- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Günaydınnnnnn
Yeni ve mutlu birgün nasılsınızzz
Ben geldiiiiimmmmmmmm ..
Sevgiii, bal böcüğüüü neredesiniiizzzzz?
Hiç sevmiyorum Kuzum
Ben Reklamcılık bölümü okudum Üniversite de, medya ile alakalı bölüm ama yaptığım işe bak
bende lojistik okudum ama muhasebeci oldum, hadi benim ki neysede seninkinin arasında baya fark var
kader diyelimm.
*
Günaydın herkeseeee
Günaydın hatunlargitmek üzere geldim poff işlerim var bugünn muhassebci gelck yaa off hiç sevmiorummm uğraş dur şimdiii ıyhh
Evet canım hiç sorma
Neyse en azından 2 mesleğim olmuş oldu
heh şöylee bardağın dolu tarafından bak
Ben geldiiiiimmmmmmmm ..
Sevgiii, bal böcüğüüü neredesiniiizzzzz?
Günaydın hatunlargitmek üzere geldim poff işlerim var bugünn muhassebci gelck yaa off hiç sevmiorummm uğraş dur şimdiii ıyhh
Çok isyankarım ya ilk başlarda hiç sevmiyordum işimi ama şimdi alıştım ya
Kolay gelsin balböcüğüüBiz bekleriz seni burdaa bi çırpıda yapıverde geliver gayri
Özgeee nassınn yavrimm
kk'ya rahatlıkla girebiliyosun anlaşılan. iyi yasak değil bari.
İyiyim beybitom sen nasılsın akşamdan sabaha
Hahah yok tatlım yasak değil çok şükür
Ya çoğu zaman rahatım zaten ama severek yapamıyorum.
Ben böyle fikir üretebileceğim yaratıcılığımı kullanacağım koşturmalı tempolu bi işim olsun istemiştim hep. O bölümü okudum ama olamadıım maalesef
Hahah yok tatlım yasak değil çok şükür
Ya çoğu zaman rahatım zaten ama severek yapamıyorum.
Ben böyle fikir üretebileceğim yaratıcılığımı kullanacağım koşturmalı tempolu bi işim olsun istemiştim hep. O bölümü okudum ama olamadıım maalesef
Pf allah kolaylık versin kuzum ..
Bende Denizbankla cebelleşiyorum 10 saattir bi kadına ulaşamadım dersin ki sahibi ya
Kolay gelsin balböcüğüüBiz bekleriz seni burdaa bi çırpıda yapıverde geliver gayri
Özgeee nassınn yavrimm
Ayy iyiyimm kuzummmSana ne anlatıcam dün ne konuştuk bak akşam gene aynısını duydumm yakın bi arkadaşım var görüştüğü bi çocuk tam anlamıyla sevgili değiller ama görüşüyorlar işte Bu arkadaşım rehber doğal olarak partileri ıvırları zıvırları çok oluyor. Biri görüştüğü çocuga faceden mesaj atmaya başlamış işte su an partide oynuyo sen nerdesin . Büsürü saçma sapan şeyler yazmış bide yazıp yazdıgı hesabı anında donduruyomuş Ay şok oldum yaa 2 saat önce seninle konştuk akşam arkadşım başına geleni anlattı
Ee niye hayalinin peşinden koşmadın , hem o bölümü okumuşsun.
Finansçı olmak nerden çıktı
son soru evlenince çalışmaya devam edicek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?