• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canimmm canimmm canimmcigimm cokk sevindimmm.. hic gozukmuyordun merakk etmistimmm.. Allahim herseyi gonlune gore gelistirsin tedavinnn suuu gibii aksinn canim benim.. opunn ve transferdinn simdidenn hayirli olsunn.. Allaha emanet ol..
bendede haberler var haftaya regly ile bende basliyorum:)) hayirlisii diyerekk

ilk tüp beebk dtedavime başladım ve geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 18 gündür halaadet görmedim söktrücü verdi dokto ama bitti dün hala adet görmedim aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi doktor adet görrünce gel dedi ama hala olmadım

ilk tüp beebk dtedavime başladım ve geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 18 gündür halaadet görmedim söktrücü verdi dokto ama bitti dün hala adet görmedim aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi doktor adet görrünce gel dedi ama hala olmadım

Adet kanaması genellikle ilaç kesildikten 3-5 gün sonra başlar. Bazen 1 hafta - 10 günü bulabilir adetin başlaması.
Söktürücün dün bitmiş sanırım az daha bekle canım...

Tatlım bilgilerini yazarsan seni listemize ekleyeceğim bu mesajımı alıntıla rastgele konu içinde yazma kaçırırım yoksa:1::1:

Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi ve aşama:40:

Tatlım bilgilerini yazarsan seni listemize ekleyeceğim bu mesajımı alıntıla rastgele konu içinde yazma kaçırırım yoksa:1::1:

Canım Ayşegül arkadaşımız için yasinimi okudum haberin olsun

Kızlar aramıza yeni katılan ve listede olmayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bu mesajımı alıntılayarak yazın bana...

ara ara katiliyorum canim:1::1: yas 34 sebep sperm sayi, morfoloji, yurtdisi, ilk deneme, cok sukur hamileyim..Allah hepimize nasip etsin...

Ben varım:3: aranıza yeni katıldım 5.bebeğim için denemedeyiz :1::1: dogurmaktan yoruldum :27::27:

ara ara katiliyorum canim:1::1: yas 34 sebep sperm sayi, morfoloji, yurtdisi, ilk deneme, cok sukur hamileyim..Allah hepimize nasip etsin...

ara ara olsun 7/24 olsun tam zamanlı ya da part time farketmez katılmış olman önemli:1:
ara ara değil aralıksız hoşgeldin o zaman:1::16:
bi de bebişiyle gelmiş:nazar::emir_bebek::49:
not aldım tatlım ilk fırsatta ekliciiimmmmm:16::16::16:

Ben varım:3: aranıza yeni katıldım 5.bebeğim için denemedeyiz :1::1: dogurmaktan yoruldum :27::27:

sen yine iyisin ben 2 kere ikiz bir kere 3 üz doğurmuşum bundan sonraki ilk hedefim 4 üz:53::53::53::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sağım solum önüm arkam bebeekkkkk:52::52::52::1::1::1: ben tüm embriyoları koyduruyorum maşallah hepsi tutuyor:1::1::1: aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :1::1::1:

Ahhh cnm benim 42 tane toplandı ama geriye 5 tane kaldı :106:

Ayyy evt simdi okudum sayfalari sinir oldum o embriyologuna:47:...ne kadar onemli bizim icin tek bi yumos bile.
Rabbim ol deyince tek yumurta ile oluyo kuzum uzme tatli canini

Büyük paşamın doğum günü yaklaşıyor bu hafta sonuna kadar yolcuyum kızçelerim..
Paşalarımın yanına gidiyorum bir haftalığına ara ara gelcem yanınıza ama malum zamanım dolu geçicek:55::55:

yaş 29,ilk denemem,trakya üniversitesi,kan pıhtılaşması rezerv azalma fsh yüksekliği,iğnelere başlandı yarın kontrolüm var.

bu aksam ovitrelle ignemi vuracagim carsamba sabahdan opu var
bu igne acitiyormu birde icinde hava var siz nasil vurdunuz ignenizi

tedavin hayirli olsun cnm Allah gonlune gore versin..

cnm asilama yaptirdigin ozel hastaneden asilama yaptirdigina dair kaseli imzali yazi istiyorsun onu vermek zorundalar.. bu yaziyi asilama yaptirdiginin kaniti olarak rapor evraklarinin arasina koyuyorsun kabul ediliyor..

benim ilk aşılamadan kalan ilaçlar vardı o yüzden ilaç raporu çıkartılmadı bu sefer gerek yok o zaman.peki bu bahsettiğin belgeyi sonradan istesek veriyorlar mı doktor mu hastane mi veriyor?

sen yine iyisin ben 2 kere ikiz bir kere 3 üz doğurmuşum bundan sonraki ilk hedefim 4 üz:53::53::53::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sağım solum önüm arkam bebeekkkkk:52::52::52::1::1::1: ben tüm embriyoları koyduruyorum maşallah hepsi tutuyor:1::1::1: aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :1::1::1:
:53::53::53::53::53: ay şekerim sen embriyomu koyduruyosun benim hepsi doğal yolla bebeklerim:9::9: asilamaymis tupmus hiç birini bilmem :9::9: seyyar tayyar girdi içime süper salladim :52::52::52:

Back