canimmm canimmm canimmcigimm cokk sevindimmm.. hic gozukmuyordun merakk etmistimmm.. Allahim herseyi gonlune gore gelistirsin tedavinnn suuu gibii aksinn canim benim.. opunn ve transferdinn simdidenn hayirli olsunn.. Allaha emanet ol..
bendede haberler var haftaya regly ile bende basliyorum:)) hayirlisii diyerekk
ilk tüp beebk dtedavime başladım ve geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 18 gündür halaadet görmedim söktrücü verdi dokto ama bitti dün hala adet görmedim aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi doktor adet görrünce gel dedi ama hala olmadım
Tatlım bilgilerini yazarsan seni listemize ekleyeceğim bu mesajımı alıntıla rastgele konu içinde yazma kaçırırım yoksa
Canım Ayşegül arkadaşımız için yasinimi okudum haberin olsun
Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi ve aşama
Ben varımKızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Cnm sen bahceci fulya da kimin hastasiydin...listede goruncesormak istedimİnşallah canım inşallah çok teşekkürler.
ara ara katiliyorum canimyas 34 sebep sperm sayi, morfoloji, yurtdisi, ilk deneme, cok sukur hamileyim..Allah hepimize nasip etsin...
Ben varımaranıza yeni katıldım 5.bebeğim için denemedeyiz dogurmaktan yoruldum
Ahhh cnm benim 42 tane toplandı ama geriye 5 tane kaldı :106:
yaş 29,ilk denemem,trakya üniversitesi,kan pıhtılaşması rezerv azalma fsh yüksekliği,iğnelere başlandı yarın kontrolüm var.Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
yaş 29,ilk denemem,trakya üniversitesi,kan pıhtılaşması rezerv azalma fsh yüksekliği,iğnelere başlandı yarın kontrolüm var.
sağol datlum Allahrazı olsun çifter çifter bebek olarak geri dönsün inşallah
tedavin hayirli olsun cnm Allah gonlune gore versin..
cnm asilama yaptirdigin ozel hastaneden asilama yaptirdigina dair kaseli imzali yazi istiyorsun onu vermek zorundalar.. bu yaziyi asilama yaptirdiginin kaniti olarak rapor evraklarinin arasina koyuyorsun kabul ediliyor..
sen yine iyisin ben 2 kere ikiz bir kere 3 üz doğurmuşum bundan sonraki ilk hedefim 4 üzsağım solum önüm arkam bebeekkkkk ben tüm embriyoları koyduruyorum maşallah hepsi tutuyor aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?