:)) çok yormasaydın kendini... güzelce doyur bebişiiiiiiii annesi, sonra uzan dinlen canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar. Çok şükür bizde de iyi haberler var :):) bebişimin gelişimi iyiymiş. Haftasıyla uyumluymuş. Uyuyodu ama Bi kere elini hareket ettirdi o kadaryan yatıyodu. Cinsiyetimiz maalesef belli olmadı :) dun Bi arkadaş yazmıştı sabah ki idrarla cinsiyet belli oluyormuş. Deneyen oldu mu ?
Bide ben ikili test yaptırmadım. Allahım bütün bebişlermizi korusunnn
maşallah ona maşallah :)sat.a göre 9+6, ultrasona göre 10+3 mü , yani önden mi gidiyormuş? doğru mu anladım?
kızlar kundak yapacak olan var mı. ben bi kitap sayesinde kundak yapmaya karar verdim. mahallenin en mutlu bebeği okumanızı tavsiye ederim. ben kundak takımını aldım bu arada ilk 1 ay kundak yapacam 2 aya da bakalım artık
Doğuştan kalça çıkığı olan bebeklerde kundak sakıncalı bebek bir ayını doldurup ultrason yapılana kadar da anlaşılmıyo malesef ben kundak taraftarı değilim
bende düşünmüyordum ama biraz araştırınca fikrim değişti.
bende düşünmüyordum ama biraz araştırınca fikrim değişti.
kızlar kundak yapacak olan var mı. ben bi kitap sayesinde kundak yapmaya karar verdim. mahallenin en mutlu bebeği okumanızı tavsiye ederim. ben kundak takımını aldım bu arada ilk 1 ay kundak yapacam 2 aya da bakalım artık
Ogrenirsin cnm insallah. Yarin sabahta idrarli bir cinsiyet ogrenme seyi yazmisti bir arkadas onu denicem bakalim o ne cikcak. Sabah ilk yapilan idrari bos temiz seffaf bir seye yapicakmisiz. 10 dk beklicekmisiz turuncuya donerse kizmis yesilimsi olursa erkekmis. Bide bunu denicem :)))
çok şükür canım yaa, bu arada bende 2 kilo almışım . 56 ile hamile kaldım 58 olmuşum.
[/QUOTE]Seyhandayim canım ben baraj yolunda sen ne taraftasin. Gerçi yeni tasindik adanaya pek biyerini bilmiyorum ama
kundak meselesi konusulmus...eski usul kundak arkadaslarin da dedigi gibi kalca cikigina sebep olabiliyo..ve tamamen sardigi icin cocugu bunaltiyo...ama "yarim kundak" denilen bisey var...onerilen kundak sekli o..sadece kollar ve vucudun ust kismi cok sikmadan sariliyo...bacaklar serbest birakiliyo...boyle yapilirsa faydali....ben oglum da ilk aylar yapiyodum yarim kundak..uyumasina da yardimci oluyodu
Amaaan soyle gitsin nolacak ben 8 kilo almistimBen kilomu sölemiyim evlenince 6 kilo aldım bir de bebiş etti 7
Ya Settar
Ben onu duymadim ama haklisin uyurken kollari aniden sicriyo bebegin korkuyomu noluyosa.bende yapabilirim bunu :)kundak meselesi konusulmus...eski usul kundak arkadaslarin da dedigi gibi kalca cikigina sebep olabiliyo..ve tamamen sardigi icin cocugu bunaltiyo...ama "yarim kundak" denilen bisey var...onerilen kundak sekli o..sadece kollar ve vucudun ust kismi cok sikmadan sariliyo...bacaklar serbest birakiliyo...boyle yapilirsa faydali....ben oglum da ilk aylar yapiyodum yarim kundak..uyumasina da yardimci oluyodu
Ayyyyy Allah korusun...iyi yapmışsın o zaman mahkemelik fln :O
erkek bayan diye düşünme iyi dr.a git canım...hem canımızı hem de yavrumuzun canını emanet ediyoruz sonuçta....valla ilk basta ben de bayan arıyordum ama doğum yapan herkes o ağrıyla kim gelse açarsın dedilerhoş ben şimdiden tırstım epidural sezeryan istiyorum dedim ama bakalım zaman ne göstercek:) hayırlısı nasip eylesin Rabbim inşallah...
Maşallah annesiiii darısı başımıza inşallah :) çikolata yeseydin giderken hareketleniyormuş o zaman öyle diyorlar...iyi yapmışsın yaptırmamakla bakalım biz napıcaz...o test için satın almak gerekiyormuş canım 100 tl civarımış satışı yasaklanmış fln dediler...öyle direkt idrarla yapılmıyormuş yani Ben de öyle sanmıştımRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Valla canım bende zaten herseyin normali diyrm iyidir ama işte tırsmamak elde değil
12.hafta
Ben kilomu sölemiyim evlenince 6 kilo aldım bir de bebiş etti 7
Ya Settar
öyle canım adı üstünde normal doğum bizim yanaştığımız anormal doğum yani mantıken :) ama kıyamam kendime de yaaaaahelal olsun cesur annelere valllaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?