• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Güzel gerçekten canımm bigünümü aileme ayırıyorum iki zyeğenlerim var 10 aylık onlarla vakit geçiriyorum flan bi günümüde kendime arkadaşlarıma ayırıyorum :32: Burdan çıktıktan sonra cmt çalışırsam çok zorlancam eminim :31:

Aynen mutluhatun yaa :24::24:

Oyyyy ikiz mi hemde 10 aylık aman allahıııımmmmm tam ısırmalık sevmelik. :46:
Bende orada olmalıydım yaaa popolarını ısırır ısırır ağlatırdım hehe :52:
Annesi görmeden çaktırmadan öper öper dururdum oy oy :33:

Ben bide yedek olarak gelin babeti alıcam . Ayağım ağrır flan tedbirli olmalıyım oynamamı hiç bişy engellememeli :9::9:

Ay aynen ya :16:
Benim halamın çirkef bi gelini vardı halam hiç onu istemiyrdu evlendi ya düğününde hareketli bi şarkı çalıyordu o hem oynuyordu hemde halama çatla işareti yapıyordu eliyle ..
Herkes böyle kalakalmıştı :53::53::53:
Halam aynen böyle; Anaamm ben neydem garıya bak benee neydiyyy tübeee diyip duruyordu :52:
Uyuz olurum o kadına valla ya ne kadar istenmemişte olsan o hareket ne? Zaten saygısızlığın yüzünden kadın seni istemedi

Oyyyy ikiz mi hemde 10 aylık aman allahıııımmmmm tam ısırmalık sevmelik. :46:
Bende orada olmalıydım yaaa popolarını ısırır ısırır ağlatırdım hehe :52:
Annesi görmeden çaktırmadan öper öper dururdum oy oy :33:

:9::9::9::9: Gel bebeğim ben bol bol ısırıyorumm bitirim ikili tam ikiside :9::9:

Aaa yok bebeğim beyaz olur.
Önü açık platformlular çok rahat.
Yeğenimin sünnetinde çok aşırı topuklu giymiştim ama kaç saat boyunca oynamama rağmen hiç canımı yakmadı.
O yüzden önü açık platform alacağım.
önü açıklar beni rahatsız ediyo :26: parmaklarım öne gittiği içinn
Ben bide yedek olarak gelin babeti alıcam . Ayağım ağrır flan tedbirli olmalıyım oynamamı hiç bişy engellememeli :9::9:

bende ekstra ayakkabı alıcam yanıma.babet değilde beyaz kalın dolgu topuk:27:

Ay aynen ya :16:
Benim halamın çirkef bi gelini vardı halam hiç onu istemiyrdu evlendi ya düğününde hareketli bi şarkı çalıyordu o hem oynuyordu hemde halama çatla işareti yapıyordu eliyle ..
Herkes böyle kalakalmıştı :53::53::53:
Halam aynen böyle; Anaamm ben neydem garıya bak benee neydiyyy tübeee diyip duruyordu :52:
Uyuz olurum o kadına valla ya ne kadar istenmemişte olsan o hareket ne? Zaten saygısızlığın yüzünden kadın seni istemedi

Ay yok artıkkk saygısız utanmamışta :41::41::41:

Ay yok artıkkk saygısız utanmamışta :41::41::41:

Aynen ya hiç utanmaz halama kaç kere milletin yanında bağırdı.
Bunlar 2 düğün yaptılar biri İstanbul diğeri Bursa.
Bursada ki halamalr o tarafta olduğu için yapıldı ve istanbuldakinin 10 katı daha güzel oldu.
Ay bi görsen Bursadakinde yerinden kalkmadı suratı 5 karış.
Maymuşş ya
Şimdi bi çocuğu oldu torununu halama göstermiyor halam ağlayıp duruyor torun hasretinden. Zaten yaşlı başlı kadın ve hasta ya :(
Ama o kadına birşey diyemezsin çünkü zaten aileside çirkef, ama sen asıl kendi oğluna kız hala diyoruz ama evlat ya laf kondurmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen ya hiç utanmaz halama kaç kere milletin yanında bağırdı.
Bunlar 2 düğün yaptılar biri İstanbul diğeri Bursa.
Bursada ki halamalr o tarafta olduğu için yapıldı ve istanbuldakinin 10 katı daha güzel oldu.
Ay bi görsen Bursadakinde yerinden kalkmadı suratı 5 karış.
Maymuşş ya
Şimdi bi çocuğu oldu torununu halama göstermiyor halam ağlayıp duruyor torun hasretinden. Zaten yaşlı başlı kadın ve hasta ya :(
Ama o kadına birşey diyemezsin çünkü zaten aileside çirkef, ama sen asıl kendi oğluna kız hala diyoruz ama evlat ya laf kondurmuyor

Neleri var kuzum ya eden bulur elbet ben buna inanıyorum :50:

Aynen ya evde kalıp yıllar sonra koca bulan hatunların sevinci gibi çılgınca dans edeceğim :27::33:
Yalnız bizim ki beni öyle görünce vazgeçiyormuş, oldu iyi günler diyip kaçıyorrmuş :27:

ahahaha :9:

senin ki nasıl biri oynak değil mi? :27:

bakma ben deli gibi oynıcam diyorum da elaleminkinde çıkıp çıkıp oynamam öyle. çok yakınım olması lazım ki ancaa. sırf kendi düğünüm diye ve 11 yıldır bekliyoruz diye oynayacağım :12: :66:

bakma ben deli gibi oynıcam diyorum da elaleminkinde çıkıp çıkıp oynamam öyle. çok yakınım olması lazım ki ancaa. sırf kendi düğünüm diye ve 11 yıldır bekliyoruz diye oynayacağım :12: :66:

Benim ki Kütüğümsü biraz :9:
Polis ya biraz ağır abi. Bide Yunus ya havasında da geçilmiyor.
Dersin ki FBI Ajanı.
Ama ben çok şebeklikler yaparım hiç kızmaz ağır ağır güler sadece :9:

Yıllardır bugünü beklemişiz biz döktürmeyelim de kim döktürsün dimiiiii, yapıştıııııııırrrr :62: :52:

11 yılmııı :53::53:

Back