- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.301
Aklımda olanları sana söyliyim belki fikir olur :)
renk olarak moru seçtim bide renklerin anlamlarına takıldım ve bu rengi seçtim :)
tepsi değil yastık kullanacagım ben söz hediyelerimide küçük yastıklar olarak düşündüm ama küçük bir detay var bu yastıklar benim yüzük yastığımın minyatür halleri olcak :)
makas süslenicek
kadehler çatal ve bıçaklar süslenicek herşey uyum içinde olucak sandalyelere ve kapı kollarına tül baglıycam :)
bugüne özel kapı süsü olucak :)hediyelerimin sunumu için mor tüllerle süslenmiş beyaz hasır sepet tercih edicem :)
çocuklarıda ayrıca düşündüm onlar içinde minik süslenmiş renkli kovalarda çikolata topları vericem :)
konuşma balonları ve çerçeve hazırlıycam fotoğraflar içinde :)
serviside açık büfe olarak düşünüyorum beyaz örtü mor ortancalar bi vazoda bizim bi resmimiz yüzen mumlar mor serpme boncuklar mor peçeteler ve bardaklar olarak planladım
söz şerbeti söz mendili olucak :)
birde havlu çorap ve sabun dağıtcam :) saten keseler diktircem içlerine koycam bunları:) ama bu tüm misafirlere değil arasında küçük bi jest olucak
Olabilir kuzum nette bu traz seyler toptancısında çok daha uygun. Benima rkadaşım nikah şekeri malzemelerini netten alıp kendsi yapmıştıGittigidiyordada uygun satanlar var yapılmış halde mağazalarda 2 3 tl olanlar orda 1 1.5 tl
eminönünden bakmayı düşünüyorum bir de :)
ayyy canım benim ne güzel düşünmüşsün müsadenle ben de yazdıklarını not alıyorum kıyafetime uygun tonlarda ben de bu şekilde yapsam
konuşma balonlarından ben de istiyorum ama dışarıda pahalı yapıyorlar , uygun fiyatlı var mı bildiğin acaba :)
Madame B&E Wedding Organizasyon burayla bi konuş canım faceden bak :)
kendinde yapabilirsin aslında :)
birdee eminönünde şarkhanda var diye biliyorum 2 tl :)
dediğin sayfaya bakacağım şimdi canım . şarkhanda ben de gördüm ayrıntılı gidip bakacağım :)
bak canım bak bende haftalardır niyetleniyorum gidicem diye bir türlü yolum düşmüyor melekler almam lazım benimde
Eki Görüntüle 1105757 Eki Görüntüle 1105758 Eki Görüntüle 1105759 Eki Görüntüle 1105760
Kızlar musmutlu günümden kareler :132:
Eki Görüntüle 1105757 Eki Görüntüle 1105758 Eki Görüntüle 1105759 Eki Görüntüle 1105760
ayyy maşallah çok güzell :)
hemen benim odunu arayıp 2. evlenme teklifi istediğimi söyliycem deniz kenarında yapsın:132:
offf diyorummm. Allah bu mutluluğunuuzu bozmasın hiççç inşallahhhTam balll gibi olmuşşunuzzz
Bize kalsa hergün yapsınlar zaten
yapsın her gün yapsın her defasında evet derim
Eki Görüntüle 1105764
Çok kıskandım ! :44::44:
Nazar etme ne olur iste seninde olurdarısı başına kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?