• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ben kıyamıyorum ya saçlarıma hiç :23: Kısa saçı yakıştırmıyorum kendime zaten hiç:47: Erkek arkadaşımda hiç sevmiyo kısa saçı:31: Kuaför saçlarını çıtçıt yapmıştır kuzum keşke parayla satsaydınn :9::9::9:

Belki ilerde fikri değişir canım evlenince flan rahatlıyorlar ya erkekler belki ozman izin verebilir :31:

Makyaj yapmayı seviyormusunuz kızlar :24:

Ben severim makyaj beni çok değiştiriyor ve yakışıyor. Ama genelde erkek arkadaşımla buluştuğumda biraz daha yoğunlaştırıyorum makyajımı

Ben kıyamıyorum ya saçlarıma hiç :23: Kısa saçı yakıştırmıyorum kendime zaten hiç:47: Erkek arkadaşımda hiç sevmiyo kısa saçı:31: Kuaför saçlarını çıtçıt yapmıştır kuzum keşke parayla satsaydınn :9::9::9:

Belki ilerde fikri değişir canım evlenince flan rahatlıyorlar ya erkekler belki ozman izin verebilir :31:

Makyaj yapmayı seviyormusunuz kızlar :24:

ben seviyorum valla ama fardan nefret ederim:19:

annem durumu azcık abarttı canım ilk kez olcak ya ondan böyle sanırım
kayınvalide için kaneviçe takımı hazırlatıyo böyle dantelli işlemeli bişey :)
seccade namazlık tesbih kuran kabı pudra pembesi arıyor...
tülbent ve patik araştırıyor aradığı örnegi bi türlü bulamıyor:1:
havlu lif sabun koycakmışız bide
bi katda kıyafet belki:)
bohçaya dante örüyor ben boncuklu şeyler sevmiyorum diye :53:
asıl bohça saten beyaz dantelli olcak ya :)
birde onu tez pembe ipek yada saten kumaşa sarcakmış kayınvalidenin olduğu belli olcakmış
eşi içinde herşeyin mavisini planlıyor:9:

Ayyy yerim yaa nasılda özeniyorrr :16:
Benim annemde öyle valla daha şimdiden şu şöyle olsun bunu böyle alayım kızıma diyip duruyor planalr şimdiden başladı.
Boşver sende hevesini kırma yapsın anneciğin :21:

Gelinlik konusunda fikrim devamlı değişiyor yaa napcamm ben bilmiyorum zaten çok kararsızım zor begeniyorumm :31: Gelinlik alışverişinde buhran flan geçiririm heralde artık :45:

Şimdi benim gelnliği paylaşıyorum bebeğim inş zevkler aynıdırda fikir olur.
Biz sevdiceğimle şimdiden bakmaya başladık.

Ben severim makyaj beni çok değiştiriyor ve yakışıyor. Ama genelde erkek arkadaşımla buluştuğumda biraz daha yoğunlaştırıyorum makyajımı

ben seviyorum valla ama fardan nefret ederim:19:

Ben tam bi makyaj hastasıyımmmm :52: Sadece kendime değil arkadaşlarıma yapmayı da çok severim :32: düğüne eğlenceye giderken makyaj yaptırmaya gelen çoktur bana :9::9: Bütün arkadaşlarım yanlış meslektesin kuaför olmalıymıssın der hep:21: Zaten hayalimdeki meslek te güzellik uzmanlığıydı ama nasip değilmiş napalım :31: Bende hobi olarak yapıyorum :30:

annem durumu azcık abarttı canım ilk kez olcak ya ondan böyle sanırım
kayınvalide için kaneviçe takımı hazırlatıyo böyle dantelli işlemeli bişey :)
seccade namazlık tesbih kuran kabı pudra pembesi arıyor...
tülbent ve patik araştırıyor aradığı örnegi bi türlü bulamıyor:1:
havlu lif sabun koycakmışız bide
bi katda kıyafet belki:)
bohçaya dante örüyor ben boncuklu şeyler sevmiyorum diye :53:
asıl bohça saten beyaz dantelli olcak ya :)
birde onu tez pembe ipek yada saten kumaşa sarcakmış kayınvalidenin olduğu belli olcakmış
eşi içinde herşeyin mavisini planlıyor:9:

Ne kadar şanslısın canımm . Herşeyine tek tek özenen sana verdiği değer yaptığı şeylerden belli olan bir annen var. Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah :16:

Canlarııııımmmmm :16:
İşte benim aşık olduğum gelinliğim.
Sade fakat kabarık :23:
Saçlarımı sade bi topuz yapacağım.
Karmaşıklıktan hiç hoşlanmam, derli toplu bir gelin olacağım :21:
Sizin fikirleriniz önemli sizce nasıl gelinliğim?
Aynısından diktireceğim fiyat bile aldım bir gelinlikçiden :16:

$1970476_538636749588350_85878443_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tam bi makyaj hastasıyımmmm :52: Sadece kendime değil arkadaşlarıma yapmayı da çok severim :32: düğüne eğlenceye giderken makyaj yaptırmaya gelen çoktur bana :9::9: Bütün arkadaşlarım yanlış meslektesin kuaför olmalıymıssın der hep:21: Zaten hayalimdeki meslek te güzellik uzmanlığıydı ama nasip değilmiş napalım :31: Bende hobi olarak yapıyorum :30:

Keşke yakın olsaydıkta zırt pırt gelseydim makyaja :27:

Ayyy yerim yaa nasılda özeniyorrr :16:
Benim annemde öyle valla daha şimdiden şu şöyle olsun bunu böyle alayım kızıma diyip duruyor planalr şimdiden başladı.
Boşver sende hevesini kırma yapsın anneciğin :21:
annemin hevesini kırmak imkansızzz
Aynen cicim :16:
İnşallah anadolu yakası olur ama ya.
Avrupa Yak. sevmiyorum hiçte yaşamadık

avrupa yakası sevilmez mi hiç :)

Eki Görüntüle 1104408

wowww çok asil kuzumm bu tam bi prenses gelinliği :16: Zaten herzaman savunurum gelin dediğin kuğu gibi olacak öle taşu tuşu fazla olmıcak zarif olcak :16: Bu gelinlik tam bu tanıma uyuyor. Allahım nasp eder inşallah giymeyi :8:

Gelinlikci ne kadar fiyat çıkardı kuzum bizede fikir olsun :28:

Ne kadar şanslısın canımm . Herşeyine tek tek özenen sana verdiği değer yaptığı şeylerden belli olan bir annen var. Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah :16:
amin canım inşallah :)

Eki Görüntüle 1104408
evett işte gelinlik dediğin böyle olmalı öylee taşlı parıltılı şeyleri hiç sevemedim sevmiycemde sanırım:1:

wowww çok asil kuzumm bu tam bi prenses gelinliği :16: Zaten herzaman savunurum gelin dediğin kuğu gibi olacak öle taşu tuşu fazla olmıcak zarif olcak :16: Bu gelinlik tam bu tanıma uyuyor. Allahım nasp eder inşallah giymeyi :8:

Gelinlikci ne kadar fiyat çıkardı kuzum bizede fikir olsun :28:

Ayyy Tatlım beğenmene çok sevindim :16:
Gelinlikçi 2500 dedi ..
Sadece 1 yerden fiyat aldım diğer gelinlikçilere de sorarım.
Ama bu gelinlik dışında sorduğum gelinliklerede diktirme değildi normal kiralamaya o fiyatı veriyorlar.
Ben İstanbul Pendikte sordum.

Valla sevmiyorum kuzum Üsküdar çocuğu olduğum için oranın huzuru sakinliği insanları ayrı bi çeker beni.
Karşı taraf nedense çok karışık geliyor ya.

ayyy üsküdar güzeldir tabi ama bende bu karmaşada doğup büyüdüm yaa böyle bi sessizlik olunca ruhum daralıyor yolunda gitmeyen bişeyler var gibi hissediyorum:9:

Ayyy Tatlım beğenmene çok sevindim :16:
Gelinlikçi 2500 dedi ..
Sadece 1 yerden fiyat aldım diğer gelinlikçilere de sorarım.
Ama bu gelinlik dışında sorduğum gelinliklerede diktirme değildi normal kiralamaya o fiyatı veriyorlar.
Ben İstanbul Pendikte sordum.

Kuzum fikir olsun netten takip ettiğim bi gelinlik sayfası var tüm türkiyede şubeleri var. Ve gerçekten iyi iş çıkartıyorlar gelinlikleri süper :16: Gelinlik 21 Facebook ve net sitesinden ulaşabilirsin kuzum . Ordan da fiyat al bu tarz modellerden baya görmüştüm orda :34:

Back