Kızlar doktordan geldim yeni tahlillerim iyi çıkmış
kuzunun biri fıkır fıkırdı maşallah hopluyodu diğeri ellerini oynatıyorduuu sadece ayyy çok mutlu oldum öle hareketli görünce
maşallah canım kuzularına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doktordan geldim yeni tahlillerim iyi çıkmış
kuzunun biri fıkır fıkırdı maşallah hopluyodu diğeri ellerini oynatıyorduuu sadece ayyy çok mutlu oldum öle hareketli görünce
oyyyyy, maşallah maşallahbelki o vakte kadar çok zıplamıştır da yorulmuştur annesi
![]()
Dogruya dogru napayim dumduz kadin olurmuAy ilahi:):) çok güldüm :) evet ya hepsi saglıklı olsun inşallah hepimiz bol spor, sağlıklı beslenmeyle hemencik veririz kiloları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun ziplamasin varsin saglikli ya onemli olan o.epey sekillenmis valla masallah darisi bize..teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)![]()
Rica ederimm :)TEŞEKKÜRÜM EDERİM TEYZESİİİİİ![]()
Dogruya dogru napayim dumduz kadin olurmu
Bize kilo dayanir mi canim yaa ben nisandan dugune kadar 13 kilo verdim 42 bedenden 36 bedene dustum bende bu azim varken kilo falan kalmaz..:)
Olsun ziplamasin varsin saglikli ya onemli olan o.epey sekillenmis valla masallah darisi bize..
Rica ederimm :)
Kuzucuklarin yeni resimleri teyzeleri
teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)![]()
maşalahhhhh annesiiiiiiiiiiAy içinde 3 tane kalp var sen ve ikizler ne güzel ya maşallah
Heveslendim ultrason fotoları gelince bir hafta var benim kontrole dahaaa
maşallahh onaaaallahım yaa bi an önce doktora gitmek istiyorummmm uçarakk
![]()
teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)![]()
Oyyy minik elleri de gozukuyor :):)
senin kocaman olmuştur maşallah canım yaa inanamadım :)
ben 2 hafta arayla gittiğimde inanamamıştım şimdi 1 aya yakın olacak şok geçiririm herhaldee![]()
iyiyim canımm sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyo hailelik..seni unutmadım ilk yazdığımız zamnalrdannmerhaba canım nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin. doğum tarihlerimiz aynı inşallah :)
oooyyyy kuzucuk maşallaaah maşalllahhhh nasıl büyümüüşşşteyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)![]()
bayıldım bayıldım.benimde bebeğimin böyle büyümüş fotolarını paylaşmak nasip olur inşallah
bende diyorum uzanmış öyle koymuş elini başının altına uzatmış ayakları keyfini biliyor diyorum babası gülüyor yok öyle birşey diyor :) destekleyin beniii
kesin uzanmışşş kessinn var öyle bişey .. hep destek tam destekyaşasın hamilelerin dayanışması
![]()
erken döllenme geç döllenme etkili bunda ama başka etki eden bir durum var mı bilmiyorum ben de. beslenme etkili mi bilmiyorum hiç ama değildir diye tahmin ediyorum. benimki geriden geliyor ama iyi kötü besleniyorum ben, yediklerimi çıkarmıyorum en azından. öyle olsa mide bulantısıyla başı dertte olan çok arkadaş var, bilmiyorum ki:18::18::18:
öyle canım 2 cm büyümüş ya boy atmış resmen hehe :)
iyiyim canımm sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyo hailelik..seni unutmadım ilk yazdığımız zamnalrdann
oooyyyy kuzucuk maşallaaah maşalllahhhh nasıl büyümüüşşşbayıldım bayıldım.benimde bebeğimin böyle büyümüş fotolarını paylaşmak nasip olur inşallah
kesin uzanmışşş kessinn var öyle bişey .. hep destek tam destekyaşasın hamilelerin dayanışması
![]()
Allah razı olsun hepinizden paylaaşmasam çatlardım iyi ki varsınız da gösteriyorum sizlere rahatlıyorum
Ya Settar
Keyif yapiyo tabi babasi anlamaz :)bende diyorum uzanmış öyle koymuş elini başının altına uzatmış ayakları keyfini biliyor diyorum babası gülüyor yok öyle birşey diyor :) destekleyin beniii
Neden komik olsun canim.benim basima gelmedi hic oyle bisey.yasayan varmi bilmiyorum..kizlar komik gelmezse, sizde göbek deliği ağrisi oluyormu? benim bugün agriyorbirden kalkinca fln kasiklarima öyle bir sanci giriyorki adim atamiyorum
kasik batmalari yaninda hic kaliyor
![]()
Bazen düşünüyorum, hatta dün eşime de söyledim. Allahım, bize sen ne güzel bir hediye verdin. İkimizin aşkının bir parçası, içimde büyüyor, doğacağı günü bekliyor. Bu resmen bir mucize. Ne kadar şanslıyız diyorum, dusunuyorum, cok mutlu oluyorum :):) hayatta en cok sevdigim kisiye ve kendime benzeyen, bizden baska kimseye ait olmayan, caresiz, korunaksiz minicik bir kalp. Allahim hepsini korusun, kotu gozlerden, en ufaktan buyuge tum kazalardan. Karsilatina dogumlarindan itibaren iyi insanlar ciksin, her isleri yolunda gitsin ve hep saglikli olsunlar.