Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

2 gün tatil süppeerr.

ben cumartesi çalışıyorum

çok saol canımm

aman havalardandırr canım

Güzel gerçekten canımm bigünümü aileme ayırıyorum iki zyeğenlerim var 10 aylık onlarla vakit geçiriyorum flan bi günümüde kendime arkadaşlarıma ayırıyorum Burdan çıktıktan sonra cmt çalışırsam çok zorlancam eminim

Aynen mutluhatun yaa

ikiz mi ay çok şeker tam sevilcek zamanları şimdi

huzurun yerindeyse çıkmayı düşünme zaten doğru dürüst bi iş yok,bide güvenilir mi bilinmezz

ikiz mi ay çok şeker tam sevilcek zamanları şimdi

huzurun yerindeyse çıkmayı düşünme zaten doğru dürüst bi iş yok,bide güvenilir mi bilinmezz

Aynen kuzumm bi ara çıkmayı düşündümm bi baktım ne adam gibi iş var piyasada nede düzgün insanlar Halimize şükür

Çok sevimliler ablası ya bi görsenn tam yemeliklerr

Aynen kuzumm bi ara çıkmayı düşündümm bi baktım ne adam gibi iş var piyasada nede düzgün insanlar Halimize şükür

Çok sevimliler ablası ya bi görsenn tam yemeliklerr

isimleri ne

boşver,otur oturduğun yerde genelde çoğu yer cumr: çalıştırır.şanslısın bak.

bu arada kaç yaşındsn?

Güvendiğin bi kuaförü tercih et canım ve ogünden önce kesinlikle provaya git makyaj malzemelerine bi göz at kalitelimi değilmi

Kuaförlerin makyajını çok beğenmiyorum ağır yapıyorlar , ben doğala yakını tercih ediyorum genelde yine kendim yapıcam makyajımı çok güzel bir kuaför keşfettim hemde bizim akraba çıktı düğününe gitti geçenlerde görseniz bayılırdınız ben hayatım boyunca öyle gelin saçına denk gelmedim eşi kuaför olduğu için elleryle yapmış ona gidicm ona

isimleri ne

boşver,otur oturduğun yerde genelde çoğu yer cumr: çalıştırır.şanslısın bak.

bu arada kaç yaşındsn?

Aynen bebeğim ya oturmaya devam ediyorum

Derin ve Ecrin isimleri ablası :118:

Canım bende ondan dedim kuaförlerin çoğu abarrtıyor bu durumu sanki sahneye çıkcakmıssın gibi ben yüze sim dökeni bile gördüm yani Zaten kuaförün konseptinden ve çıkan üşterilerden anlarsın tarzını

pek güzelmiş isimlerii

aynen ya maymun gibi oluo , iki kere yaptırdım makyaj bundan yıllr önce kadına diyorum ki siyah makyj sevmiyorum bana gitti siyhlı grili far sürdü bende hiç sevmemmm far , arada kullanırsam beyaz var sürerim likit ortaya çıksın diye , ay bi de mavi far sürmüşlerdii ıyhkkk :120: tövbeliyim ondan yaptırmam makyaj

1.67 gayet iyi bnceee

ben 1.60 ım:18:

renkli mi düşünüyosun

Aaa yok bebeğim beyaz olur.
Önü açık platformlular çok rahat.
Yeğenimin sünnetinde çok aşırı topuklu giymiştim ama kaç saat boyunca oynamama rağmen hiç canımı yakmadı.
O yüzden önü açık platform alacağım.

Ahh bilmezmiyim kuzum bundan önceki işyerinde çalışırken akrabanın düğününe geç kaldım koşa koşa mahalledeki en yakın kuaföre gttim yetişcem diye kadın suratımı filli boya reklamına çeviriyodu nerdeyse. Dedim napıon sen ya dedimm dur daha sim dökcem dio Yok dedim kalsın istemiyorum Şimdiki kuaförüm maşallah nazar değmesin saç makyaj da mükemmel Çok doğal ve tam istediğim gibi

Ben bide yedek olarak gelin babeti alıcam . Ayağım ağrır flan tedbirli olmalıyım oynamamı hiç bişy engellememeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…