• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kııızz beklememenden yana yazdım ben :9:

Ama senin aklında soru işaretleri varken beklemen daha hayırlı olacak gibi.

He bi de işin bu boyutu var, ona nasıl söyleyeceksin..

Valla çat diye söyleyeceğim Ramazandan sonra olsun diye.
Dün Telwe'den fal baktırdım fal yorumu karşısında dehşete düştüm.

kııızz beklememenden yana yazdım ben :9:

Ama senin aklında soru işaretleri varken beklemen daha hayırlı olacak gibi.

He bi de işin bu boyutu var, ona nasıl söyleyeceksin..

İskelede ya.
Pankart açmışlar benimle evlenir misin falan diye şok olmuş, herkes alkışlamış falan :16:
Ya bizde alalım banane :52:

Neden Beklemek İstiyorsun kuzum sen ? :30::31:

Süperrr Süperrrrrr :52::52::52: Ne güzel olmuştur ya çok mutlu olmuşturr :32: Sıra bizde bakalımm :36:

kızlarrrr Allah nasip ederse haziranın 21inde nişanım olacak ve biz ani bir kararla bu hafta karar verdik. çok heyecanlıyım hiçbir hazırlığım yok nasıl yetiştireceğim. bir de ailelerimiz tanışacak inşallah sorun çıkmaz iyi anlaşsınlar :24: bana bir yardımcı olun neleri yapayım mesela istanbuldayım. evde ya da dışarda 50-60 kişilik bir davet düşünüyorum :18:

kızlarrrr Allah nasip ederse haziranın 21inde nişanım olacak ve biz ani bir kararla bu hafta karar verdik. çok heyecanlıyım hiçbir hazırlığım yok nasıl yetiştireceğim. bir de ailelerimiz tanışacak inşallah sorun çıkmaz iyi anlaşsınlar :24: bana bir yardımcı olun neleri yapayım mesela istanbuldayım. evde ya da dışarda 50-60 kişilik bir davet düşünüyorum :18:

Kuzum Hoşgeldinn :16::16:

Sakin ol ilk önce :51: Daha vaktimiz var herşeyin en güzelini yaparız inşallah :16: İstanbulda yaşayan arkadaşlarımızn sana çok yardımı dokunur :16::16: Ne güzel telaşlar bunlarr :16::16::52:

Kuzum Hoşgeldinn :16::16:

Sakin ol ilk önce :51: Daha vaktimiz var herşeyin en güzelini yaparız inşallah :16: İstanbulda yaşayan arkadaşlarımızn sana çok yardımı dokunur :16::16: Ne güzel telaşlar bunlarr :16::16::52:

hoşbulduk tatlım :16:

ya evet çok seviniyorum bi yandan ama işte korkuyorum da herşey çok güzel olsun istiyorum netten bişeylere baktıkça kafam karışıyor. artık kendi hayal gücümle herşeyi halletmeye çalışacağım . yetiştirir miyim sence herşeyi :44:

Ya şoka girdim çıkarmıyorum ne kadar romantik yaaa :16:
Enişteme bi daha hanzo deme kız ! :47:
Adam ultra Romantik çıktı.
Bakalım bizim camış ne yapacak :52:
Resimelri at bebeğim ya çok merak ettimm :21:

Ay demem bi daha :26: çok utandım sonra dediğim içinnn :26:
Darısı başına kuzum :21:
Birazdan gelicek resimlerim atıcam yawrum :16:

Bu hafta nişan ve birden öyle mi :53:
Yüzük tepsisi al , nişan hediyelik siparişini hemen ver canım hatta bugün ancak yetiştirirler
:26:

hoşbulduk tatlım :16:

ya evet çok seviniyorum bi yandan ama işte korkuyorum da herşey çok güzel olsun istiyorum netten bişeylere baktıkça kafam karışıyor. artık kendi hayal gücümle herşeyi halletmeye çalışacağım . yetiştirir miyim sence herşeyi :44:

Öyle ufak tefek baktır kuzum ya inanmıyoruz nasılsa no problem :9:

Ay demem bi daha :26: çok utandım sonra dediğim içinnn :26:
Darısı başına kuzum :21:
Birazdan gelicek resimlerim atıcam yawrum :16:

Darısı sizin başınıza kuzular :16: sizde fotollarınızı paylaşın ama :23:

Yetiştirirsinn seymaa Sıkıntı yapma kendine :16::16: Neler yapmayı planlıyorsunn :16::16:

Özgem evet yaaa inanmıyoruzz kiii :51::51:

Balböcüğüm fotomu yükledin hani nerdee . Ben kaçırdım hep oralarııı yaaaa :43::43::43::43::43:

Yetiştirirsinn seymaa Sıkıntı yapma kendine :16::16: Neler yapmayı planlıyorsunn :16::16:

Balböcüğüm fotomu yükledin hani nerdee . Ben kaçırdım hep oralarııı yaaaa :43::43::43::43::43:

Yok bebeğim foto yüklemedi ama yükleyecek bekliyoruz heyecanla ayy :16:
Bu arada sana özelden mesaj atmıştım

canım işte kokulu sabun lavanta kesesi kurabiye gibi bişeyler dağıtayım diyorum , nişan hatırası çerçevesi düşünüyorum aklıma gelenler bunlar ufak tefek hoş ayrıntılar :) aklınızda varsa bişiler yardımcı olun bana da :) güzel fikirlerinizi bekliyorum :)

Back