Benımde trensferden sonra böyle belirtıler olmustu regl belirtısı sanıp uzuluyodum ama tutunma sancısıymış bide benım karnım cok şişmişti kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yapma bence canım çok erken daha çok umıtsuzluğa kapılırsın iilaki yapıcam diyorsan kan testi yaptır o da 9.günde felan varsada çıkmyabilir 7.günde dah çok üzülürsün.senin ilk miBenimki ilk günden beri olduğu için hiçç adet sancısı olarak yorumlamadım çünkü sürekli değil ara ara vurup duruyor ama inşallah yerleşme ağrılarıdır. Akgün olsun diye içimden geçen karagünü aklıma getirmek istemiyorum (daha doğrusu korkuyorum olumsuz sonuç ile karşılaşmaktan) Hemşireye sordum bunlar normal dedi abes bir görüntü ve durum yok şimdilik çok az kaldı sabırsızlanıyorum biri dürtüklüyor idrar testi yap diye
Yapma bence canım çok erken daha çok umıtsuzluğa kapılırsın iilaki yapıcam diyorsan kan testi yaptır o da 9.günde felan varsada çıkmyabilir 7.günde dah çok üzülürsün.senin ilk mi
mervsh
slm kızlar iğnelerimin 6.günü ama göbişe zor batıyo
ucuda değişmiyo bütün enjeksiyon geçende yazdım ama cvp gelmedi
neden böyle oluyo ki sizdede oldumu:100::100:
İlk denemem tüplerim tıkalı pco da var :) yok yok açıkçası tüp bebekten başka çaren yok dediler 6 yumurtam var ikisi yerleşti hergün telefonlar geliyor artık rüyamda gördüm malum oldu cinsiyetine varana kadar sürekli rüyalarında benimle bebeklerle uğraşıyorlar
Delik yeri uste gelecek sekılde batırıyorum cok acımıo cetrotide. Acıtıyo ama
arkadaslar banada dua edin ne olur bende bebeklerimi bugun aldim allahim yuzumuzu guldursun hepimizin
Tüp bebek sürecine ilk girdiğimde sebepsiz infertilite teşhisi kondu daha sonra pko lu olduğum ancak düzenli regl gördüğüm için bunun sorun sayılmayacağı söylendi.Ciddi bir sorun görünmemesine rağmen 8 yılda sadece bir doğal yolla gebeliğim var o da dış gebelikle sonlandı.
bende ha bu ay ha öbür ay derkennn sonunda başladım tedaviye bugün beşinci günü iğnelerimin..yarından itibaren iki gün orgalutran da kullanmaya başlıyorum,bugün kontrolum vardı 5 tane yumurta varmış:))tedavisi devam eden arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırız her birimiz tek tek hayırlısıyla..tedavisi bitip pozitifi gören taze annişleri tebrik ederim,olumsuz sonuçlananlara da rabbim sabır versin inşallah tez vakitte güldürsün yüzlerini..
egunalcımm ben tedaviye başladım cınımmmm:)bugün beşinci günü iğnelerin,bilgilerinize arz ederim efenimm
Benimki ilk günden beri olduğu için hiçç adet sancısı olarak yorumlamadım çünkü sürekli değil ara ara vurup duruyor ama inşallah yerleşme ağrılarıdır. Akgün olsun diye içimden geçen karagünü aklıma getirmek istemiyorum (daha doğrusu korkuyorum olumsuz sonuç ile karşılaşmaktan) Hemşireye sordum bunlar normal dedi abes bir görüntü ve durum yok şimdilik çok az kaldı sabırsızlanıyorum biri dürtüklüyor idrar testi yap diye
Bu arada ilk denemem benimde
slm kızlar iğnelerimin 6.günü ama göbişe zor batıyo
ucuda değişmiyo bütün enjeksiyon geçende yazdım ama cvp gelmedi
neden böyle oluyo ki sizdede oldumu:100::100:
egunalcımm ben tedaviye başladım cınımmmm:)bugün beşinci günü iğnelerin,bilgilerinize arz ederim efenimm
bende ha bu ay ha öbür ay derkennn sonunda başladım tedaviye bugün beşinci günü iğnelerimin..yarından itibaren iki gün orgalutran da kullanmaya başlıyorum,bugün kontrolum vardı 5 tane yumurta varmış:))tedavisi devam eden arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırız her birimiz tek tek hayırlısıyla..tedavisi bitip pozitifi gören taze annişleri tebrik ederim,olumsuz sonuçlananlara da rabbim sabır versin inşallah tez vakitte güldürsün yüzlerini..
Merhaba bende yenıyım kısaca kendımı anlatım bu tedavı 4. Olacak 3. Tedavıden bı kızım oldu tadını alınca ikincıye basladık persembe gunu opu var hepimiz için hayırlı olsun hamiş arkadaslarımıda tebrik edıyorum asıl surec simdi başlıyo rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
merhaba kızlar bir sorum olacaktı.devlette tüp bebek yaptırdığımızda bazı hastanelerde 2 aşılama şartı arıyorlar bildiğim kadarıyla.ben aşılama yaptırdım ancak özel hastanede yaptırdım.ilaç kullanım raporu çıkarttırdım 3 doktorun da imzası olan.bu rapor devlette yeterli ve kabul oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?