2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

P
2 tane canım. Sağlıklı olsun da :) ikisi de teki de başımın tacı :) yalnız şunu anladım endişe bitmiyormuş doktor 20 gün sonra gel dedi artık o zamana kadar kurar dururum :) :)
Pirayecim çok sevindim canım gözümüz aydın Allah tamamına erdirsin inş. Benim ultrason tarihim 11 ekim senin niye o kadar geç şaşırdım?
 
Canım madem paketin bitmek üzere biz işimizi garantiye alıp Pazartesi için dua mı şimdiden isteyim.Bizim için bol bol dua et teyzesi))
:) kiz bn paketim olmadan. Aklim burda hep.dua ediyrum merak etme kuzumm :) ama daha paketim bitmedi.. :) 1hafta daha burdayim senn sonucunu alana kadar :)
 
P

Pirayecim çok sevindim canım gözümüz aydın Allah tamamına erdirsin inş. Benim ultrason tarihim 11 ekim senin niye o kadar geç şaşırdım?
Valla canım bana da geç gibi geldi ama bir bildiği var heralde. Araştırdığım kadarıyla 6. Haftada görünüyomuş kese 7 de de kalp atışı eğer öyleyse zaten 15 - 20 gün yapıyor. Şu an 4 +2 görünüyorum çünkü. Gerçi muhtemelen dayanamayıp 2 hafta sonra giderim ben :)
 
[QUOTterkiiste, post: 37172839, member: 602348"]40 tl ye başka bir yere yaptırdım canım ve 160 çıktı çok mutluyumm :)[/QUOTE]
Ohhh masallah bol hamilili bir gunmus bugun gozun aydin :)
 
Oleyyyyy beeeee)Ben senin enerjine çok inanıyorum canım)Pozitifi alayım bi şu ikonlar varya takla atan bebekler he işte onlardan da koyarız banada))
:) koyariz tabikide.. Canimm bnmm allhim insallh yar ve yardmcimiz olcak.. Sukurler olsun.. Hepimizin burda toplanmasinda.. Bile.. Bir hayr var.. Olacak hayrlisiyla takla atan bebklerle doldurcam sana hayrli olsun derken insallh..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…