Sen yine iyisin ben 3 hafta önce rica edip bilgilerimide vermistim ama halen koymamislar :)
bizide ekleyiiinnnn

sat : 20 mart------- beklenen doğum tarihi : 26 aralık ----- konya---- ilk bebek---- yaş 23
canım aynı mıyız neyiz senle he ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yine iyisin ben 3 hafta önce rica edip bilgilerimide vermistim ama halen koymamislar :)
bnmde öyle oluyo nedense yahu![]()
evet cnm gördüm yaaa resmen taklalar atıyor bayıldım bayıldımdr ultrasondan bakmak için göbeğime dokundu ilk hareketi el sallar gibiydi drde size merhaba diyor bebeğiniz dedi nasıl mutlu olduk darısı başınıza inş. kalsiyum, demir ve kan ilacı verdi onları kulanamaya başlayacam geceleride kasılmalarım oluyordu bacaklarımda uyuyamıyordum bunlar iyi gelecek dedi bakalım
pazartesi güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Beni de listeye ilave eder misiniz ?
ismim Betül 27 yaşındayım Bursa'dayım ilk gebeliğim.
Sat 24 Şubat Doğum 1 Aralık
Cinsiyet henüz belli değil![]()
benide ekleyin benidee![]()
yaş 27, adana, ilk gebelik, sat 14 mart, doğum 19 aralık![]()
bizide ekleyiiinnnnisyan ediciiizzz
sat : 20 mart------- beklenen doğum tarihi : 26 aralık ----- konya---- ilk bebek---- yaş 23
canım aynı mıyız neyiz senle he ?
bebeğin hayırlı olsun.Eksik kalmayalım bizde.
![]()
İkili testten geldik. cinsiyet için bişey sölemedi. Beklemeye devam.
Hiç kıpraşmadı bu kez, uyuyodu herhalde:)
sat : 21 mart tahmini dogum : 26 aralik sehir : Ankara ilk bebek yas 27
ayni olmasakta yakiniz kuzumm
[/QUO
aa benim 25aralık o zaman tahmini doğum tarihi bide sitede hesaplatmıştım hee yanlış olmuş :) 1 gün 1 gündür :) senin kontrol ne zmn cnm
evet kalmayalım okuyorum kim ne yazmış nolmuş heyecanı paylaşmak güzel dahil olalım bizdeseninde bebeğin hayırlı olsunn
![]()
Ha bi de benim baby ultrasonda 13+3 çıktı...Adet tarihini 1 hft öne çektik. Dolayısıyla 40 hft kasım sonu tamamlanıyor:)
sat : 21 mart tahmini dogum : 26 aralik sehir : Ankara ilk bebek yas 27
ayni olmasakta yakiniz kuzumm
[/QUO
aa benim 25aralık o zaman tahmini doğum tarihi bide sitede hesaplatmıştım hee yanlış olmuş :) 1 gün 1 gündür :) senin kontrol ne zmn cnm
merhaba canım nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin. doğum tarihlerimiz aynı inşallah :)
Kizlar bende kayinvalidem hakkinda biseyler yazmak istedim.Evleneli 1 yil oldu henuz ama
Benimki cok iyi yaa kendi kizi yok belki ondandir diyorum cok seviyo beni simdi cay zamani koyde oldugu icin yanimda degil ama yanimdayken bana hic bise yaptirmaz hamile kalmadan once bile o zaman baska yerde oturuyoduk her haftasonu cuma gelir 1 gece kalirdik o zaman bile yemekler hazirlardi ben bitek sofra kur topla cay yap bulasik makinesine yerlestir bu kadar is yaptim.hitap seklide hep kizim yavrum seklinde olur sarilir oper herkese arkamdan cok iyi cok seviyorum sansliyim der.misafir geldiyse yemekleri kendi yapar kizim yapti der.bi konuda uyaracaksa cok uygun bi uslupla boyle yapsan daha iyi falan der.ben memnunum valla sansliyim sukrediyorum.o yuzden ayni binaya tasindik insallah degismez iliskimiz boyle devam eder.
İkili testten geldik. cinsiyet için bişey sölemedi. Beklemeye devam.
Hiç kıpraşmadı bu kez, uyuyodu herhalde:)
Olsun sen yinede aralik annesisin tamammi :) benimkide 1 hafta erken dogsa kasim annesi olucam ama oyle bi varsayim yapmiyorum tabi simdiden.ense kalinligi icin bisey dedimi canim.hersey yolundadir insallah:)Ha bi de benim baby ultrasonda 13+3 çıktı...Adet tarihini 1 hft öne çektik. Dolayısıyla 40 hft kasım sonu tamamlanıyor:)
Ne güzel :) Ben de yemek yapınca benim yaptığımı söylerken rengi değişiyor. Benimki de arkamdan konuşup durur. Ben de geçip de karşısına daha bir gün bir şey demedim. Sadece Allah'a havale ediyorum. Rabbim aranızdaki muhabbeti artırsın canım. İnş çok çok daha iyi olur![]()
Olsun sen yinede aralik annesisin tamammi :) benimkide 1 hafta erken dogsa kasim annesi olucam ama oyle bi varsayim yapmiyorum tabi simdiden.ense kalinligi icin bisey dedimi canim.hersey yolundadir insallah:)
Tmm tmm aralık dedik baştan artık:)
Ense kalınlığı 1.4..Normal herhalde. Anormal olsa sölerdi di mi
Ha bi de benim baby ultrasonda 13+3 çıktı...Adet tarihini 1 hft öne çektik. Dolayısıyla 40 hft kasım sonu tamamlanıyor:)