ben kullanmadım ama arkadaşlarım kullanıyordu maskara şeklinde olanları da var her saç rengine göre kozmetikçilerde satılıyor ama ruj şeklinde olanları da iyiydi arkadaşım kullanıyordu baya bir boyatmama gerek kalmıyor diyordu memnundu yani sen de bir dene istersen.
günaydın arkadaşlar ben bugün bir şey denedim ve sizinle paylaşmak istedim internette okumuştum amerikada uygulanan bir evde cinsiyet belirleme testiymiş 10.haftadan sonra yapılabiliyormuş biz de bu sabah eşimle yaptık önce testi anlatayım şeffaf ve temiz bir kaba sabah ilk idrarını yapıyorsun ve 10 dakika bekliyorsun idrar yeşilimsi bir renk alıyorsa erkek turuncu gibi oluyorsa kız demek oluyormuş ben meraktan yaptım yarında ikili taramaya gidicez doktor ne diyecek bakalım sizde bir deneyin testin doğruluğu hakkında istatistik yapmış olalım.buarada bizikisi yeşilimsiydi :) yani erkek çıktı bakalım gerçekten öylemi
Selam arkadaşlar
Benim hafif kan içeren akıntım oluyordu, pzr ve pzt yogunluk bıraz arttı. Salı da hep kahverengi akıntı geldi. Çarşamba da kana döndü. Çok moralim bozuldu. Kesin bitti dedim. Dr a gıttık hemen. Rahimde bi bölgrde kanama olmuş. Ama sukur kese sağlamdl, kalp atışı da vardı. O gece hastanede kaldım. Pzt ye kadar yatmamı soyledi evde. Pzt tekrar bakılacak, Hayırlısı olur inşallahhhhh 😒
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmadı ruj şeklinde olanlardan alıcam ben de canım.
Cnm onlar kapatıyor ama beyazların çok fazla deilse. Öbür türlü bi yanı kapatsan öbürü kalıyo. İlk doğumdan sonra beyazlarım acaip artmıştı, 6ay direndim ama sonunda boyadım mecbur. Rimel rujdan daha kolay. İnternetten bulmaya çalış.
Selam arkadaşlar
Benim hafif kan içeren akıntım oluyordu, pzr ve pzt yogunluk bıraz arttı. Salı da hep kahverengi akıntı geldi. Çarşamba da kana döndü. Çok moralim bozuldu. Kesin bitti dedim. Dr a gıttık hemen. Rahimde bi bölgrde kanama olmuş. Ama sukur kese sağlamdl, kalp atışı da vardı. O gece hastanede kaldım. Pzt ye kadar yatmamı soyledi evde. Pzt tekrar bakılacak, Hayırlısı olur inşallahhhhh 😒
al dene canım ama yastığı öyle kötü boyuyor ki ben tiksiniyordum sabah kalktığımda yastığı görünce, yanağım da yastıktan boya oluyordu. hergün nevresim de değişilmez pis pis de yatamam sonuçta ben beyazlarla barıştım o yastığın halini göre göre:)
Selam arkadaşlar
Vaayyy neler duycaz daha :)) ama denerim ben bunu yarın kesin denerim tabi sabah nevrim dönmeden, kusmadan uyandırsam inşallah...tutan varmıymış acabaaaaaa:what::what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar ben bugün bir şey denedim ve sizinle paylaşmak istedim internette okumuştum amerikada uygulanan bir evde cinsiyet belirleme testiymiş 10.haftadan sonra yapılabiliyormuş biz de bu sabah eşimle yaptık önce testi anlatayım şeffaf ve temiz bir kaba sabah ilk idrarını yapıyorsun ve 10 dakika bekliyorsun idrar yeşilimsi bir renk alıyorsa erkek turuncu gibi oluyorsa kız demek oluyormuş ben meraktan yaptım yarında ikili taramaya gidicez doktor ne diyecek bakalım sizde bir deneyin testin doğruluğu hakkında istatistik yapmış olalım.buarada bizikisi yeşilimsiydi :) yani erkek çıktı bakalım gerçekten öylemi
arkadaşım hamileliğinin ilk 4 ayında kullandı ve memnundu.eczanelerde satıldığını söylemişti
Enteresanmisbende denicem yarin sabah. Bugun pet bardak isteyim esimden.. Benim daha ögrenmeme 3hafta var oda bebiş utanmazsa :) peki ben sabaha karsi 4 gibi uyaniyorum. Tuvalete. Sonrada su iciyorum olmaz dimi öyle. Gece mi yapsam ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canlargünaydın mide bulantılarım :-(
Ya Settar
Günaydın canlargünaydın mide bulantılarım :-(
Ya Settar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?