Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

He olursa evlilik teklifi atarım kuzum
Bizim ki kesin ekip arkadaşları ile yapacak.
Bari biri akıl edip video yada foto çekeydi eyiydi

Bakalım biz nasıl alcaz yaaa Benim şimdiye kadarki doğum günlerime bile çok şatafatlı süprizler hazırladı her doğum günümden sonra bu çocugun evlilik teklifini merak ediyoruz dedi bütün arkadaşları Heycandan dumur olup saftiirkleşmesem bari

Benim gözlerden yaş süzülür ama kesin yaa

Kuzum seninkinden devasa bi evlilik teklifi bekliyoruz
Benim ki nasıl yapacak hiç bi fikrim yok.
Çok ince biri değildir ya geçen bana soruyor büyük taş mı seviyorsun küçük mü diyor, bende dedim ortasını seviyorum
Öküz ya al işte en büyüğünden
Ben orta dediysem sen büyük anla.
Hem bu nasıl sürpriz ya. Çok odun valla bak.
Bu polisler hep böyle oluyor zaten
Bi kuru yemekte evlenme teklifi eder kesin.

Öyle düşünme bebeğim erkeklerde iyi işle rçıkarıyor bazen süpriz konusunda Hahahaaa Napsın kuzum çocuk oda begendiğini almaya çalışıyodur işte

Yetiştirirsinn seymaa Sıkıntı yapma kendine Neler yapmayı planlıyorsunn

Özgem evet yaaa inanmıyoruzz kiii

Balböcüğüm fotomu yükledin hani nerdee . Ben kaçırdım hep oralarııı yaaaa

Yüklemedim canım daha bende fotoların gelmesini bekliyorum canlar

Niye ağlıcaksın canım benim gibi gülme krizine gir çıkma ağzım kulaklarıma kaçmış desem yeridir gülerken tipten tipe girmişim bi de çok utandıydım da :26:

Kızlar dün akşam benim tosunum süpriz evlenme teklifi etti muradıma erdim sonunda beklemediğim için şok oldum çok güzeldiiiii
bennn dedim yakında teklif eder dedimmm

ayyy ne güzel telaşlar bunlar bende istanbuldayım

bu arada herkese günaydınnnn

Niye ağlıcaksın canım benim gibi gülme krizine gir çıkma ağzım kulaklarıma kaçmış desem yeridir gülerken tipten tipe girmişim bi de çok utandıydım da :26:

Ne güzel yaaaa . Amin tatlım inşallahh gözyaşlarımızda mutluluktan olsun sadece n

Öyle düşünme bebeğim erkeklerde iyi işle rçıkarıyor bazen süpriz konusunda Hahahaaa Napsın kuzum çocuk oda begendiğini almaya çalışıyodur işte

Asıl sorması gereken şey parmak numaram ama onu sormadı.
Ayy biz Yalovaya gideceğiz orada mı edecek acaba ya ..
Olabilir valla he :26:
Hazırlıklı olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…