- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.301
Aklımda olanları sana söyliyim belki fikir olur :)
renk olarak moru seçtim bide renklerin anlamlarına takıldım ve bu rengi seçtim :)
tepsi değil yastık kullanacagım ben söz hediyelerimide küçük yastıklar olarak düşündüm ama küçük bir detay var bu yastıklar benim yüzük yastığımın minyatür halleri olcak :)
makas süslenicek
kadehler çatal ve bıçaklar süslenicek herşey uyum içinde olucak sandalyelere ve kapı kollarına tül baglıycam :)
bugüne özel kapı süsü olucak :)hediyelerimin sunumu için mor tüllerle süslenmiş beyaz hasır sepet tercih edicem :)
çocuklarıda ayrıca düşündüm onlar içinde minik süslenmiş renkli kovalarda çikolata topları vericem :)
konuşma balonları ve çerçeve hazırlıycam fotoğraflar içinde :)
serviside açık büfe olarak düşünüyorum beyaz örtü mor ortancalar bi vazoda bizim bi resmimiz yüzen mumlar mor serpme boncuklar mor peçeteler ve bardaklar olarak planladım
söz şerbeti söz mendili olucak :)
birde havlu çorap ve sabun dağıtcam :) saten keseler diktircem içlerine koycam bunları:) ama bu tüm misafirlere değil arasında küçük bi jest olucak
ayyy canım benim ne güzel düşünmüşsün müsadenle ben de yazdıklarını not alıyorum kıyafetime uygun tonlarda ben de bu şekilde yapsam
konuşma balonlarından ben de istiyorum ama dışarıda pahalı yapıyorlar , uygun fiyatlı var mı bildiğin acaba :)