Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kendine özgüveni olmayan beyinsiz insanlar işte.
Böylelerine başka birşey denilemez maalesef.
Başkasının resmini çalıp kullanıyorlar hey allahım ya akıl akıl gelde takıl yani ...
Ben koymam resmimi zaten kuzucum. Baksana kimseye güven olmaz ya.

Oy kıyamam
Kısa dönem mi uzun mu?
Rabbim kavuştursun ya inşallah göz açıp kapayıncaya kadar biter

off geçer mi ki ya

Allahım ya ne cins insanlar var tövbe yarabbm
Sevdiceğiminde temmuzda bitiyormuş tecili büyük ihtimal ağustosta , Bilmiyoruz kısa mı uzun mu , mesleğinden dolayı çoğu uzun dönem yapmış

Aynen canımm benimm insanları anlamak zor Allah akıl fikir versin bu tarz insanlara

Hayırlısı olsun kuzum hakkınızda hakkımızda

Ben pek inanmam ama çookk severimmmmm . Hatta şimdi kahvemi içip kapattım keşke bi bakan olsa

Bende severim kuzum, eski sevgilimle ayrıldığım dönemde çok baktırmıştım artık baktırmıyorum.
Bi ton para yedirdim ya sırf iki güzel kelime duymak için ..
Şimdi internette bakıyorlar öyle 5-10 tl ye falan bazen gırgırına baktırıyorum şimdi yine yolladım bakalım ne diyecek yazdıklarını yazarım buraya

aynen kuzum bende internetten baktırıyorum bazen Bende bi kere tarıtcuya parayı bayılmıştım kadın geçmişi tıkır tıkır bildi verdiği isimler bile doğruydu ama gelecek çıkmadı

Ene öyle deme guzum Seneye mayıs gibi düşünüyoruz biz. Belki enişte de o zamana gelir sevgi ile birlikte 3 lü düğün yaparız
2015 te şuan için düğün gözükmüyor bize 2016 bharda oluck sanırım :44:kısa dönem yparsa işler değişeblir ama ilk sen gdiyosun sankimm

aynen kuzum bende internetten baktırıyorum bazen Bende bi kere tarıtcuya parayı bayılmıştım kadın geçmişi tıkır tıkır bildi verdiği isimler bile doğruydu ama gelecek çıkmadı

Zaten hep öyle oluyor kuzum geçmişi bilebiliyorlar ama gelecekte tık yok .. çünkü onu allahtan başka kimse bilemez.

ben tırsıyorum bir kere bktrdım bi dha bktırmam bulaşır faln :18::18::18:

Biz arkadaşımla bi kere gitmiştik. Cafeden çıktığımmızda ikimizde ölü gibiydik baş ağrısı halsizlik bayılacaktık neredeyse ondan beri bende gitmedim ya ikimizde öyle olmuştuk resmen

Hahahah gelin olmuş gidiyrum size veda ediyorumm Damara devaammm .. da da da damar fm
Nikahını beni çağır özgee istersen şahidin olurum senin bu kadın kim diye soran olursa kk.dan bir kadın dersin özgee

Biz arkadaşımla bi kere gitmiştik. Cafeden çıktığımmızda ikimizde ölü gibiydik baş ağrısı halsizlik bayılacaktık neredeyse ondan beri bende gitmedim ya ikimizde öyle olmuştuk resmen

Ayyy tırstımm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…