- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.381
Kızlar şimdiye kadar kilo alanınız varmı. Varsa nekadar aldınız??
Oy oy oy. Kaçıncı haftadadın sen. Çok vermişsin gerçekten. Geçecek bu günler inşallah.
Kizlar az once kahverengi kanamam oldu.. Doktoru aradim yarin gel artarsa da gece acile git dedi.. Kanamasi olup da doktora gidenler yardim edebilir mi?.. Dua edin ne olur.. Belirtiler kesildi diye yarin doktora gidecektim simdi bulantim falan tekrar basladi ama bu defa da kanama cikti..
Arkadaşım benim de kanamam oldu 2 hafta önce. Hemen doktora gittim progestana başlattı. Bir hafta kadar sürdü sonra geçti şükür. kırmızıya dönmemesi ve artmaması önemli. Bana yerleşme kanaması olabilir dedi. İnşallah seninki de öyledir.
hoşgeldin
kaysernin hangi semtindesin
İnsallah canim ya.. Az oldu simdilik ama korkuyorum.. Ben 9. Haftadayim bu haftada yerlesme olur mu bilmiyorum.. Dua edin..
Kizlar az once kahverengi kanamam oldu.. Doktoru aradim yarin gel artarsa da gece acile git dedi.. Kanamasi olup da doktora gidenler yardim edebilir mi?.. Dua edin ne olur.. Belirtiler kesildi diye yarin doktora gidecektim simdi bulantim falan tekrar basladi ama bu defa da kanama cikti..
merhaba hepinize sanırım bende aranıza katılıcam :) 24 aralık son adet tarihim bu ayın 21 inde adet olmam gerekiyodu ama olmadım gebelik testi yaptım iki defa pozitif çıktı yarın da doktora gidicem inşallah kese görünmez diye gitmedim hiç tahlil de yaptırmadım bakalım hayırlısı olur inşallah. sizlerin bebişleri de hayırlı olsun allahım sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
arkadaşlar beni eklerseniz aranıza memnun olurum sat:08/11/2013 bat:15/08/2014 yaş 29 izmit ayrıcxa bende gebelik belirtilerinde sorun yaşıyorun 2 gün çok iyiyim 2 gün çok kötü anlayamadım perşembe kontrole gideceğim inşallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım
bu ilk bebiş çok heyecanlıyım çoook
Ben 8+4'üm bugün, hiç almamışım cumartesi doktorda tartıldım :)
Merhabalar herkese. Ben de Allah izin verirse ağustos annesi olacağım inşallah. 4 yaşında bir oğlum var. Haziran'da da bir düşüğüm oldu. Şimdi tekrar hamişim. Keseyi ve kalp atışlarımızı duyduk şükür. Ama sıpa kendini geç gösterdi biraz. Ayrıca lekelenmem oldu 2 hafta önce. yine aynı şeyi yaşıyorum diye çok korktum hala da korkuyorum. Coraspin ve Progestan içiyorum her gün. Arada da iğne yiyorum. Umarım hepimiz hiç bir sorun yaşamadan kuzucuklarımızı kucağımıza alırız.
merhaba hepinize sanırım bende aranıza katılıcam :) 24 aralık son adet tarihim bu ayın 21 inde adet olmam gerekiyodu ama olmadım gebelik testi yaptım iki defa pozitif çıktı yarın da doktora gidicem inşallah kese görünmez diye gitmedim hiç tahlil de yaptırmadım bakalım hayırlısı olur inşallah. sizlerin bebişleri de hayırlı olsun allahım sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
9. Haftadayim ben insallah gecer gücüm kalmiyo artik acliktan bulantidan
Ben almak yerine tam 7 kilo werdim coook zor geciyo yemek yiyemiyorum meywe yiyemiyorum hele su hic icemiyorum sürekli kusuyorum
arkadaşlar beni eklerseniz aranıza memnun olurum sat:08/11/2013 bat:15/08/2014 yaş 29 izmit ayrıcxa bende gebelik belirtilerinde sorun yaşıyorun 2 gün çok iyiyim 2 gün çok kötü anlayamadım perşembe kontrole gideceğim inşallah ilk defa kalp atışlarını duyacağım
bu ilk bebiş çok heyecanlıyım çoook
hiç yazasım yok ballım kıymetlım keyfım yok somurtuk halde oturuyom
canım 9.haftada yerleşme kanaması olduğunu hiç duymadım
ama ani bir harekette felanda gelebiliyor kan
yengem sarsıntılı bi araca bindikten sonra olmuştu
inşallah geçici ve önemsizdir, dualarım seninle
Benim de kahverengi çok az lekelenmem olmuştu progestan verdi doktorum ama adet kanaması gibi görmeyene kadar muayeneye gerek yok demişti bana .. Endişelenme stres yapma ama bence uzan ve ayaklarının altına yastık bırak .. Bana iyi gelmişti tabiki imkanın varsa doktoruna görünsen iyi olur kafan rahatlar ... Geçmiş olsun umarım bi sorun yoktur ..
ben nıye yokum yaaa((
bana da öyle geliyor aynı benim gibisin demekki
bende hiç konuşmak istemiyorum durduk yere sesim bile gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?