- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
evet kuzum belliydi hiç aklıma gelmedi oyle bi olay olcagı saflık etmişimHiç bilmiyorumm kuzucumm bide facebookta abazalar yorum yapmış fotolarıma hep o hesabı açanda çok teşekkür ederim o sizin güzellğiniz flan benmişim gibi konuşmuş hep
Ağustos yada Kasımda canım Allah nasip ederse kısa dönemSeninki ?
Oy kıyamam
Kısa dönem mi uzun mu?
Rabbim kavuştursun ya inşallah göz açıp kapayıncaya kadar biter
evet kuzum belliydi hiç aklıma gelmedi oyle bi olay olcagı saflık etmişimHiç bilmiyorumm kuzucumm bide facebookta abazalar yorum yapmış fotolarıma hep o hesabı açanda çok teşekkür ederim o sizin güzellğiniz flan benmişim gibi konuşmuş hep
Ağustos yada Kasımda canım Allah nasip ederse kısa dönemSeninki ?
off geçer mi ki ya
Allahım ya ne cins insanlar var tövbe yarabbm
Sevdiceğiminde temmuzda bitiyormuş tecili büyük ihtimal ağustosta , Bilmiyoruz kısa mı uzun mu , mesleğinden dolayı çoğu uzun dönem yapmış
Geçer geçer allahın izni ile
Kendine özgüveni olmayan beyinsiz insanlar işte.
Böylelerine başka birşey denilemez maalesef.
Başkasının resmini çalıp kullanıyorlar hey allahım ya akıl akıl gelde takıl yani ...
Ben koymam resmimi zaten kuzucum. Baksana kimseye güven olmaz ya.
off geçer mi ki ya
Allahım ya ne cins insanlar var tövbe yarabbm
Sevdiceğiminde temmuzda bitiyormuş tecili büyük ihtimal ağustosta , Bilmiyoruz kısa mı uzun mu , mesleğinden dolayı çoğu uzun dönem yapmış
Aynen canımm benimm insanları anlamak zorAllah akıl fikir versin bu tarz insanlara
Hayırlısı olsun kuzum hakkınızdahakkımızda
Sen asker yolu bekleme kaygın yok bizden önce evlenirsin artıkın
Kızlar fal baktırmayı seviyor musunuz?
Ben pek inanmam ama çookk severimmmmm . Hatta şimdi kahvemi içip kapattım keşke bi bakan olsa
Bende severim kuzum, eski sevgilimle ayrıldığım dönemde çok baktırmıştım artık baktırmıyorum.
Bi ton para yedirdim ya sırf iki güzel kelime duymak için ..
Şimdi internette bakıyorlar öyle 5-10 tl ye falan bazen gırgırına baktırıyorum şimdi yine yolladım bakalım ne diyecek yazdıklarını yazarım buraya
2015 te şuan için düğün gözükmüyor bize 2016 bharda oluck sanırım :44:kısa dönem yparsa işler değişeblir ama ilk sen gdiyosun sankimmEne öyle deme guzumSeneye mayıs gibi düşünüyoruz biz. Belki enişte de o zamana gelir sevgi ile birlikte 3 lü düğün yaparız
Kızlar fal baktırmayı seviyor musunuz?
aynen kuzum bende internetten baktırıyorum bazenBende bi kere tarıtcuya parayı bayılmıştım kadın geçmişi tıkır tıkır bildi verdiği isimler bile doğruydu ama gelecek çıkmadı
2015 te şuan için düğün gözükmüyor bize 2016 bharda oluck sanırım :44:kısa dönem yparsa işler değişeblir ama ilk sen gdiyosun sankimm
ben tırsıyorum bir kere bktrdım bi dha bktırmam bulaşır faln :18::18::18:
Zaten hep öyle oluyor kuzum geçmişi bilebiliyorlar ama gelecekte tık yok .. çünkü onu allahtan başka kimse bilemez.
Nikahını beni çağır özgee istersen şahidin olurum senin bu kadın kim diye soran olursa kk.dan bir kadın dersin özgeeHahahah gelin olmuş gidiyrum size veda ediyorummDamara devaammm .. da da da damar fm
Biz arkadaşımla bi kere gitmiştik. Cafeden çıktığımmızda ikimizde ölü gibiydik baş ağrısı halsizlik bayılacaktık neredeyse ondan beri bende gitmedim ya ikimizde öyle olmuştuk resmen
Babama büyü yapıldgını söylemişti ve verdiği isimde teyzemindi
OhaaaFala inanma falsızda kalma demişler, bence en iisi baktırmamak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?