kizlar yarin ay tutulmasi olacak biliyorsunuz boyle donemlerde evrene hangi dusunceyi gonderirsek o bizi bulurmus.. hepp olumlu pozitif ve bebisli dusunelim.
Tam adı ne amh diye mi yazıyo.kanda birsürü test yapılıyoya.yumurtaldığımız nasıl anlasılıyo hangi hormonla.
Amh testi kandan mı oluyo.doktor benim fsh göre rezerv azlığı teşhisi koydu amh yapmadı.nasıl oluyo bu.
Canım amh testi için adetli olmana gerek yok istenilen zamanda veriliyor fsh e2 vs bunlar için adetin 2. günü kan veriliyor
Canim şimdiden geçmiş olsun inşallah bundan sonra hersey güzel olacak 2 ay sonrada gelsin bebisler bu arada benim amh 0,6 yaş 30 amh değerin iyi fazla takılma sen ona önemli olan yumurtaya da sayı değil. Kalite
Iyi yolculuklar kuzum pasalarinla vakit geçirmek çok iyi gelecek sana eee iki becerikli kardes doğum günü partisine dokturursunuz artık resimlerinin takibindeyim
ovitrelle ile ilgili 2 farkli video izledim biri havasini aliyor dieride alinmamali diyor hangisi dogru anlamadim siz yaptirdiginizda havasini aldinizmi
bugün histereskopimi oldum d. güzel geçtiğini söyledi 1 2 parça alıp patolojiye yollamışlar.
Cok gecmis olsun ins benimde yarin guzel gecer
ovitrelle ile ilgili 2 farkli video izledim biri havasini aliyor dieride alinmamali diyor hangisi dogru anlamadim siz yaptirdiginizda havasini aldinizmi
iğnenin reçetesinde yazmıyormu?ben hava aldığımızı hatırlamıyorum ama :26:
sagol canimmdarisi hepiciginizin basina tez zamanda insallhhhhh
Kizlar gece gece guldurdunuz beni allah taz vakitte bebeklerinizle guldursun sizi:))ben yarin hem laporoskopi hem histeroskopi oluyom...sol tupum de sivi birikmesi varmis...acabilirse acacakmis...acamazsa baglicakmis...ins...iyi gecer duz edin...2 ay dinlencekmis rahim...sonra allah nasip ederse tupe baslicam...guldencim bu arada amh degerimi ogrendim...cok sinirda 1.4 bu degerlehamile kalanlar var dedi doktorum ama uzuldum yasim 33 olmasina ragmen az gibi geldi...bide sana sorayim dedim...optum herkezi...allaha emanet olun...
internette bircok yerde havasi alinmasin diyor havasini almayacagim sanirim siz nerenize uyguladiniz
Yaş 31, deneme ilk, cikolata kisti ve adeti bekliyorum başlamak icin
guzell dollenme haberlerin gelsin cnmm.. masallahh
Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi ve aşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?