kızlar bir şey danışmak istiyorum size. ben doktora en son 28 nisanda 6+6 günlükken gitmiştim kalp atışlarını duymuştuk hatta, o günden beri de gitmedim. doktorum ikili test için gel tekrar demişti, bu pazartesi 4 hafta olacak yani. çok merak ediyorum bebeğim ne durumda böyle arada bebeğinin kalbinin durduğunu yazan arkadaşları okuyunca daha da tedirgin oluyorum gerçi hiç bi ağrım sızım kanama ya da lekelenmem falan yok mide bulantılarım da tam gaz devam ediyor herhalde bir aksilik yoktur :44: ikili test için haftaya cuma yani 11+3 günlükken gitsem erken mi olur sizce?? daha fazla beklemek istemiyorum çünkü bir an önce gidip görmek istiyorum bebişimi :18:
Yok canim sikinti yoktur merak etme kanaman da yok mus bulantida var icini ferah tut. İkili test icin 12-14. Haftalari oneriyolar. Ben 11+6 da gittim ikili test icin cinsiyetinide ogrendim. Erkek olursa ogreniliyor 12. Haftada.
Benimde benimde lutfeeen.saclarini oreyim tutu etekler giydireyim ona rengarenk tokalar alayim.nette cilekli bi tulum begendim bide onu giydireyimHeheh özür dileriz dimi yuppi o zaman benim kızım olsun teyzesi
Ya Settar
Ay masallah.mantikli tabi ama biz simdiden yusuf yusuf modundayiz :)kesinlikle katılıyorum. Allah dayanamayacağın acıyı vermiyor zaten. 2 sene önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. O kadar muhteşem bir an ki dikişlerin acısı hissedilmiyor bile. Hemen ayaklanmıştım doğru düzgün yatmadım bile, kızımın her şeyiyle kendim ilgilendim. Hanımlar her şey doğal gidiyorsa kesinlikle normal doğum en iyisi
Ben de istiyorum8 aylık evliyim. Bu zamana kadar olursa olur diyorduk. Bazen korunuyorduk, bazen korunmuyorduk. Artık bu ay itibarı ile ilk defa, bebeğimiz olması için bilinçli bir şekilde devam edeceğiz. Umarım çok sürmez bu bekleyiş. İsteyen herkesin hemencik bebişi olur :)
kesinlikle katılıyorum. Allah dayanamayacağın acıyı vermiyor zaten. 2 sene önce kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. O kadar muhteşem bir an ki dikişlerin acısı hissedilmiyor bile. Hemen ayaklanmıştım doğru düzgün yatmadım bile, kızımın her şeyiyle kendim ilgilendim. Hanımlar her şey doğal gidiyorsa kesinlikle normal doğum en iyisi
Ankaradayim ben..Bugün 2 li taramamiz vardi.kan testi sonuclsri henuz cikmadi ama ultrasonda burun kemigi var , ense kalinligi normal dedi hoca..artik eli kolu olan bebislerimizi goruyoruz ultrasonda..cok guzeldi :)
Hep dr larin sucu kendileri istedikleri zaman dogumu gerceklestiriyolar sezeryan sadece acil durumlar icin gerekli olmali.sezeryanin gercekten cok yan etkisi var sizide tebrik ediyorum:))darisi bana:)
Kızlar diş fırcalarken bulanan varmı ben her macunu dedim ama faydası yok bulanıyrm hala bulantılarım hafifelemesine hatta gecmesine ragmen:) sampuanından tiksinen yada?
12.hafta
çok sağ ol canım inşallah. ozaman 11+3 de erken olmaz herhalde 12. haftanın içinde olmuş oluyorum. valla günler geçmek bilmiyor bana, çalışmıyorum da evdeyim bütün gün kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. :26:
Bütün anneler uyuyor ne güzel sıcak sıcak :) sabah olsa da ben de uyusam
Aralık anneleri cinsiyet öğrenen var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ogrendim cuma gunu erkekmis :)) % 99 erkek dedi doktor. Ben kiz hissediyordum ?
Biz de öğrensek de rahat etsek yaaa:) hamileliği ilk öğrendiğinde kasık ağrın sağdaysa erkek soldaysa kız olur diyorlar senin sağda mıydı??? Benim hep sağda oldu ama hep kız görüyorum rüyamda canım istediği için mi bilmem :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben varım ben... hiç bulantım olmuyo normalde. ama diş fırçalamak ölüm gibi. hiçbir şey çare etmedi bana da... şimdilik şampuana karşı bi şey olmadı.
çok sağ ol canım inşallah. ozaman 11+3 de erken olmaz herhalde 12. haftanın içinde olmuş oluyorum. valla günler geçmek bilmiyor bana, çalışmıyorum da evdeyim bütün gün kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?