Gunaydin kizlarr nasilsiniz... kizlar benim bi sorum olacak size 2 haftadir surekli hastaneye teste cagiriyolar idrarimda lökosit epitel fln cikiyor monurol verdiler ictim gecmemis tehlikeli dediler duocid antibiyotik verdiler 2 gün kullan dedi dr bebegim cok iyi maşallah teyzeleriama bu antibiyotik olayi beni korkuttu varmi benzer seyler yasayan kizlar 9 haftalik hamileyim
her geçen gün daha iyiyim ben... belirtilerim azaldı haziranın 4 ünde randevum var inşallahh güzel haberlerle döneriz hepimizz
Ne kadar çok inşallah demişim adnan hoca gibihadi bu da benden size kediciklerim maşallah
Ya Settar
Aynen.ama benim de beyazlarim rahatsiz ediyor beni nasıl kapatacam bunları bilmiyorum(
Ama kendi saç rengini de açar papatya suyu
Ne kadar çok inşallah demişim adnan hoca gibihadi bu da benden size kediciklerim maşallah
Ya Settar
paatya suyu sür güneşe çık
Canim yaa hem guldum hem empati yaptim..Günaydın canım çok iyi anlıyorum seni
Bende bugün kahvaltıda ilk defa iki dilim ekmek yedim şükür diyordum ki beş dakika önce çıktı hepsi çok yoruldum yaaokulda zaten mübarek hamile olduğumu bilmeyen yok sürekli öğüren bi öğretmen çocuklar bile anladı yaaa of benim bi öğrenci Abisine demiş.abisinin öğretmeni de eşim..çocuklar eşime de baba oluyormuşsunuz demişler...rezillik diz boyu oldu sayemde... çok şükür ama yine de çok şükür...geçecek inşallah 12. Nci haftada inanıyorum ben...zofran etki ediyordu artık o da kesmiyor beni
İste boyle rahat anneleri seviyorum.:) hersey kafada bitiyo olumsuz seylere inandikca hayati zehir ediyoruz kendimize.motivasyonun hic eksilmesin insallah...selam millet...iki gündür hafif lekelenmelerim vardı...doktora gittik...çocuk iyiymiş ama tabi ki düşük tehlikesi sayılıyo...iki gün rapor verdi...ama bişey itiraf edeyim, bu iki gün rapor bana bi iyi geldi, bi iyi geldizaten işten bunalmıştım, hiç gidesim yoktu...iki gün evde keyif kampına girdim :) aldım meyvemi çerezimi, yayıldım tv karşısına...gelsin e2, gitsin cnbc...ne kadar eğlenceli dizi varsa izledim...pek bi mutluydum :) zaten bebeğe bişeycik olacağına da hiç inanmıyorum, sadece anasını biraz dinlendirmek istedi bence...şu anda gayet iyiyim...geçti gitti...
Ya Settar
ilahi shimarik
İnşallah canım daha 2.randevum benim 9+1 olduk teyzesi
Ya Settar
açsın zaten kendi saç rengim siyah biraz kahveye dönüyor beyazlar belli olmuyor böylece
cnm bizdr sadece onlerimizi boyatalim diplere degmeden
cnm bak benimde test sonuçlarım aynen şöyle :
lökosit : 3-4
eritrosit:7-8
epitel:4-5 amorf ürat kristalleri seyrek ama bana bişey demdii.senin değerlerin daha mı yüksek acaba
Dilim alışmış herşeye inşallah derim bi baktım 3 kez yazmışım heheh kelime dağarcığım daraldı uyumaktan anormalleştiim
Ya Settar
evet canım bitkisel falan hikaye benim dr um da önermiyo boyaları hiç bi şekilde. bu dediğim makyaj ürünü rimel gibi aynı. sadece önlere süreriz artık iyice uzayınca.saç bandı falan filan idare ederiz.
Ama oda kendi saç rengimi açar
paatya suyu sür güneşe çık
öyle miiii anommmmbizde bugün 10+5 olduk
amaç ne peki neredeki rengi açmak istiyorsan oraya sür.. artık ben papatya suyundan gölge yapıyorum ara ara sürüp şekil şemal yapıyorum sende dene dibine süreceksin diye bir şey yok ki
Ama rimel kalıcı değilmiş oyle okudum ozel günlerde surebilirsiniz yaziyordu.hepsiburada.com da var.bide sac rengiyle nasıl aynı rengi bulcaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?