- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl sorması gereken şey parmak numaram ama onu sormadı.
Ayy biz Yalovaya gideceğiz orada mı edecek acaba ya ..
Olabilir valla he :26:
Hazırlıklı olayım bari![]()
Bencede kuzum evlilik teklifin ne zaman nerden çıkıcagı belli olmazz
![]()
bennn dedim yakında teklif eder dedimmm
ayyy ne güzel telaşlar bunlar bende istanbuldayım
bu arada herkese günaydınnnn![]()
amin inşallah :) benim ekime kadar zamanım var başladım hazırlıklara :)günaydın canım :) herkese nasip olur inşallah :)
Ayy evet etti beklemiyordum ya ben ondan şok oldum çok çok güzeldiiiyine aşık etti beni eşek :132:
aynen canım
İsteme ne zaman olucak ?
Ay Sevgim ya şaka maka bu Pazar ailesi ile tanışmaya gidiyorum :18:
İlkkez sevgilimin annesi babası ile tanışacağım ya![]()
İnşallah iyi birilerdir güleryüzlülerdir kuzum zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ozman . Sana gelinleri gibi değilde kızları gibi bakarlarsa tadından yenmez o zman![]()
Valla ben çok korkuyorum.
Erkek arkadaşım evin tek çocuğu.
Hiç kardeşi veya abisi ablası yok.
Baya üstüne düşüyor ailesi.
Ya oğlum daha iyilerine layık havasına girerlerse :18:
Ama öyle olacağını sanmıyorum ya resmimi görmeleri bile yetmiş beni sevmelerine, yani erkek arkadaşım öyle dyor ne derece doğru blmiyorum :26:
Babası sevecen birine benziyor şaka gibi ama annesi hakkında en ufak fikrim yok.![]()
canım işte eğer evde olursa isteme-söz-nişan hepsi bir arada aynı gün olacak ama dışarda bir yerde yaparsam haziranın başı gibi :)
Ne güzel yaaaa .
Amin tatlım inşallahh gözyaşlarımızda mutluluktan olsun sadece
n
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzumcanım işte eğer evde olursa isteme-söz-nişan hepsi bir arada aynı gün olacak ama dışarda bir yerde yaparsam haziranın başı gibi :)
Stres yapma bebeğim. Umarım öyle bir aile değillerdirÇocuklarının mutluluğunu görmek onlarıda mutlu eder
![]()
evde olursa nasıl hazırlıklar yapcaksın canım![]()
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzum![]()
Anladım canım bende bi ara öyle istiyordm ama annem karşı çıktı ayrı ayrı olması bak daha eğlenceli olur kuzum![]()
kapıyı tülle süsleyip keçe veya benzeri bir şeyden nişanımıza hoşgeldiniz tarzı bir yazı asacağım . masadaki hazırlıklarımız olacak , konsolun yani aynanın olduğu yere güzel fotoğraflarımızdan bastırıp kurdeleyle hepsini sıra sıra dizip asacağım :) şuan aklıma gelenler bunlar , senin var mı fikrin canım :)
Canım gelenlere küçük hediyeler dağıtabilirsin . Nişan şekeri yada minik hediyelik süslü sabunlar oluyor mis kokulu![]()
sabun istiyorum ben de ama pahalı gibi biraz kendim yapamaz mıyım acaba peçeteyle yapıştırıyorlarmış da nasıl oluyor bilmiyorum.
lavanta kesesini de netten öğrenip kendim yapayım diyorum :)
kapıyı tülle süsleyip keçe veya benzeri bir şeyden nişanımıza hoşgeldiniz tarzı bir yazı asacağım . masadaki hazırlıklarımız olacak , konsolun yani aynanın olduğu yere güzel fotoğraflarımızdan bastırıp kurdeleyle hepsini sıra sıra dizip asacağım :) şuan aklıma gelenler bunlar , senin var mı fikrin canım :)