- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.061
Canlarııııımmmmm
İşte benim aşık olduğum gelinliğim.
Sade fakat kabarık
Saçlarımı sade bi topuz yapacağım.
Karmaşıklıktan hiç hoşlanmam, derli toplu bir gelin olacağım
Sizin fikirleriniz önemli sizce nasıl gelinliğim?
Aynısından diktireceğim fiyat bile aldım bir gelinlikçiden
Eki Görüntüle 1104408
amin canım inşallah :)
evett işte gelinlik dediğin böyle olmalı öylee taşlı parıltılı şeyleri hiç sevemedim sevmiycemde sanırım
Ben tam bi makyaj hastasıyımmmmSadece kendime değil arkadaşlarıma yapmayı da çok severim düğüne eğlenceye giderken makyaj yaptırmaya gelen çoktur bana Bütün arkadaşlarım yanlış meslektesin kuaför olmalıymıssın der hep Zaten hayalimdeki meslek te güzellik uzmanlığıydı ama nasip değilmiş napalım Bende hobi olarak yapıyorum
müthiş kabarık tam benim zevkim
ALLAH üstünde görmeyi nasip etsin bal'm
Canımmmm allah razı olsun rabbim cümlemize nasip eder inşallah
Bende bayılıyorum ya çok duru bir gelinlik.
Prensesler gibi.
Hem sade hem gösterişli havası var çok hoş
Canım ben garnier bb krem kullanıyorum ama bazılarında fondoten olduğu çok belli ve bebek gibi yapıosorasım gelio markası ne die
Kuzum dediğin tarz yüzde makyaj var ama yokmuş gibi duruyor demi böyle çok sağlıklı hafif parlak
Kuzum fikir olsun netten takip ettiğim bi gelinlik sayfası var tüm türkiyede şubeleri var. Ve gerçekten iyi iş çıkartıyorlar gelinlikleri süperGelinlik 21 Facebook ve net sitesinden ulaşabilirsin kuzum . Ordan da fiyat al bu tarz modellerden baya görmüştüm orda
kocamaann amiiiin
klasik bi topuzla tamamlacaksın bide
mikemmel oldun yevrum
Eki Görüntüle 1104443
Bu hoşuma gitti nette göğüs bölümü böyle istiyorum amasırt detayı dantel sade ve uzun kuyruk olmalı hafif
Aynen ya sanki anadan doğduğundan beri pürüssüzmüş gibi yapıo bazı fondotenler, özel günlerde kullanabileceğim bişi istiyorum ama bilmiyorum hangisi iyidirbb kremde ışıltı verio canlılık verio o kadar
Ayyy inşallah
Makyajda sadece gözlerimi ön plana çıkarmak istiyorum gri siyah karışımı far falan hafif allık pudra ve hafif açık pembe ruhla çok güzel olur
Vuuuuu
Çok havalı tatım çok beğendiiiimmm ..
Ama rengini tam beyaz al
Canım genelde su bazlı ürünler istediğin görüntüyü verir canlı ve sağlıklıTabi bide ürün ne kadar kaliteliyse aldıgın sonuç da o kdar güzel oluyor. Özel günler için sana Kryolan veya Mac öneririm kesinlikle bb krem olarak da garnier değilde missha öneririm
Tamam canım tşk yakın zamanda alıcam sözde porselen gibi olmak istiyorum
Ay üzerime bi sıkıntı çöktü vakit geçmek bilmiyor yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?