• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aklımda olanları sana söyliyim belki fikir olur :)
renk olarak moru seçtim bide renklerin anlamlarına takıldım ve bu rengi seçtim :)
tepsi değil yastık kullanacagım ben söz hediyelerimide küçük yastıklar olarak düşündüm ama küçük bir detay var bu yastıklar benim yüzük yastığımın minyatür halleri olcak :)
makas süslenicek
kadehler çatal ve bıçaklar süslenicek herşey uyum içinde olucak sandalyelere ve kapı kollarına tül baglıycam :)
bugüne özel kapı süsü olucak :)hediyelerimin sunumu için mor tüllerle süslenmiş beyaz hasır sepet tercih edicem :)
çocuklarıda ayrıca düşündüm onlar içinde minik süslenmiş renkli kovalarda çikolata topları vericem :)
konuşma balonları ve çerçeve hazırlıycam fotoğraflar içinde :)
serviside açık büfe olarak düşünüyorum beyaz örtü mor ortancalar bi vazoda bizim bi resmimiz yüzen mumlar mor serpme boncuklar mor peçeteler ve bardaklar olarak planladım
söz şerbeti söz mendili olucak :)
birde havlu çorap ve sabun dağıtcam :) saten keseler diktircem içlerine koycam bunları:) ama bu tüm misafirlere değil arasında küçük bi jest olucak:16:

ayyy canım benim ne güzel düşünmüşsün müsadenle ben de yazdıklarını not alıyorum kıyafetime uygun tonlarda ben de bu şekilde yapsam :16:

konuşma balonlarından ben de istiyorum ama dışarıda pahalı yapıyorlar , uygun fiyatlı var mı bildiğin acaba :)

Olabilir kuzum nette bu traz seyler toptancısında çok daha uygun. Benima rkadaşım nikah şekeri malzemelerini netten alıp kendsi yapmıştı :32: Gittigidiyordada uygun satanlar var yapılmış halde mağazalarda 2 3 tl olanlar orda 1 1.5 tl :34:

eminönünden bakmayı düşünüyorum bir de :)

ayyy canım benim ne güzel düşünmüşsün müsadenle ben de yazdıklarını not alıyorum kıyafetime uygun tonlarda ben de bu şekilde yapsam :16:

konuşma balonlarından ben de istiyorum ama dışarıda pahalı yapıyorlar , uygun fiyatlı var mı bildiğin acaba :)

Madame B&E Wedding Organizasyon burayla bi konuş canım faceden bak :)
kendinde yapabilirsin aslında :)
birdee eminönünde şarkhanda var diye biliyorum 2 tl :)

$images.jpg bunlarda hediyeliklerim :) $melek-kanatli-seramik-melek-figurlu-keten-bebek-altin-yastigi.jpg bu yüzük yastığım olcak inşallah :) :)
melek nasıl oluyor canım

Son düzenleme:
Back