• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hiç sevmiyorum Kuzum :50:
Ben Reklamcılık bölümü okudum Üniversite de, medya ile alakalı bölüm ama yaptığım işe bak :50:

bende lojistik okudum ama muhasebeci oldum, hadi benim ki neysede seninkinin arasında baya fark var :1:

kader diyelimm.

*

Günaydın herkeseeee :12:

Günaydın hatunlar :3:gitmek üzere geldim poff işlerim var bugünn :27: muhassebci gelck yaa off hiç sevmiorummm uğraş dur şimdiii ıyhh:36:

Pf allah kolaylık versin kuzum ..
Bende Denizbankla cebelleşiyorum 10 saattir bi kadına ulaşamadım dersin ki sahibi ya :41:

kk'ya rahatlıkla girebiliyosun anlaşılan. iyi yasak değil bari.

Hahah yok tatlım yasak değil çok şükür :1:
Ya çoğu zaman rahatım zaten ama severek yapamıyorum.
Ben böyle fikir üretebileceğim yaratıcılığımı kullanacağım koşturmalı tempolu bi işim olsun istemiştim hep. O bölümü okudum ama olamadıım maalesef :51:

İyiyim beybitom sen nasılsın akşamdan sabaha :1:

Ayy iyiyimm kuzummm :21: Sana ne anlatıcam dün ne konuştuk bak akşam gene aynısını duydumm yakın bi arkadaşım var görüştüğü bi çocuk tam anlamıyla sevgili değiller ama görüşüyorlar işte :27: Bu arkadaşım rehber doğal olarak partileri ıvırları zıvırları çok oluyor. Biri görüştüğü çocuga faceden mesaj atmaya başlamış işte su an partide oynuyo sen nerdesin . Büsürü saçma sapan şeyler yazmış bide yazıp yazdıgı hesabı anında donduruyomuş :30: Ay şok oldum yaa 2 saat önce seninle konştuk akşam arkadşım başına geleni anlattı :30::31::31:

Ben böyle fikir üretebileceğim yaratıcılığımı kullanacağım koşturmalı tempolu bi işim olsun istemiştim hep. O bölümü okudum ama olamadıım maalesef :51:

Kuzum daha yaşın genç istediğin gibi bir iş bulduktan sonra mesleğinide çok rahat yapıp yükselebilirsin :32:

Ee niye hayalinin peşinden koşmadın , hem o bölümü okumuşsun.

Finansçı olmak nerden çıktı :27:

son soru evlenince çalışmaya devam edicek misin :36:

Sabah sabah güldüm yaaa :9::9::9:

$10313517_320207391459903_1397016241940049436_n.jpg

Ayy iyiyimm kuzummm :21: Sana ne anlatıcam dün ne konuştuk bak akşam gene aynısını duydumm yakın bi arkadaşım var görüştüğü bi çocuk tam anlamıyla sevgili değiller ama görüşüyorlar işte :27: Bu arkadaşım rehber doğal olarak partileri ıvırları zıvırları çok oluyor. Biri görüştüğü çocuga faceden mesaj atmaya başlamış işte su an partide oynuyo sen nerdesin . Büsürü saçma sapan şeyler yazmış bide yazıp yazdıgı hesabı anında donduruyomuş :30: Ay şok oldum yaa 2 saat önce seninle konştuk akşam arkadşım başına geleni anlattı :30::31::31:

Ya şaka gibi ya ..
Nasıl fesat insanlar var.
Ya insan başkasının mutluluğu ile mutlu olur ya.
Kötü kalpli oldukları için yüzleri gülmüyor ya.
Ya bide Twitterda kim senin profiline bakıyor o uygulama doğru, ya inanır mısın dün bahsettiğim o kız benim profilimden çıkmıyor ya.
Bende iğneleyici twitler atım.
Yazdım ki profilimden çıkmıyorsun ne görmeyi bekliyorsun mtusuz paylaşımlar mı? Avucunu yalarsın canım çünkü ben senin gibi fesat değilim.Arkadaşlarımın mutluluğu benide mutlu ettiği için allah hep yüzümü güldrüyor sanada tavsiye ederim falan yazdım.
Ard arda attım twitleri :1:
Ne diyeyim allahlarından bulsunlar.

Back