2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tam adı ne amh diye mi yazıyo.kanda birsürü test yapılıyoya.yumurtaldığımız nasıl anlasılıyo hangi hormonla.

bugün histereskopimi oldum d. güzel geçtiğini söyledi 1 2 parça alıp patolojiye yollamışlar.

ovitrelle ile ilgili 2 farkli video izledim biri havasini aliyor dieride alinmamali diyor hangisi dogru anlamadim siz yaptirdiginizda havasini aldinizmi

Canım amh testi için adetli olmana gerek yok istenilen zamanda veriliyor fsh e2 vs bunlar için adetin 2. günü kan veriliyor

benim aklimda oyle kalmis canim:26::26:

dogru diyosun canim

AMH kadın ovulatuar siklusu (adet ve yumurtlama döngüsü) süresince ve farklı sikluslar arasında değişiklik göstermez. Yani adetin kaçıncı günü tahlil yapılırsa yapılsın benzer değerler elde edilir, bu nedenle diğer yumurtalık rezerv tahlilleri gibi adetin 3. günü bakılması şart değildir

Son düzenleme:
Canim şimdiden geçmiş olsun inşallah bundan sonra hersey güzel olacak 2 ay sonrada gelsin bebisler bu arada benim amh 0,6 yaş 30 amh değerin iyi fazla takılma sen ona önemli olan yumurtaya da sayı değil. Kalite

Cok tesekkurederim canim...ins..hepimizin gelsin bebisleri...evet onemli olan kalite...o sadece sayi dimi onemi yok...

Iyi yolculuklar kuzum pasalarinla vakit geçirmek çok iyi gelecek sana eee iki becerikli kardes doğum günü partisine dokturursunuz artık resimlerinin takibindeyim

sağol datlum..
paşamız tank şeklinde pasta istedi askeri bir konseptimiz olacak bakalım ne çıkcak ortaya

ovitrelle ile ilgili 2 farkli video izledim biri havasini aliyor dieride alinmamali diyor hangisi dogru anlamadim siz yaptirdiginizda havasini aldinizmi

iğnenin reçetesinde yazmıyormu?ben hava aldığımızı hatırlamıyorum ama :26:

Ben hemşireye sormuştum nasıl yapmalıyım diye normal iğnelerin gibi yap havasını al demişti bana..
Sorunda yaşamadım...

Canım yarın herşey yolunda gider inşallah Allah yardımcın olsun..
Sıvı birikmesinin icabına bakmazlarsa ne kadar tüp yaparsan yap embriyo tutunamazdı..
Transferden sonra o sıvı embriyoyu zehirliyor..
Amh değerin biraz düşük canım ama 0.1 lerle gebe kalanlar oluyor senin daha çok zamanın var

Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi ve aşama

Egunal ben varım..
32 yaş-ilk deneme-kayseri Acıbadem -enfometriozis & sperm morfoloji ve hareket sorunu- hamile ☺️

Saygılar efem 😘😘

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…