• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Sözlenecek ve nişanlanacak olan arkadaşlarım evlenme teklifi aldınız mı siz ? :123:
ben aldım teklifimi:1:
Kızlar düğün tarihinizi konuşuo musunuz ? bakalım aramızdan ilk kim evlenecek :52:
Benim sevdiceğim askere gidecek büyük ihtimalle 2016 olacak düğünümüz:25:
temmuz 2015 inşşallah
Ben kısa saçı çok seviyorum ya hatta bayılıyorum küt saça.
Nişadan sonra kestirmeyi düşünüyorum sizde nasıl bu model?Eki Görüntüle 1104328
çok güzel bu model kapanmadan önce saçlarım böyleydi kullanımıda rahat:9:
Evet canım nerelerdeydin sen yaw :27:

ayyy sormaa işe başladım resmen başıma bela oldu ee okulda var
haftasonuda ağvadaydım:1:

temmuz 2015 inşşallah

Evet çok güzel saç modeli ama sarıyla daha ayrı bir havası var:23:

temmuz 2015 inşşallah

Sağol Tatlış nişandan sonra bu modeli kestirceğim allahın izni ile düğüne kadar uzar :16:

Evet çok güzel saç modeli ama sarıyla daha ayrı bir havası var:23:

Ahh sarı ahh sarıııı :31:
Ya bende sarışın hatun ruhu var ya .. Sarışın bayanlar hep çokta tatlı gelir püff çakma sarışın bile olamıyorum ya :41:
Bu arada annem sap sarıdır ben kime benzemişim ya :51:
Bende çok beyaz tenliyim ama kaşlarım saçlarım simsiyahtır. Tam acem kızıyım yani gözlerde çekik ve iri :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bohça hazırlıyo annem durduramıyorummm:30:
belki yapmıycaz diyorum ne önemi var diyo
onlar yapmasa bile biz yapıp vericez herşey usulüne göre olcak diyo:1:

temmuz 2015 inşşallah

Bi arkadaşım beline kadar olan saçlarına kıyıp bu modelden kestirdii :31::31: Çok memnun yok böyle bi rahatlık diyo :9::9:

Ya bende sarışın hatun ruhu var ya .. Sarışın bayanlar hep çokta tatlı gelir püff çakma sarışın bile olamıyorum ya :41:
Bende çok beyaz tenliyim ama kaşlarım saçlarım simsiyahtır. Tam acem kızıyım yani gözlerde çekik ve iri :))

kuzum aslında beyaz tenliysen sarı saç sanada yakışabilir nden denemiyorsun ki kaşlarını da açtırdın mı tamam dır bu iş :32:

Bi arkadaşım beline kadar olan saçlarına kıyıp bu modelden kestirdii :31::31: Çok memnun yok böyle bi rahatlık diyo :9::9:

benimde belimdeydi kalın telli saçlarım çok gür bide :)
adam diyo ki hanımefendi biraz kısaltsak bu kadar kesmeyelim yaa kesin diyorum bir saat sürdü saçımı kesmesi:1:
saçlarınız bizde kalabilir mi dedi:53:

Ne güzel canım işte beyaz tenliysen gider , bende buğday tenliyim kaşlar simsiyah herkes beyaz tenlisin diyor ama yüzüm daha açık tenime göre sarı istiyorum ya :14: aynı kaderi yaşıyoz desene benim annmde sarışın yeşil gözlüüüü:52:
evet kuzum beyaztenliyim :27: Memlekete gittiğimde sen nasıl Alanyalısın derler sevmiyorum bronzlasmayı ya :31:

ayy ne güzel hemen sarıı yap :51:

Ne güzel canım işte beyaz tenliysen gider , bende buğday tenliyim kaşlar simsiyah herkes beyaz tenlisin diyor ama yüzüm daha açık tenime göre sarı istiyorum ya :14: aynı kaderi yaşıyoz desene benim annmde sarışın yeşil gözlüüüü:52:

Azıcık annelerimize çekeydik eyiydi :51:

Kızlar beğendiğiniz bi gelinlik modeli varmı burada paylaşalım benim aylardır istediğim bi gelinlik var. O resimi saklıyorum gözüm gibi bakıyorumm o gelinliğin aynısından giyeceğim rabbimin izni ile.
Şimdi paylaşacağım burada :16:

benimde belimdeydi kalın telli saçlarım çok gür bide :)
adam diyo ki hanımefendi biraz kısaltsak bu kadar kesmeyelim yaa kesin diyorum bir saat sürdü saçımı kesmesi:1:
saçlarınız bizde kalabilir mi dedi:53:

Kuzum erkek arkadaşım istemiyor kesinlikle sarı olmaz diyor :50:

Ben kıyamıyorum ya saçlarıma hiç :23: Kısa saçı yakıştırmıyorum kendime zaten hiç:47: Erkek arkadaşımda hiç sevmiyo kısa saçı:31: Kuaför saçlarını çıtçıt yapmıştır kuzum keşke parayla satsaydınn :9::9::9:

Belki ilerde fikri değişir canım evlenince flan rahatlıyorlar ya erkekler belki ozman izin verebilir :31:

Makyaj yapmayı seviyormusunuz kızlar :24:

Yapsın kuzum ya doğru demiş anneciğin

annem durumu azcık abarttı canım ilk kez olcak ya ondan böyle sanırım
kayınvalide için kaneviçe takımı hazırlatıyo böyle dantelli işlemeli bişey :)
seccade namazlık tesbih kuran kabı pudra pembesi arıyor...
tülbent ve patik araştırıyor aradığı örnegi bi türlü bulamıyor:1:
havlu lif sabun koycakmışız bide
bi katda kıyafet belki:)
bohçaya dante örüyor ben boncuklu şeyler sevmiyorum diye :53:
asıl bohça saten beyaz dantelli olcak ya :)
birde onu tez pembe ipek yada saten kumaşa sarcakmış kayınvalidenin olduğu belli olcakmış
eşi içinde herşeyin mavisini planlıyor:9:

Kızlar beğendiğiniz bi gelinlik modeli varmı burada paylaşalım benim aylardır istediğim bi gelinlik var. O resimi saklıyorum gözüm gibi bakıyorumm o gelinliğin aynısından giyeceğim rabbimin izni ile.
Şimdi paylaşacağım burada :16:

Gelinlik konusunda fikrim devamlı değişiyor yaa napcamm ben bilmiyorum zaten çok kararsızım zor begeniyorumm :31: Gelinlik alışverişinde buhran flan geçiririm heralde artık :45:

Back