- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Nikahını beni çağır özgee istersen şahidin olurum senin bu kadın kim diye soran olursa kk.dan bir kadın dersin özgee
Ayyy tırstımm :18:
puahahahahha koptum tatlım ya
Allahta seni güldürsün ayyyy
Aynen kuzumm Babama dedim o da inanmadı
Babama büyü yapıldgını söylemişti ve verdiği isimde teyzemindi
Ay şaka gibi
Bizde daha küçüktük yengem anneannemmin mezarına çiçek ekecekti azıcık eşeledi bi baktı siyah bi torba. Kadın bi korktu sonra besmele çeke çeke içine bi baktı,2 tane mumu birleştirmişler kömürle göz ağız falan yapmışlar. O dedeme yapılmış bi büyüymüş. Dedem kimle evlenirse eşleri mum gibi eriyip bitip ölsün diye yapılmış.
Ve dedem 2 kez evlendi kanserden öldü eşleri ve inanır mısın mum gibi eridiler zayıfladılar falan.
Allah böyle insanların bin belasını versin ya vicdan yoksunları. Yatacak yerleri yok
Ay töbeyarabbimm Allahım korusun böyle insanlardan
Amin canım o yüzden mutluluğunuzu kimseye anlatmayın hep içinizde yaşasın öyle kötü kalpli insanlar varki böyle başkalarının hayatlarını karartabiliyorlar
Kesinlikle kuzumBen bi çok kez yaşadım bunu en güvendiğin insan bile kıskanabiliyor seni
Ay şaka gibi
Bizde daha küçüktük yengem anneannemmin mezarına çiçek ekecekti azıcık eşeledi bi baktı siyah bi torba. Kadın bi korktu sonra besmele çeke çeke içine bi baktı,2 tane mumu birleştirmişler kömürle göz ağız falan yapmışlar. O dedeme yapılmış bi büyüymüş. Dedem kimle evlenirse eşleri mum gibi eriyip bitip ölsün diye yapılmış.
Ve dedem 2 kez evlendi kanserden öldü eşleri ve inanır mısın mum gibi eridiler zayıfladılar falan.
Allah böyle insanların bin belasını versin ya vicdan yoksunları. Yatacak yerleri yok
Evet ya bi kız arkadaşım vardı en samimi arkadaşımdı.
İşte ayrıldığım erkek arkadaşıma ilk adımı ben atmıştım hatta birlikte bunu hep konuşurduk kız arkadaşımla.
Sonra çocuğa ben 1 adım attım o 10 adım geldi.
Çok yakışıklıydı, işi gücü yerinde baya elit biriydi. Çocuk bana sırıl sıklam aşık oldu. Bi görsen aramızda 10 saatlik mesafe vardı 2 haftada bir gelirdi yaşadığım şehire. Sırf bi kaç saat görebilmek için.
Sonra bu kız arkadaşım sen git bu çocuğa sosyal medya araçlarından yaz, bildiğin baştan çıkarmaya çalışmış. Bi gün ben erkek arkadaşımla buluşacağım yoldayım kızda biliyor yolda olduğumu aradı beni çok dikkat et falan diyor. Bende neden diyorum iyice merak ettiriyor. Neyse işte ben sana zarar gelmesin diye böyle böyle birşey yaptım oda cevap verdide falanda filanda diyor. Daha onun yazdığı dönemlerde sevgili değildik. Ay benim bi moralim düştü böyle ağlamaklı oldum ama bi aslan burcu kadını olarak içim acısada can alıcı kelime ile onu mors ettim dedim ki olabilir sonuçta biz onunlaşuan sevgili değiliz, her erkek yatmalık kız arar buda öyle sanmıştır no problem dedim kapattım .. ama öyle enerjim düştü ki geri dönecektim sonra ayıp olur dedim gittim. Zaten kötü birşey de yazmamıştı bu kız yazmış oda cevap vrmiş sadece.
Sonra çocuk bi kaç ay içerisinde beni ailesi ile tanıştırdı falan bi görsen kız dehşetler içinde uzaktan uzağa izliyor falan. Kıskancın teki.
Bana mesajlar geliyor faceden sevgilin seni aldatıyor vs bakıyorum salak konumu açık unutmuş gebzeden onun oturduğu caddeden mesaj gönderiliyor
Ayırmak için epey uğraştı kardeş dediğim kişi.
Neyse erkek arkadaşımdan ben ayrıldım biranlık sinirle ve aylarca bu kıza söylemedim korktum. Şimdi başka biri ile beraber olduğumu biliyor ya ona yazarsa çok pis kıl olurum valla
Evet ya bi kız arkadaşım vardı en samimi arkadaşımdı.
İşte ayrıldığım erkek arkadaşıma ilk adımı ben atmıştım hatta birlikte bunu hep konuşurduk kız arkadaşımla.
Sonra çocuğa ben 1 adım attım o 10 adım geldi.
Çok yakışıklıydı, işi gücü yerinde baya elit biriydi. Çocuk bana sırıl sıklam aşık oldu. Bi görsen aramızda 10 saatlik mesafe vardı 2 haftada bir gelirdi yaşadığım şehire. Sırf bi kaç saat görebilmek için.
Sonra bu kız arkadaşım sen git bu çocuğa sosyal medya araçlarından yaz, bildiğin baştan çıkarmaya çalışmış. Bi gün ben erkek arkadaşımla buluşacağım yoldayım kızda biliyor yolda olduğumu aradı beni çok dikkat et falan diyor. Bende neden diyorum iyice merak ettiriyor. Neyse işte ben sana zarar gelmesin diye böyle böyle birşey yaptım oda cevap verdide falanda filanda diyor. Daha onun yazdığı dönemlerde sevgili değildik. Ay benim bi moralim düştü böyle ağlamaklı oldum ama bi aslan burcu kadını olarak içim acısada can alıcı kelime ile onu mors ettim dedim ki olabilir sonuçta biz onunlaşuan sevgili değiliz, her erkek yatmalık kız arar buda öyle sanmıştır no problem dedim kapattım .. ama öyle enerjim düştü ki geri dönecektim sonra ayıp olur dedim gittim. Zaten kötü birşey de yazmamıştı bu kız yazmış oda cevap vrmiş sadece.
Sonra çocuk bi kaç ay içerisinde beni ailesi ile tanıştırdı falan bi görsen kız dehşetler içinde uzaktan uzağa izliyor falan. Kıskancın teki.
Bana mesajlar geliyor faceden sevgilin seni aldatıyor vs bakıyorum salak konumu açık unutmuş gebzeden onun oturduğu caddeden mesaj gönderiliyor
Ayırmak için epey uğraştı kardeş dediğim kişi.
Neyse erkek arkadaşımdan ben ayrıldım biranlık sinirle ve aylarca bu kıza söylemedim korktum. Şimdi başka biri ile beraber olduğumu biliyor ya ona yazarsa çok pis kıl olurum valla
Canlarım çıkıyorum benİyi akşamlar şimdiden sizee
Yrın görüşürüzzz :119::119:
Yok artık nasıl yapar insan bunuKeşke biz senin oldugunu anladık seni denemek için cevap yazdık deseydin pisliğe Öyle insanlar mutlu olamaz işte eden herzaman buluyo bunu çok iyi anladım ben
Canlarım çıkıyorum benİyi akşamlar şimdiden sizee
Yrın görüşürüzzz :119::119:
Ya anlamıyorum bende böyle insanları , insan yakın arkadaşının mutluluğunu neden kıskanır ki ?
Dost dediğim insanlar hep kazık attığı için çevremde arkdş diye bişi kalmadıgerekte yok zaten halimden çok memnunum
Çünkü neden olduğunu söyleyeyim kuzum onun gibi bir çocuk benimle ciddi düşündü.
Birka ay sonra ailesine bahsetti, değerlerime saygı gösterdi (cinsel anlamda ) Düşün biz 3 ay sonra birbirimizi öptük.
Bana bakarken gözleri parlardı.
O kızda onu nasıl bu kadar değştireildiğimi kıskandı.Ki bende o kızın en kötü zamanlarında yanındaydım
Fesatlar işte
Benimde eskiden tanıştığım biri çıkıoduk ama elimi bile tutturmuodum hihi2ay sonra tuttu 5ay gibi bişy sürdü ama hiç yakınlaşma olmadı o yüzden kendimi çok severimm iyi ki de elle kalmış sadece diye şimdi ki sevdiceğimi eşim olarak görüyorum herşeyim canım bitanem ay özledim aşkım kabardıı
Ahahahah tatlım benim ya kıyamam ... mesaj at o zaman sevdiceğine yada ara
Ben gideyim de biraz halleneyim sevdiceğimeeaşkım kabardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?