- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.081
efuuuu
cumarteside çalışıyo musun canım
Yok kuzucum cmt pzr tatilimSen çalışıyomusun
çok saol canımmanneciğinin eline emeğine sağlık
Ay üzerime bi sıkıntı çöktü vakit geçmek bilmiyor yaaaaaaaa
2 gün tatil süppeerr.
ben cumartesi çalışıyorum
çok saol canımm
aman havalardandırr canım
Bidene verseneBitanesi yenmiş kim kıydı onlaraaa
ayakkabıyı nasıl düşünüyosun?
Güzel gerçekten canımm bigünümü aileme ayırıyorum iki zyeğenlerim var 10 aylık onlarla vakit geçiriyorum flan bi günümüde kendime arkadaşlarıma ayırıyorumBurdan çıktıktan sonra cmt çalışırsam çok zorlancam eminim
Aynen mutluhatun yaa
1.67 gayet iyi bnceeetATLIM aYAKKABI PLATFORM İSTİYORUM
bOYUM 1,67 ÇOK UZUN DEĞİLİM. gELİNLİĞİ KALDIRMM GEREK
ikiz mi ay çok şekertam sevilcek zamanları şimdi
huzurun yerindeyse çıkmayı düşünme zaten doğru dürüst bi iş yok,bide güvenilir mi bilinmezz
Aynen kuzumm bi ara çıkmayı düşündümm bi baktım ne adam gibi iş var piyasada nede düzgün insanlarHalimize şükür
Çok sevimliler ablası ya bi görsenn tam yemeliklerr
Güvendiğin bi kuaförü tercih et canım ve ogünden önce kesinlikle provaya git makyaj malzemelerine bi göz at kalitelimi değilmi
isimleri ne
boşver,otur oturduğun yerdegenelde çoğu yer cumr: çalıştırır.şanslısın bak.
bu arada kaç yaşındsn?
Kuaförlerin makyajını çok beğenmiyorum ağır yapıyorlar , ben doğala yakını tercih ediyorum genelde yine kendim yapıcam makyajımıçok güzel bir kuaför keşfettim hemde bizim akraba çıktı düğününe gitti geçenlerde görseniz bayılırdınız ben hayatım boyunca öyle gelin saçına denk gelmedim eşi kuaför olduğu için elleryle yapmış ona gidicm ona
Aynen bebeğim ya oturmaya devam ediyorum
Derin ve Ecrin isimleri ablası :118:
Canım bende ondan dedim kuaförlerin çoğu abarrtıyor bu durumu sanki sahneye çıkcakmıssın gibi ben yüze sim dökeni bile gördüm yaniZaten kuaförün konseptinden ve çıkan üşterilerden anlarsın tarzını
Aynen bebeğim ya oturmaya devam ediyorum
Derin ve Ecrin isimleri ablası :118:
Canım bende ondan dedim kuaförlerin çoğu abarrtıyor bu durumu sanki sahneye çıkcakmıssın gibi ben yüze sim dökeni bile gördüm yaniZaten kuaförün konseptinden ve çıkan üşterilerden anlarsın tarzını
1.67 gayet iyi bnceee
ben 1.60 ım:18:
renkli mi düşünüyosun
aynen ya maymun gibi oluo , iki kere yaptırdım makyaj bundan yıllr önce kadına diyorum ki siyah makyj sevmiyorum bana gitti siyhlı grili far sürdü bende hiç sevmemmm far , arada kullanırsam beyaz var sürerim likit ortaya çıksın diye , ay bi de mavi far sürmüşlerdii ıyhkkk :120: tövbeliyim ondan yaptırmam makyaj
Aaa yok bebeğim beyaz olur.
Önü açık platformlular çok rahat.
Yeğenimin sünnetinde çok aşırı topuklu giymiştim ama kaç saat boyunca oynamama rağmen hiç canımı yakmadı.
O yüzden önü açık platform alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?