fark ettin mi bilmiyorum ama belin falanda kalınlaşmış
Sanırım ben bunu hamilelik testi için duymuştum :)
Yok bu cinsiyet testi. Youtube a baking soda gender yazıp izleyebilirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Önceki halimi bilmemene ragmen dogru tespit:) benim belim vücuduma göre bayagı incedir normal şartlarda. Ama evet ne yazık ki o taraftan da pek bir narinlik kalmadı. Lömbür lömbür hamile bir kadın olup çıktık..
Tmm tmm aralık dedik baştan artık:)
Ense kalınlığı 1.4..Normal herhalde. Anormal olsa sölerdi di mi
geçmiş olsun canım, inşallah dinlenmek iyi gelir
kanaman yoksa ağrıdan korkma.benim sürekli oluyo,çok şükür bi sorun olmadı
izlerken midem bulandı idrardan gene de sonuna kadar izledim meraktannn :) deneyen var mı kızlar çok ilginçççç
Saol canım inşallah, mide bulantısı ilaçları da çok uyku yapıyomuş başımı yastıktan kaldıramıyorum
Ay ilahi:):) çok güldüm :) evet ya hepsi saglıklı olsun inşallah hepimiz bol spor, sağlıklı beslenmeyle hemencik veririz kilolarıAmaan varsin kalinlassin canim kuzular saglikli olsunda biz veririz bi sekilde kilo.benim normaldede belim kalin oldugu icin ben o detaya bakmadim bile :)
36 beden giyerken bile teneke kola gibi dumduz oluyorum en ufak bi kivrim yok
benide ekleyin benidee
Yaş 27, adana, ilk gebelik, sat 14 mart, doğum 19 aralık
Ben o yuzden iyyy demistim :)izlerken midem bulandı idrardan gene de sonuna kadar izledim meraktannn :) deneyen var mı kızlar çok ilginçççç
Kızlar doktordan geldim yeni tahlillerim iyi çıkmış
kuzunun biri fıkır fıkırdı maşallah hopluyodu diğeri ellerini oynatıyorduuu sadece ayyy çok mutlu oldum öle hareketli görünce
masallah neguzel bu ılerden gerıden gelme olayı neye baglı oluor yeme ıcme oluptamı buyuyor nasıl öle oluor bılgınız varmı?
Ben o yuzden iyyy demistim :)
Masallah masallah canim ikisinede ayri ayri :)
teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)
teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)
göbeğim şişmedi falan diyorum da, eşim az önce foto çekti. şok oldum. Resmen şişim artık. Dokununca falan şişlik hissediyor. çok ilginç gerçekten :)Eki Görüntüle 1125932
+
canımmmmmm gözün aydın baya baya bebiş olmuşşşş maşallah
bende görünce sabırsızlandım şimdi yaaa 9+3 üz kontrol taa 30 mayıstaaaa yaaa ne bahane bulsam da erken gitsemay anneesiiiii içim kıpır kıpır oldu görünceeeee nbebişler gittikçe belirginleşiyorlar maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?