Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Asıl sorması gereken şey parmak numaram ama onu sormadı.
Ayy biz Yalovaya gideceğiz orada mı edecek acaba ya ..
Olabilir valla he :26:
Hazırlıklı olayım bari

Bencede kuzum evlilik teklifin ne zaman nerden çıkıcagı belli olmazz

Ay Sevgim ya şaka maka bu Pazar ailesi ile tanışmaya gidiyorum :18:
İlkkez sevgilimin annesi babası ile tanışacağım ya

İnşallah iyi birilerdir güleryüzlülerdir kuzum zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ozman . Sana gelinleri gibi değilde kızları gibi bakarlarsa tadından yenmez o zman

İnşallah iyi birilerdir güleryüzlülerdir kuzum zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ozman . Sana gelinleri gibi değilde kızları gibi bakarlarsa tadından yenmez o zman

Valla ben çok korkuyorum.
Erkek arkadaşım evin tek çocuğu.
Hiç kardeşi veya abisi ablası yok.
Baya üstüne düşüyor ailesi.
Ya oğlum daha iyilerine layık havasına girerlerse :18:
Ama öyle olacağını sanmıyorum ya resmimi görmeleri bile yetmiş beni sevmelerine, yani erkek arkadaşım öyle dyor ne derece doğru blmiyorum :26:
Babası sevecen birine benziyor şaka gibi ama annesi hakkında en ufak fikrim yok.

Stres yapma bebeğim. Umarım öyle bir aile değillerdir Çocuklarının mutluluğunu görmek onlarıda mutlu eder

canım işte eğer evde olursa isteme-söz-nişan hepsi bir arada aynı gün olacak ama dışarda bir yerde yaparsam haziranın başı gibi :)
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzum

Stres yapma bebeğim. Umarım öyle bir aile değillerdir Çocuklarının mutluluğunu görmek onlarıda mutlu eder

Evet Bitanem tabi ki öyle ..
Ben en kötü ihtimali düşündüm valla kuzucum.
Normalde çok heyecanlı biri değildim ama kendimi garip hissediyorum ya.
Sen kaç doğumlusun Tatlım?
Yalnız konudan konuya atlıyorum

evde olursa nasıl hazırlıklar yapcaksın canım

kapıyı tülle süsleyip keçe veya benzeri bir şeyden nişanımıza hoşgeldiniz tarzı bir yazı asacağım . masadaki hazırlıklarımız olacak , konsolun yani aynanın olduğu yere güzel fotoğraflarımızdan bastırıp kurdeleyle hepsini sıra sıra dizip asacağım :) şuan aklıma gelenler bunlar , senin var mı fikrin canım :)

Canım gelenlere küçük hediyeler dağıtabilirsin . Nişan şekeri yada minik hediyelik süslü sabunlar oluyor mis kokulu

Canım gelenlere küçük hediyeler dağıtabilirsin . Nişan şekeri yada minik hediyelik süslü sabunlar oluyor mis kokulu

sabun istiyorum ben de ama pahalı gibi biraz kendim yapamaz mıyım acaba peçeteyle yapıştırıyorlarmış da nasıl oluyor bilmiyorum.

lavanta kesesini de netten öğrenip kendim yapayım diyorum :)

sabun istiyorum ben de ama pahalı gibi biraz kendim yapamaz mıyım acaba peçeteyle yapıştırıyorlarmış da nasıl oluyor bilmiyorum.

lavanta kesesini de netten öğrenip kendim yapayım diyorum :)

Olabilir kuzum nette bu traz seyler toptancısında çok daha uygun. Benima rkadaşım nikah şekeri malzemelerini netten alıp kendsi yapmıştı Gittigidiyordada uygun satanlar var yapılmış halde mağazalarda 2 3 tl olanlar orda 1 1.5 tl

Aklımda olanları sana söyliyim belki fikir olur :)
renk olarak moru seçtim bide renklerin anlamlarına takıldım ve bu rengi seçtim :)
tepsi değil yastık kullanacagım ben söz hediyelerimide küçük yastıklar olarak düşündüm ama küçük bir detay var bu yastıklar benim yüzük yastığımın minyatür halleri olcak :)
makas süslenicek
kadehler çatal ve bıçaklar süslenicek herşey uyum içinde olucak sandalyelere ve kapı kollarına tül baglıycam :)
bugüne özel kapı süsü olucak :)hediyelerimin sunumu için mor tüllerle süslenmiş beyaz hasır sepet tercih edicem :)
çocuklarıda ayrıca düşündüm onlar içinde minik süslenmiş renkli kovalarda çikolata topları vericem :)
konuşma balonları ve çerçeve hazırlıycam fotoğraflar içinde :)
serviside açık büfe olarak düşünüyorum beyaz örtü mor ortancalar bi vazoda bizim bi resmimiz yüzen mumlar mor serpme boncuklar mor peçeteler ve bardaklar olarak planladım
söz şerbeti söz mendili olucak :)
birde havlu çorap ve sabun dağıtcam :) saten keseler diktircem içlerine koycam bunları:) ama bu tüm misafirlere değil arasında küçük bi jest olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…