• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canlarııııımmmmm :16:
İşte benim aşık olduğum gelinliğim.
Sade fakat kabarık :23:
Saçlarımı sade bi topuz yapacağım.
Karmaşıklıktan hiç hoşlanmam, derli toplu bir gelin olacağım :21:
Sizin fikirleriniz önemli sizce nasıl gelinliğim?
Aynısından diktireceğim fiyat bile aldım bir gelinlikçiden :16:

Eki Görüntüle 1104408

müthiş kabarık tam benim zevkim :12:

ALLAH üstünde görmeyi nasip etsin bal'm:16:

amin canım inşallah :)

evett işte gelinlik dediğin böyle olmalı öylee taşlı parıltılı şeyleri hiç sevemedim sevmiycemde sanırım:1:

Ayyy çok mutlu oldum beğenmenize ya :16:
Bende böyle her yerinde detay olan gelinlikleri hiç sevmem.
Orasından burasından taş fırlıyor falan.
Bazen gittiğim düğünlerde kız bu gelinliği görmeden mi almış diyorum.
Tamam zevkler tartışılmaz ama bazısı gerçekten çok kötü oluyor ya.
Allahım güzel günlerde giymeyi nasip eder hepimize ya :16:

Ben tam bi makyaj hastasıyımmmm :52: Sadece kendime değil arkadaşlarıma yapmayı da çok severim :32: düğüne eğlenceye giderken makyaj yaptırmaya gelen çoktur bana :9::9: Bütün arkadaşlarım yanlış meslektesin kuaför olmalıymıssın der hep:21: Zaten hayalimdeki meslek te güzellik uzmanlığıydı ama nasip değilmiş napalım :31: Bende hobi olarak yapıyorum :30:

Canım ben garnier bb krem kullanıyorum ama bazılarında fondoten olduğu çok belli ve bebek gibi yapıo :53: sorasım gelio markası ne die :1:

Canımmmm allah razı olsun rabbim cümlemize nasip eder inşallah :16:
Bende bayılıyorum ya çok duru bir gelinlik.
Prensesler gibi.
Hem sade hem gösterişli havası var çok hoş :21:

kocamaann amiiiin:nazar:

klasik bi topuzla tamamlacaksın bide:16:

mikemmel oldun yevrum:1:

$2014-prenses-gelinlik-modelleri.jpg
Bu hoşuma gitti nette göğüs bölümü böyle istiyorum ama :16: sırt detayı dantel sade ve uzun kuyruk olmalı hafif :16:

Kuzum dediğin tarz yüzde makyaj var ama yokmuş gibi duruyor demi böyle çok sağlıklı hafif parlak :32:

Aynen ya sanki anadan doğduğundan beri pürüssüzmüş gibi yapıo bazı fondotenler, özel günlerde kullanabileceğim bişi istiyorum ama bilmiyorum hangisi iyidir :15: bb kremde ışıltı verio canlılık verio o kadar :51:

Kuzum fikir olsun netten takip ettiğim bi gelinlik sayfası var tüm türkiyede şubeleri var. Ve gerçekten iyi iş çıkartıyorlar gelinlikleri süper :16: Gelinlik 21 Facebook ve net sitesinden ulaşabilirsin kuzum . Ordan da fiyat al bu tarz modellerden baya görmüştüm orda :34:

Ay evet faceden epey takip ediyordum bende.
Pendik şubesi de vardı gayet uygun diyorlardı bi gideceğim oraya da ne kadara dikecekler diye.

Aynen ya sanki anadan doğduğundan beri pürüssüzmüş gibi yapıo bazı fondotenler, özel günlerde kullanabileceğim bişi istiyorum ama bilmiyorum hangisi iyidir :15: bb kremde ışıltı verio canlılık verio o kadar :51:

Canım genelde su bazlı ürünler istediğin görüntüyü verir canlı ve sağlıklı:16: Tabi bide ürün ne kadar kaliteliyse aldıgın sonuç da o kdar güzel oluyor. Özel günler için sana Kryolan veya Mac öneririm kesinlikle :16: bb krem olarak da garnier değilde missha öneririm :16:

Canım genelde su bazlı ürünler istediğin görüntüyü verir canlı ve sağlıklı:16: Tabi bide ürün ne kadar kaliteliyse aldıgın sonuç da o kdar güzel oluyor. Özel günler için sana Kryolan veya Mac öneririm kesinlikle :16: bb krem olarak da garnier değilde missha öneririm :16:

Tamam canım tşk yakın zamanda alıcam sözde porselen gibi olmak istiyorum :51:

Back