selam ciciş anneler ben de 1 kg aldım ilk başlarda çok takıyordum ama şimdi umrumda bile değil en rahat kilo alacağımız dönemler yaşasın tombiklik
Bugün annemi kaldırmadım. Baya dinlendi... Kanaması olmadı zaten bir daha allaha şükür. Banyo yapmamasını söyledim. Yarında dinlenir ama pazartesi işe gidecek.Çok korktuk. Bu arada teşekkür ederim
Oo benim boyum 1,60 64 kiloyla hamile kaldim evlendigimde 56 kiloydum.ama ben genetik olarak siki bi yapiya sahibim kilomu pek belli etmem.bende ne popo ne bel cikintisi dedim ya teneke kutu gibi dumduz iniyo vucudum asagiya dogru..
Ayy benim canim cok kiymetliii
Öyle korkulacak bişey değil zaten dikiş atılırken hissetmiyosun lokal anestezi yapılıyo sonrasında da alafranga tuvalet kullandığın sürece sıkıntı olmuyo ilk iki gün oturmak yerine yatmak daha iyi hissettiriyor
Masallah tatlim yaa ne guzel bi ablasin sen oyle :)
Amaaan napalım sağlıklı olalım bebişlerle biz artık takmıyorum yehu yaşasın yemek yemek
Ya Settar
BencedeAmaaan napalım sağlıklı olalım bebişlerle biz artık takmıyorum yehu yaşasın yemek yemek
Ya Settar
Evet o yuzden insallah ilk once kizim olur.amin :)Değil mi:) ilk çocuğun kız olmasının avantajı sanırım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ona baglidir onaaOhoooo ben evleneli 6 kilo aldım hamilelikte de 2 almışım valla...umrumda mu tabi ki hayyırrrsağlıklıca gelsin sıpam yeter :)) gerçi benim en son tiroid ilacım çok az Geliyormuş ona bağlı da olabilir ya da benim bağlayasım var :))
Ohoooo ben evleneli 6 kilo aldım hamilelikte de 2 almışım valla...umrumda mu tabi ki hayyırrrsağlıklıca gelsin sıpam yeter :)) gerçi benim en son tiroid ilacım çok az Geliyormuş ona bağlı da olabilir ya da benim bağlayasım var :))
Ayyyyy Allah korusun...iyi yapmışsın o zaman mahkemelik fln :O
erkek bayan diye düşünme iyi dr.a git canım...hem canımızı hem de yavrumuzun canını emanet ediyoruz sonuçta....valla ilk basta ben de bayan arıyordum ama doğum yapan herkes o ağrıyla kim gelse açarsın dedilerhoş ben şimdiden tırstım epidural sezeryan istiyorum dedim ama bakalım zaman ne göstercek:) hayırlısı nasip eylesin Rabbim inşallah...
Bencede
Evet o yuzden insallah ilk once kizim olur.amin :)
Ona baglidir onaa
Masallah tatlim yaa ne guzel bi ablasin sen oyle :)
Bencede
Evet o yuzden insallah ilk once kizim olur.amin :)
Ona baglidir onaa
Heheh öyle ya da böyle mutluyuz artık kız değiliz ki illa bir yerler anormalleşiyor şükür halimize
Ya Settar
Cinsiyet belli olunca erkekse ozur dileriz olur biter :)Yaw ben de çok kız istiyorum bebeğime kötülük ettiğimi düşünüyorum :-(
Ya Settar
Masallah.sen hazirsin yillar sonra evlenip bebegin oldugunda hic zorlanmiycaksin.Ne okuyosun tatlim bu arada?Teşekkür ederim. 2. annesi ben olacağım yaAnnem beni doğurduğunda benim yaşımdaymış. Şimdi ben bu yaştayken tekrar hamile
Allah nazardan korusun
Amiiiiiiiiiin :) Bence de ona bağlı kesin
Yanii
Evet evli mutlu inşallah da çocukludaha ne olsun tek derdimiz gelen kilolar olsun inşallah :)) çok şükür çok :)
Masallah.sen hazirsin yillar sonra evlenip bebegin oldugunda hic zorlanmiycaksin.Ne okuyosun tatlim bu arada?
Evet deneyimli bir anne olacağım. :26:Ygs hazırlanıyordum bu sene olmadı. Bir daha ki sene için hazırlanıyorum diyeyim
Cinsiyet belli olunca erkekse ozur dileriz olur biter :)
Masallah.sen hazirsin yillar sonra evlenip bebegin oldugunda hic zorlanmiycaksin.Ne okuyosun tatlim bu arada?
Cok guzek ozetlemissin canim.Daima sukretmek lazim :)
Universite cok onemli tatlim onceligin derslerin olsun kardesine yine bakarsin.kaybettigin her yil senin icin cok onemli :)
Hanimlar kesinlikle normal dogum yapin..adi ustunde normal sezeryanin bir cok koplikasyonu var hem birakin bebis istedigi zaman gelsin dr.randvu verdigi tarihte degil alttan dikisten korkmayin doguma 1 ay kala perine masaji yapin kesi mesi olmaz internette pozitif dogum hikayeleri yazin ordaki hikayeleri okuyun motive olursunuz
hadi ya çok ilginç.yaptın mı ne renk oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?