2014 Aralık Anneleri

anladım canım.tamam bakalım benim dr ne dicek. burda çok okuyoruz ya o testler bi işe yaranıyo die. ben hala kararsızım napcağm konusunda.

Bize siz bilirsiniz dedi kan testi konusunda tamamen bize birakti kararinizi verin bana soylersiniz dedi.ense kalinligi sinirin ustunde ciksa uclu test isterdim ama dedi.
 

haha çikolata doğumgünü için çiçekler evlilik yıldönümü için. bu arada doğum günün kutlu olsn ailenle birlikte nice yıllara..
valla bende çok özeniodum eve sürekli çiçek getiren erkeklere. 1.5 yıl muşta kaldık.ilçesinde yani.eşim öğretmen. bana hiç çiçek getirmiosun diodum.varda ben mi almıyorum diodu memlekete geldiğimizde hiçbişey demedim ümidimde kesilmişti.şimdi ayda 2 kere getiriyo. bu seferde bıktım.artık getirme diorm.ay adamlarda haklı bize yaranılmaz :100:
 

Benim de tam tersi, oturuma ve yatınca ağrıyor.. Yürüyünce geçiyor anlamadım nasıl iş?
 
Arkadaşlar slm. Çok yazamıyorum iş yerinde oluyorum bide mide bulantilariyla ugrasiyorum hala. Takipteyim ama cinsiyeti belli olanlar bile olmuş allah sağlıklı dogumlar nasip etsin hepimize. Benimde yarın var doktor randevum 12. Hafta. Güzel haberler alırız inşallah eklerim fotosunuda inş bu arada esimde blog yazmaya başladı mutluluktan bakmak yada yazıp bişeyler paylaşmak isteyen olursa ki bende yazmayı düşünüyorum öneririm hepinize biribabamidedi.com bakmak isterseniz yarın 12. haftaya girip mide bulantilarindan kurtulmak ümidiyle erkenden yatıyorum. Iyi geceler hamisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Teşekkür ederim canım çoluklu çocuklu hayırlı ömrümüz olsun inşallah hepimizinnn :)
Bizim isteğimiz arada sırada şımartılmak bi ay çiçek alırsın bi ay kolye bi ay başka bişi iyi tuttruyolar bi çiçek standarda bağlıyolar kolaya kaçıyo bunlar kadın ruhundan hiç anlamıyolar hiççç :)
Snde ayda iki kere çiçek alanını bulmuşun öp de başına koy buna da şükür dicen napcan onu da yapmyanlar var


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Ahh bu erkekler işin hep kolayına kaçıyolar :) ilk yıldönümümüz oolcak bu bizim ama eşim işten çıkmıştı yeni işe girdi masrafa girdi ztn bi daha bişi istemem ya kıyamam :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
kızlar benim göbek deliğim acıyor resmen. Neden oluyor acaba bu şimdi? Benim gibi göbek deliği acısı çeken var mı?

ben varım ya yururken yatarken ara ara zıplatıo anı batmalar oluo gobek delıgımın bıraz altında sol tarafında canımı acıtıo bıraz bende anlamadım dunde dr gıtmıstım yoktudr dan geldıgımden berı var
 

Bizde yemege cikmistik haksizlik etmiyim kocama.ama basinin etini yemistim sevgililer gununden o zamana kadar.iste ben deyince kiymeti kalmiyo istiyorumki ben demeden biseyler yapsin maddi degeri umrumda degil ama dusunemiyomu artik isinemi gelmiyo onu anlamadim.:)
 
Herkese günaydın :):sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Kanaması oldu düşük tehlikesi var...
Bu arada paşan hayırlı olsun

hayırlı uğurlu...sağlıklı olsun ins

hayırlı olsun cnm görmedik yoksa niye demiyelim paşana öpüyoruz bebişimle paşanı allahım nazarlardan korusun bebişlerimizi


Canim atladik galiba kusura bakma hayirli olsun tabikide bazen sayfalar oyle hizli ilerliyoki gozumuzden kaciyo demekki.

Canim gecmis olsun insallah bisey olmaz kardesine

allah bağışlasın canımmmmmm



canım yaa hadi gözün aydın , ee senin yakışıklı da bayağı bekletti seni küçük pipisini göstermek için

Hayirli olsun cnm, allah saglikla kucagina almayida nasip etsin oğluşunu..


alıntı içerisinde yazdığım için sanırım gözden kaçtı. çok teşekkürler arkadaşlar , hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle doğar hayırlı evlat olur inşallah..

canım seninki erkek değil miydi zaten çok önceden belli olmuştu diye hatırlıyorummm

canım benimkine dr 11de kıza benzer dedi, 12de erkeğe benzer dedi. en büyük hatası ise 14de organ yok henüz demesi oldu. bu cümle üzerine eşim kız diye çok umutlandı. kız bebek çok istiyor dile getiremiyordu eşim. ama ptesi organ yok diyen dr inanamadım ben, 14de nasıl olmaz dimi ama. perşembe başka dr gittim. ben cinsiyet için geldim hocam kendi drum söylemiyor dedim. sağ olsun kadıncağız bacakları açtırana kadar uğraştı ve diğerinin ptesi henüz yok dediği pipiyi perşembe gayet net yakaladı. adama iyice gıcık oldum, resmen uğraşmamış baştan savmış, 3 gün umutlandı eşim onun baştan savması yüzünden
hep erkek bebek gördüm rüyamda içime erkek doğdu, gönlümden erkek geçti. ama eş dost hadi yaaaaaaa hayırlısı olsuuuuun diyor ya sanki acınacak haldeyiz :)))
 

canım hayırl olsun maşallah. + olan yer bası +1 olan yerdede ayağı var bak galiba
 
herkese hayırlı cumalar güzel anneler ve adayları:) inşallah herkesler iyidir bebişlerin cinsiyetini öğrenenler hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah:)
biz daha öğrenemedik merakla bekliyorum
 

su cinsiyet olayına böyle tepki verenlere deli oluyorum. beniim de eşim nedense kız istiyordu başta ama ben niye yaptım bilmiyorum ama onu erkeğe teeşfik ettim düşünsene erkek olduğunu biraz büyüdümüü heryere beraber gidersiniz babaa oğul , hafta sonları beraber bisiklet turlarına çıkarsınız ona da küçümen bisiklet alırız vs vs vs derken şimdi erkek istiyo. ama cinsiyetimiz belli değil keşke bunu cinsiyeti öğrendikten sonra yapsaydım kız olursa sil baştan çevirmeye çalış bi daha.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…