• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

He olursa evlilik teklifi atarım kuzum :41:
Bizim ki kesin ekip arkadaşları ile yapacak.
Bari biri akıl edip video yada foto çekeydi eyiydi :36:

Bakalım biz nasıl alcaz yaaa :52::52: Benim şimdiye kadarki doğum günlerime bile çok şatafatlı süprizler hazırladı her doğum günümden sonra bu çocugun evlilik teklifini merak ediyoruz dedi bütün arkadaşları :9::9::9: Heycandan dumur olup saftiirkleşmesem bari :9::9::9:

Benim gözlerden yaş süzülür ama kesin yaa :24::24:

Bakalım biz nasıl alcaz yaaa :52::52: Benim şimdiye kadarki doğum günlerime bile çok şatafatlı süprizler hazırladı her doğum günümden sonra bu çocugun evlilik teklifini merak ediyoruz dedi bütün arkadaşları :9::9::9: Heycandan dumur olup saftiirkleşmesem bari :9::9::9:

Kuzum seninkinden devasa bi evlilik teklifi bekliyoruz :34:
Benim ki nasıl yapacak hiç bi fikrim yok.
Çok ince biri değildir ya geçen bana soruyor büyük taş mı seviyorsun küçük mü diyor, bende dedim ortasını seviyorum :9:
Öküz ya al işte en büyüğünden :52:
Ben orta dediysem sen büyük anla.
Hem bu nasıl sürpriz ya. Çok odun valla bak.
Bu polisler hep böyle oluyor zaten :50:
Bi kuru yemekte evlenme teklifi eder kesin. :51:

Kuzum seninkinden devasa bi evlilik teklifi bekliyoruz :34:
Benim ki nasıl yapacak hiç bi fikrim yok.
Çok ince biri değildir ya geçen bana soruyor büyük taş mı seviyorsun küçük mü diyor, bende dedim ortasını seviyorum :9:
Öküz ya al işte en büyüğünden :52:
Ben orta dediysem sen büyük anla.
Hem bu nasıl sürpriz ya. Çok odun valla bak.
Bu polisler hep böyle oluyor zaten :50:
Bi kuru yemekte evlenme teklifi eder kesin. :51:

:16::16::16: Öyle düşünme bebeğim erkeklerde iyi işle rçıkarıyor bazen süpriz konusunda :32::32: Hahahaaa :D Napsın kuzum çocuk oda begendiğini almaya çalışıyodur işte :9::9:

Yetiştirirsinn seymaa Sıkıntı yapma kendine :16::16: Neler yapmayı planlıyorsunn :16::16:

Özgem evet yaaa inanmıyoruzz kiii :51::51:

Balböcüğüm fotomu yükledin hani nerdee . Ben kaçırdım hep oralarııı yaaaa :43::43::43::43::43:

Yüklemedim canım daha bende fotoların gelmesini bekliyorum canlar :21:

Niye ağlıcaksın canım benim gibi gülme krizine gir çıkma :9::9::9: ağzım kulaklarıma kaçmış desem yeridir gülerken tipten tipe girmişim bi de çok utandıydım da :26:

Kızlar dün akşam benim tosunum süpriz evlenme teklifi etti muradıma erdim sonunda :16::16::16: beklemediğim için şok oldum çok güzeldiiiii :32::32::32:
bennn dedim yakında teklif eder dedimmm:16:
kızlarrrr Allah nasip ederse haziranın 21inde nişanım olacak ve biz ani bir kararla bu hafta karar verdik. çok heyecanlıyım hiçbir hazırlığım yok nasıl yetiştireceğim. bir de ailelerimiz tanışacak inşallah sorun çıkmaz iyi anlaşsınlar :24: bana bir yardımcı olun neleri yapayım mesela istanbuldayım. evde ya da dışarda 50-60 kişilik bir davet düşünüyorum :18:

ayyy ne güzel telaşlar bunlar bende istanbuldayım:1:

bu arada herkese günaydınnnn:32:

Niye ağlıcaksın canım benim gibi gülme krizine gir çıkma :9::9::9: ağzım kulaklarıma kaçmış desem yeridir gülerken tipten tipe girmişim bi de çok utandıydım da :26:

:9::9::9::9: Ne güzel yaaaa . :31::31::31: Amin tatlım inşallahh gözyaşlarımızda mutluluktan olsun sadece :34:n

:16::16::16: Öyle düşünme bebeğim erkeklerde iyi işle rçıkarıyor bazen süpriz konusunda :32::32: Hahahaaa :D Napsın kuzum çocuk oda begendiğini almaya çalışıyodur işte :9::9:

Asıl sorması gereken şey parmak numaram ama onu sormadı.
Ayy biz Yalovaya gideceğiz orada mı edecek acaba ya ..
Olabilir valla he :26:
Hazırlıklı olayım bari :1:

Back