2014 Aralık Anneleri

Keyif yapiyo tabi babasi anlamaz :)

Neden komik olsun canim.benim basima gelmedi hic oyle bisey.yasayan varmi bilmiyorum..


Aminn canim ne kadar icten ve guzel bu dua..

biraz arastirdim, oluyormus ama bizim haftaya göre erken hani göbek ciktikca karin gelirdikce, göbek deliğide gerildiği için agriyormus
 
masallah neguzel bu ılerden gerıden gelme olayı neye baglı oluor yeme ıcme oluptamı buyuyor nasıl öle oluor bılgınız varmı?

Cnm bnmki erken döllenme. Oğlum da öyleydi. Erken yumurtluyomuşum. Bi de yapı olarak da ileri gidiyo bnm bebekler. Genetik biraz da.

Beslenmeyle alakalı değil. Başından beri feci bulantım var. Beslenmeye çalışıyorum ama sürekli olmasa da çıkartıyorum da. Kilo almamışım hatta 300 gr vermişim.
 
kızlar şimdi doktordan geldim. miniğim hareket ediyodu. gelişimi gayet güzelmiş çok şükür. bulantı için emedur verdi. metpamit kullanıyodum.oda geçirmezse dramomine dedi. başkada bulantı hapı yok zaten dedi. en çok 8 haftada artar bulantılar dedi..8+4 üm bugün. çok mutluyum inşallah sizlerde görürüsünüz kıpraştığını
 
Ayyyy böyle okudukça diyorum ben hamilemiyim.. yemegimi yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum. Hıc hamile gibi değilim. Bi tek canım bisey istemiyor 8+3 üm bende ama çok şükür bulantim yokk =)) darısı sizlerinde başına.
 
Ayy kizlar gecmisi okudum da kipir kipir gormussunuz yavruslari masallah :) ben en son 6 mayista gittim 2cm di boyu minnosumun :) ve kipir kipirdi..sonraki randevum 3 haziran kimbilir nasil olcak cooookk merak ediorummm :) bugun 11+1iz ve bulantilar da hafifledi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Kızlar doktordan geldim yeni tahlillerim iyi çıkmış

kuzunun biri fıkır fıkırdı maşallah hopluyodu diğeri ellerini oynatıyorduuu sadece ayyy çok mutlu oldum öle hareketli görünce

teyzeleri gittik geldik çılgınlar gibi kalbi atıyor ama tembel anladığım kadarıyla çikolata yedik ama zıplamadı minnak :)


Herkes bebeğini gördü canım çekti benimde. Bende görmek istiyorum. Benimki de takla atsın, zıplasın, uyusun, merhaba deyip el sallasın Çok özendim valla. Pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim ben Hepinizin bebeklerinin iyi olduğuna çok sevindim. İnş Allah hep böyle güzel, mutlu olarak çıkalım kontrollerimizden.


Gerçekten bir mucize bu yaşadığımız. Ne kadar farklı duygular yaşatıyor bize. Hep iyi olsunlar İnş Allah onlar.
 
 

ya benim düşük oldu kasımda hayatım. banyo yapmak tetikledi işte kahve lekeler kana dönüştü banyo yapınca.dikkat ettinse regli dönemindede banyo yapınca kanama çoğalıyor. normal durumda dediğin gibi ayakta iyi. ama lekelenmen varsa lütfen banyo yapma.ben tecrübe ettim maalesef sonrasında ise büyüklerden ve dr dan banyo yapmamak gerektiğini duydum.zaten kendim de anladım banyodan çıkınca leke döndü kırmızı kana. şimdi yeniden hamileyim çok şükür . Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
 
Kizlar doktordan geliyorum ikili test icin gitmistim. Bebegim baya buyumus baya hareketliydi eli agzinda gibi duruyodu. Doktor cinsiyet tahminide yapti%99 erkek dedi. Ben kiz hissediyodum. Hep kiz seylerine bakiyodum isim bile kiz bulmustum Narin koycaktim. Ama erkek dedi. Tum hayallerim degisti :)) saglikli olsunda yerim ben onu :))) 3 haftadir gormuyodum 6.46 cm olmus suan 11+6 yim gayet iyiymis herseyiii :)))
 

Amin canim.. Ewet cok degisik hisler cok mucizevi birsey. Video izlemistim gecenlerde bebek olusumuyla ilgili cok cok hayal ustu bir sey. Allah herkese yasatsin :))
 
Of ama hayır ya randevu taa haziranın onunda. Kardeşimi özledim ben arkadaş

Bu arada bebekler harika Allah uzun ömürler versin hepsine, maşallah
 

vayy be o kadar net söyledi heee, maşallahh sağlıklı olsundaa ben 12, haftada gidicem inşallah benimde cinsiyeti belli olur yaaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…