benim öyle değil gölge var cok alakasız olur.bidahaki gidisimde doktoruma yine sorcam boya için ne diyor bakalım
kalıcı değil cnm günlük kapatmak için sadece. birebir bulmak münkün değil de en yakınını kullanmak lazım. zaten 3 rengi oluyo heralde.
aa iyi fikir aslında. peki beyazları sarartıyor mu. benim zaten baya açık saç rengim bana uyabilir
cnm ben boya yapabilseydim kendi sac rengime boyatcaktim.sadece beyazlarimi kapatmak amaci ile.
beyazlar da hafif sararıyor belli olmuyor yani iyi oluyor ama hemen çok sürüp çıkma güneşe tutam tutam al saçlarından sür 15dk dur güneşte yani birden saçını papatya suyuna bulayıp çıkma o zaman kötü oluyor çünkü daha önce yapmamışsın çok açılır birden saçın.. ara ara sür
bi de deniz suyu da mükemmel açıyor
ben kullaniyorum.doktorum 12.haftaya kadar kullanacaksin demişti
İnşallah haftaya benim de sıkıntılarım azalır ki daraldım yatağa yapışmaktan bide ben de tv kültürü yok hep kitap okurdum şimdi onu takip etmek midemi bulandırıyor hepten vakit geçmiyor babaannesi geliyor azcık onla didişiriz geöer hemen günler
Ya Settar
kalıcı değil cnm günlük kapatmak için sadece. birebir bulmak münkün değil de en yakınını kullanmak lazım. zaten 3 rengi oluyo heralde.
aa tmm canım ya teşekkürler deneyeceğim iyiki söyledin. hiç denemedim daha önce çünkü.
ya bu arada bana bildirimler gelmiyo özel mesajla bugün. forumu takip edip bakıyorum sürekli bana gelen cevaplara. sizde de var mı aynı sorun.
mesaj kutun mu dolu? bana geliyor.
o zamanda ceviz kaynat onu sür o da koyulaştırır..
suna dumankayanın tarifi var bu tarifler zararsız ilaçsız istersen netten bulabilirsin
inşallahh canımm...hehehh didişmek mi yine güldürdünnnolsun biri geliyo yaa benim kimse yok birde 10 güne ev taşıyacağızz ahh ahh
Böyle çıktı ordaki daireyi Dr çizdi...pozitif olsaymış antibiyotik verecekmiş...lökosit fln yüksek ama gerek duymadı ilaça
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bosverr cnm.Artik bebislerjmjz icin o kadar dua edip Allah'a birakiyoruz.bu yuzden insallah masallah baska bisey diyemiyoruz.Allah'im korusun meleklerimizi
Kızlar benim de eritrosit 28, lökosit 19 çıktı ama bişi vermedi Dr...kültür istedi kültürde KETON diye birşey var o negatif çıktı...pozitif olsaydı ilaç başlayacaktık dedi..hiç anlamam idrar yolundan fln amma fikir olur belki size doktorumun yaptığını paylaşayım dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normalde bende bu kadar nazlı değilim ama kaynana çok istedi bebiş önce onu çağırdım biz öyle hem kavga ederiz 5 dakka sonra ne pişirsek deriz biraz küser konuşmaz sonra anne kalk bi dolaşalım derim itiş kakış devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?