2014 Aralık Anneleri


teşekkürler canım. inş ben de memnun kalırım
 

Vaayyy neler duycaz daha :)) ama denerim ben bunu yarın kesin denerim tabi sabah nevrim dönmeden, kusmadan uyandırsam inşallah...tutan varmıymış acabaaaaaa:what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Canım çoook geçmiş olsun inşallah bişi olmaz bebeğin sıkıca tutunur sana inşallah...dua edelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
olmadı ruj şeklinde olanlardan alıcam ben de canım.

al dene canım ama yastığı öyle kötü boyuyor ki ben tiksiniyordum sabah kalktığımda yastığı görünce, yanağım da yastıktan boya oluyordu. hergün nevresim de değişilmez pis pis de yatamam sonuçta ben beyazlarla barıştım o yastığın halini göre göre:)
 

canım çok aşırı değil ama yine de göze batıyo baya. hele uzadıkça iyice belli olacak. tamamını kapatamam zaten de en azından saçı ayırdığım kısmı boyarım diye düşündüm. zaten önlerim de var arkalarda yok.
 

geçmiş olsun cnaım, inşallah birşeycik olmaz kuzuna. güzelce dinlen sadece wc için kalk.
 

ay hadi ya o kadar mı boyuyo çok kötü. gerçi ben hemen hemen hergün banyo yapıyorum ama yine de elime gözüme bulaşaksa istemem beyazlarımla mutlu olurum napalım :)
rimeller daha iyi diye duydum ama olmadı ikisini de alıp denerim.
 

çok geçmiş olsun canım. hala var mı kanama
 

dene bakalım işte herkes denesin tutan olacak mı hep beraber görelim
 

Enteresanmis bende denicem yarin sabah. Bugun pet bardak isteyim esimden.. Benim daha ögrenmeme 3hafta var oda bebiş utanmazsa :) peki ben sabaha karsi 4 gibi uyaniyorum. Tuvalete. Sonrada su iciyorum olmaz dimi öyle. Gece mi yapsam ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

denicem bende yarın sabahhhh bakalım kiminkiler tutacakk
 

ben de 4te tuvalete uyandım sonra bir bardak su içip yattım sabah 7de kalktım yaptım uyku sersemi uğraşamam diye öyle yaptım ama sen bilirsin sonuçları merak ediyorum ama lütfen buradan yazın sonra cinsiyetlerini öğrenince de tutup tutmadığını yazalım :)
 
Günaydın canlar günaydın mide bulantılarım :-(

Ya Settar
 
Günaydın canlar günaydın mide bulantılarım :-(

Ya Settar

Günaydın canım çok iyi anlıyorum seni
Bende bugün kahvaltıda ilk defa iki dilim ekmek yedim şükür diyordum ki beş dakika önce çıktı hepsi çok yoruldum yaa okulda zaten mübarek hamile olduğumu bilmeyen yok sürekli öğüren bi öğretmen çocuklar bile anladı yaaa of benim bi öğrenci Abisine demiş.abisinin öğretmeni de eşim..çocuklar eşime de baba oluyormuşsunuz demişler...rezillik diz boyu oldu sayemde... çok şükür ama yine de çok şükür...geçecek inşallah 12. Nci haftada inanıyorum ben...zofran etki ediyordu artık o da kesmiyor beni
 
selam millet...iki gündür hafif lekelenmelerim vardı...doktora gittik...çocuk iyiymiş ama tabi ki düşük tehlikesi sayılıyo...iki gün rapor verdi...ama bişey itiraf edeyim, bu iki gün rapor bana bi iyi geldi, bi iyi geldi zaten işten bunalmıştım, hiç gidesim yoktu...iki gün evde keyif kampına girdim :) aldım meyvemi çerezimi, yayıldım tv karşısına...gelsin e2, gitsin cnbc...ne kadar eğlenceli dizi varsa izledim...pek bi mutluydum :) zaten bebeğe bişeycik olacağına da hiç inanmıyorum, sadece anasını biraz dinlendirmek istedi bence...şu anda gayet iyiyim...geçti gitti...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…