- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.281
Asıl sorması gereken şey parmak numaram ama onu sormadı.
Ayy biz Yalovaya gideceğiz orada mı edecek acaba ya ..
Olabilir valla he :26:
Hazırlıklı olayım bari
Bencede kuzum evlilik teklifin ne zaman nerden çıkıcagı belli olmazz
bennn dedim yakında teklif eder dedimmm
ayyy ne güzel telaşlar bunlar bende istanbuldayım
bu arada herkese günaydınnnn
amin inşallah :) benim ekime kadar zamanım var başladım hazırlıklara :)günaydın canım :) herkese nasip olur inşallah :)
Ayy evet etti beklemiyordum ya ben ondan şok oldum çok çok güzeldiiiyine aşık etti beni eşek :132:
aynen canım
İsteme ne zaman olucak ?
Ay Sevgim ya şaka maka bu Pazar ailesi ile tanışmaya gidiyorum :18:
İlkkez sevgilimin annesi babası ile tanışacağım ya
İnşallah iyi birilerdir güleryüzlülerdir kuzum zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ozman . Sana gelinleri gibi değilde kızları gibi bakarlarsa tadından yenmez o zman
Valla ben çok korkuyorum.
Erkek arkadaşım evin tek çocuğu.
Hiç kardeşi veya abisi ablası yok.
Baya üstüne düşüyor ailesi.
Ya oğlum daha iyilerine layık havasına girerlerse :18:
Ama öyle olacağını sanmıyorum ya resmimi görmeleri bile yetmiş beni sevmelerine, yani erkek arkadaşım öyle dyor ne derece doğru blmiyorum :26:
Babası sevecen birine benziyor şaka gibi ama annesi hakkında en ufak fikrim yok.
canım işte eğer evde olursa isteme-söz-nişan hepsi bir arada aynı gün olacak ama dışarda bir yerde yaparsam haziranın başı gibi :)
Ne güzel yaaaa . Amin tatlım inşallahh gözyaşlarımızda mutluluktan olsun sadece n
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzumcanım işte eğer evde olursa isteme-söz-nişan hepsi bir arada aynı gün olacak ama dışarda bir yerde yaparsam haziranın başı gibi :)
Stres yapma bebeğim. Umarım öyle bir aile değillerdirÇocuklarının mutluluğunu görmek onlarıda mutlu eder
evde olursa nasıl hazırlıklar yapcaksın canım
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzum
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzum
kapıyı tülle süsleyip keçe veya benzeri bir şeyden nişanımıza hoşgeldiniz tarzı bir yazı asacağım . masadaki hazırlıklarımız olacak , konsolun yani aynanın olduğu yere güzel fotoğraflarımızdan bastırıp kurdeleyle hepsini sıra sıra dizip asacağım :) şuan aklıma gelenler bunlar , senin var mı fikrin canım :)
Canım gelenlere küçük hediyeler dağıtabilirsin . Nişan şekeri yada minik hediyelik süslü sabunlar oluyor mis kokulu
sabun istiyorum ben de ama pahalı gibi biraz kendim yapamaz mıyım acaba peçeteyle yapıştırıyorlarmış da nasıl oluyor bilmiyorum.
lavanta kesesini de netten öğrenip kendim yapayım diyorum :)
kapıyı tülle süsleyip keçe veya benzeri bir şeyden nişanımıza hoşgeldiniz tarzı bir yazı asacağım . masadaki hazırlıklarımız olacak , konsolun yani aynanın olduğu yere güzel fotoğraflarımızdan bastırıp kurdeleyle hepsini sıra sıra dizip asacağım :) şuan aklıma gelenler bunlar , senin var mı fikrin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?