım ilk fırsatta ekliciiimmmmm
ilk tüp beebk dtedavime başladım ve geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 18 gündür halaadet görmedim söktrücü verdi dokto ama bitti dün hala adet görmedim aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi doktor adet görrünce gel dedi ama hala olmadım
Iyi yolculuklar kuzum pasalarinla vakit geçirmek çok iyi gelecek sana eee iki becerikli kardes doğum günü partisine dokturursunuz artık resimlerinin takibindeyimBüyük paşamın doğum günü yaklaşıyor bu hafta sonuna kadar yolcuyum kızçelerim..
Paşalarımın yanına gidiyorum bir haftalığına ara ara gelcem yanınıza ama malum zamanım dolu geçicek
tamam tatlım not aldım ekleyeceğim
rezerv azlığıyla o kadar çok karşılaşıyoruz ki artık..
ilk denemende anne olursun inşallah
bu aksam ovitrelle ignemi vuracagim carsamba sabahdan opu var
ara ara katiliyorum canimyas 34 sebep sperm sayi, morfoloji, yurtdisi, ilk deneme, cok sukur hamileyim..Allah hepimize nasip etsin...
Kizlar gece gece guldurdunuz beni allah taz vakitte bebeklerinizle guldursun sizi:))ben yarin hem laporoskopi hem histeroskopi oluyom...sol tupum de sivi birikmesi varmis...acabilirse acacakmis...acamazsa baglicakmis...ins...iyi gecer duz edin...2 ay dinlencekmis rahim...sonra allah nasip ederse tupe baslicam...guldencim bu arada amh degerimi ogrendim...cok sinirda 1.4 bu degerlehamile kalanlar var dedi doktorum ama uzuldum yasim 33 olmasina ragmen az gibi geldi...bide sana sorayim dedim...optum herkezi...allaha emanet olun...
canimm arkadasim benimm dort gozle minisin icin kesenin gorulmesini bekliyoruz..:)) Allaha emanet ol herdaim.
tedavin kolay ve sonu bebekli olsun ...bende ha bu ay ha öbür ay derkennn sonunda başladım tedaviye bugün beşinci günü iğnelerimin..yarından itibaren iki gün orgalutran da kullanmaya başlıyorum,bugün kontrolum vardı 5 tane yumurta varmış:))tedavisi devam eden arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırız her birimiz tek tek hayırlısıyla..tedavisi bitip pozitifi gören taze annişleri tebrik ederim,olumsuz sonuçlananlara da rabbim sabır versin inşallah tez vakitte güldürsün yüzlerini..
opun güzel geçsin bol bol yumoşların olsun hepside döllensinlerbu aksam ovitrelle ignemi vuracagim carsamba sabahdan opu var
Cnm sen bahceci fulya da kimin hastasiydin...listede goruncesormak istedimbi de nasil bi yol izledi doktorun cnm
Bende mustafa beyin hastayim
benim ilk aşılamadan kalan ilaçlar vardı o yüzden ilaç raporu çıkartılmadı bu sefer gerek yok o zaman.peki bu bahsettiğin belgeyi sonradan istesek veriyorlar mı doktor mu hastane mi veriyor?
canimmm bende dort gozle bekliyorum ama burda ayri ayri kese ve kalp atisi icin bakmiyorlar..mayis 1 de hem kese hem kalp atisi insallah cifte bayram olur:) sende haftaya basliyorsun galibaa bol bol kaliteli yumisler insallah arkadasimaaaaaaaaaasonrada cifter cifter bebislerr
Amh testi kandan mı oluyo.doktor benim fsh göre rezerv azlığı teşhisi koydu amh yapmadı.nasıl oluyo bu.
Amh testi kandan mı oluyo.doktor benim fsh göre rezerv azlığı teşhisi koydu amh yapmadı.nasıl oluyo bu.
cokk boll kesesinn canimm bir taneyi bile goremedimm.. :)) neyse yarin 15 nisan ay tutulmasi var karamsarlik yapmayalim.. evrene guzel dusunceler yaydin cnm hepsi beni bulacak neguzel:))
adetin 3. gunu kan testi ile anlasiliyor canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?