• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sen yine iyisin ben 2 kere ikiz bir kere 3 üz doğurmuşum bundan sonraki ilk hedefim 4 üz:53::53::53::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sağım solum önüm arkam bebeekkkkk:52::52::52::1::1::1: ben tüm embriyoları koyduruyorum maşallah hepsi tutuyor:1::1::1: aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :1::1::1:

Kizlar gece gece guldurdunuz beni allah taz vakitte bebeklerinizle guldursun sizi:))ben yarin hem laporoskopi hem histeroskopi oluyom...sol tupum de sivi birikmesi varmis...acabilirse acacakmis...acamazsa baglicakmis...ins...iyi gecer duz edin...2 ay dinlencekmis rahim...sonra allah nasip ederse tupe baslicam...guldencim bu arada amh degerimi ogrendim...cok sinirda 1.4 bu degerlehamile kalanlar var dedi doktorum ama uzuldum yasim 33 olmasina ragmen az gibi geldi...bide sana sorayim dedim...optum herkezi...allaha emanet olun...

ara ara olsun 7/24 olsun tam zamanlı ya da part time farketmez katılmış olman önemli:1:
ara ara değil aralıksız hoşgeldin o zaman:1::16:
bi de bebişiyle gelmiş:nazar::emir_bebek::49:
not aldım tatlım ilk fırsatta ekliciiimmmmm:16::16::16:

sagol canimm:16::16::16: darisi hepiciginizin basina tez zamanda insallhhhhh

Son düzenleme:
ilk tüp beebk dtedavime başladım ve geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 18 gündür halaadet görmedim söktrücü verdi dokto ama bitti dün hala adet görmedim aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi doktor adet görrünce gel dedi ama hala olmadım

cnm bildigim kadariyla sokturucu bitince bes gun icinde oluyormus.. bir kac gune olursun tedavine baslarsin hayirlisiyla..

Büyük paşamın doğum günü yaklaşıyor bu hafta sonuna kadar yolcuyum kızçelerim..
Paşalarımın yanına gidiyorum bir haftalığına ara ara gelcem yanınıza ama malum zamanım dolu geçicek:55::55:
Iyi yolculuklar kuzum pasalarinla vakit geçirmek çok iyi gelecek sana eee iki becerikli kardes doğum günü partisine dokturursunuz artık resimlerinin takibindeyim:1::1:

Kizlar gece gece guldurdunuz beni allah taz vakitte bebeklerinizle guldursun sizi:))ben yarin hem laporoskopi hem histeroskopi oluyom...sol tupum de sivi birikmesi varmis...acabilirse acacakmis...acamazsa baglicakmis...ins...iyi gecer duz edin...2 ay dinlencekmis rahim...sonra allah nasip ederse tupe baslicam...guldencim bu arada amh degerimi ogrendim...cok sinirda 1.4 bu degerlehamile kalanlar var dedi doktorum ama uzuldum yasim 33 olmasina ragmen az gibi geldi...bide sana sorayim dedim...optum herkezi...allaha emanet olun...

Canim şimdiden geçmiş olsun inşallah bundan sonra hersey güzel olacak 2 ay sonrada gelsin bebisler bu arada benim amh 0,6 yaş 30 amh değerin iyi fazla takılma sen ona önemli olan yumurtaya da sayı değil. Kalite

canimm arkadasim benimm dort gozle minisin icin kesenin gorulmesini bekliyoruz..:)) Allaha emanet ol herdaim.

canimmm bende dort gozle bekliyorum ama burda ayri ayri kese ve kalp atisi icin bakmiyorlar..mayis 1 de hem kese hem kalp atisi insallah cifte bayram olur:) sende haftaya basliyorsun galibaa bol bol kaliteli yumisler insallah arkadasimaaaaaaaaaa:16::16::16: sonrada cifter cifter bebislerr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amh testi kandan mı oluyo.doktor benim fsh göre rezerv azlığı teşhisi koydu amh yapmadı.nasıl oluyo bu.

bende ha bu ay ha öbür ay derkennn sonunda başladım tedaviye bugün beşinci günü iğnelerimin..yarından itibaren iki gün orgalutran da kullanmaya başlıyorum,bugün kontrolum vardı 5 tane yumurta varmış:))tedavisi devam eden arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırız her birimiz tek tek hayırlısıyla..tedavisi bitip pozitifi gören taze annişleri tebrik ederim,olumsuz sonuçlananlara da rabbim sabır versin inşallah tez vakitte güldürsün yüzlerini..
tedavin kolay ve sonu bebekli olsun ...
bu aksam ovitrelle ignemi vuracagim carsamba sabahdan opu var
bu igne acitiyormu birde icinde hava var siz nasil vurdunuz ignenizi
opun güzel geçsin bol bol yumoşların olsun hepside döllensinler:34::34:

Cnm sen bahceci fulya da kimin hastasiydin...listede goruncesormak istedim:17: bi de nasil bi yol izledi doktorun cnm:17:
Bende mustafa beyin hastayim

Merhaba cnm Güvenç Beyin hastasıyım.İlk 2013 ekim gibi gitti gitmeden tüm tahlillerimi yaptırdım hemen başlayalım dedi ben ocak da olsun istedim doğum kontrol hapı verdi insülin direncim vardı onun için endokrine yönlendirdi sonrasında başladık iğnelere şubatta yumurta toplama işlemimiz yapıldı 42 yumurta oldu 37 si kaliteliydi 3.gün 15 tane dondurdular 12 tanede 5.güne bıraktılar ama devam etmediler yaşamına sonuç olarak 15 tane kaldı elimizde ve donduruldu.opu dan 4 gün sonra regli oldum o ayda doğum kontrol hapı kullandım ve nisan 2 de transferim oldu çok şükür her şey yolunda 9.gün idrarda pozitif gördüm 10.gün kanda 131 çıktı bu perşembede bahçeciye gideceğim orada bakılacak inş değer artmıştır.işte hikaye kısaca bu cnm sen hangi seviyedesin transfer oldumu.

benim ilk aşılamadan kalan ilaçlar vardı o yüzden ilaç raporu çıkartılmadı bu sefer gerek yok o zaman.peki bu bahsettiğin belgeyi sonradan istesek veriyorlar mı doktor mu hastane mi veriyor?

cnm hangi hastanede asilama yaptirdiysan telefon acip istiyorsun.. bir kac gune hazirliyorlar aliyorsun.. ben gecen aylarda alti yil once tedavi oldugum hastaneden aldim bu yaziyi cnm..

canimmm bende dort gozle bekliyorum ama burda ayri ayri kese ve kalp atisi icin bakmiyorlar..mayis 1 de hem kese hem kalp atisi insallah cifte bayram olur:) sende haftaya basliyorsun galibaa bol bol kaliteli yumisler insallah arkadasimaaaaaaaaaa:16::16::16: sonrada cifter cifter bebislerr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cokk boll kesesinn canimm bir taneyi bile goremedimm.. :)) neyse yarin 15 nisan ay tutulmasi var karamsarlik yapmayalim.. evrene guzel dusunceler yaydin cnm hepsi beni bulacak neguzel:))

Amh testi kandan mı oluyo.doktor benim fsh göre rezerv azlığı teşhisi koydu amh yapmadı.nasıl oluyo bu.

Canim amh kanda bakılıyor benim amh 0.6 ama fsh düşük fsh değişken bir değer amh kalıcı önemli olan amh değeri yaptirmakta fayda var

Son düzenleme:
cokk boll kesesinn canimm bir taneyi bile goremedimm.. :)) neyse yarin 15 nisan ay tutulmasi var karamsarlik yapmayalim.. evrene guzel dusunceler yaydin cnm hepsi beni bulacak neguzel:))

enerjimi taaa burdan yollicam sana, Allahin izni ile bebisine kavusacaksin, yumurta yemeye devam:56::56::56:

kizlar yarin ay tutulmasi olacak biliyorsunuz boyle donemlerde evrene hangi dusunceyi gonderirsek o bizi bulurmus.. hepp olumlu pozitif ve bebisli dusunelim.

Back