Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ben severim makyaj beni çok değiştiriyor ve yakışıyor. Ama genelde erkek arkadaşımla buluştuğumda biraz daha yoğunlaştırıyorum makyajımı

ben seviyorum valla ama fardan nefret ederim

Ayyy yerim yaa nasılda özeniyorrr
Benim annemde öyle valla daha şimdiden şu şöyle olsun bunu böyle alayım kızıma diyip duruyor planalr şimdiden başladı.
Boşver sende hevesini kırma yapsın anneciğin

Gelinlik konusunda fikrim devamlı değişiyor yaa napcamm ben bilmiyorum zaten çok kararsızım zor begeniyorumm Gelinlik alışverişinde buhran flan geçiririm heralde artık

Şimdi benim gelnliği paylaşıyorum bebeğim inş zevkler aynıdırda fikir olur.
Biz sevdiceğimle şimdiden bakmaya başladık.

Ben severim makyaj beni çok değiştiriyor ve yakışıyor. Ama genelde erkek arkadaşımla buluştuğumda biraz daha yoğunlaştırıyorum makyajımı

ben seviyorum valla ama fardan nefret ederim

Ben tam bi makyaj hastasıyımmmm Sadece kendime değil arkadaşlarıma yapmayı da çok severim düğüne eğlenceye giderken makyaj yaptırmaya gelen çoktur bana Bütün arkadaşlarım yanlış meslektesin kuaför olmalıymıssın der hep Zaten hayalimdeki meslek te güzellik uzmanlığıydı ama nasip değilmiş napalım Bende hobi olarak yapıyorum

Ne kadar şanslısın canımm . Herşeyine tek tek özenen sana verdiği değer yaptığı şeylerden belli olan bir annen var. Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah

Canlarııııımmmmm
İşte benim aşık olduğum gelinliğim.
Sade fakat kabarık
Saçlarımı sade bi topuz yapacağım.
Karmaşıklıktan hiç hoşlanmam, derli toplu bir gelin olacağım
Sizin fikirleriniz önemli sizce nasıl gelinliğim?
Aynısından diktireceğim fiyat bile aldım bir gelinlikçiden

Son düzenleyen: Moderatör:

Keşke yakın olsaydıkta zırt pırt gelseydim makyaja

annemin hevesini kırmak imkansızzz
Aynen cicim
İnşallah anadolu yakası olur ama ya.
Avrupa Yak. sevmiyorum hiçte yaşamadık

avrupa yakası sevilmez mi hiç :)

wowww çok asil kuzumm bu tam bi prenses gelinliği Zaten herzaman savunurum gelin dediğin kuğu gibi olacak öle taşu tuşu fazla olmıcak zarif olcak Bu gelinlik tam bu tanıma uyuyor. Allahım nasp eder inşallah giymeyi

Gelinlikci ne kadar fiyat çıkardı kuzum bizede fikir olsun

Ne kadar şanslısın canımm . Herşeyine tek tek özenen sana verdiği değer yaptığı şeylerden belli olan bir annen var. Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah
amin canım inşallah :)
evett işte gelinlik dediğin böyle olmalı öylee taşlı parıltılı şeyleri hiç sevemedim sevmiycemde sanırım

Ayyy Tatlım beğenmene çok sevindim
Gelinlikçi 2500 dedi ..
Sadece 1 yerden fiyat aldım diğer gelinlikçilere de sorarım.
Ama bu gelinlik dışında sorduğum gelinliklerede diktirme değildi normal kiralamaya o fiyatı veriyorlar.
Ben İstanbul Pendikte sordum.

Valla sevmiyorum kuzum Üsküdar çocuğu olduğum için oranın huzuru sakinliği insanları ayrı bi çeker beni.
Karşı taraf nedense çok karışık geliyor ya.

ayyy üsküdar güzeldir tabi ama bende bu karmaşada doğup büyüdüm yaa böyle bi sessizlik olunca ruhum daralıyor yolunda gitmeyen bişeyler var gibi hissediyorum

Kuzum fikir olsun netten takip ettiğim bi gelinlik sayfası var tüm türkiyede şubeleri var. Ve gerçekten iyi iş çıkartıyorlar gelinlikleri süper Gelinlik 21 Facebook ve net sitesinden ulaşabilirsin kuzum . Ordan da fiyat al bu tarz modellerden baya görmüştüm orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…