- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
Ayyy banka mııı :120:nefret ediyorumm çok uğraştırıolarrr kolay gelsn canım
Sağol canım benim ya valla 1 saatin sonunda halledebildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy banka mııı :120:nefret ediyorumm çok uğraştırıolarrr kolay gelsn canım
Kuzum daha yaşın genç istediğin gibi bir iş bulduktan sonra mesleğinide çok rahat yapıp yükselebilirsin
Ya şaka gibi ya ..
Nasıl fesat insanlar var.
Ya insan başkasının mutluluğu ile mutlu olur ya.
Kötü kalpli oldukları için yüzleri gülmüyor ya.
Ya bide Twitterda kim senin profiline bakıyor o uygulama doğru, ya inanır mısın dün bahsettiğim o kız benim profilimden çıkmıyor ya.
Bende iğneleyici twitler atım.
Yazdım ki profilimden çıkmıyorsun ne görmeyi bekliyorsun mtusuz paylaşımlar mı? Avucunu yalarsın canım çünkü ben senin gibi fesat değilim.Arkadaşlarımın mutluluğu benide mutlu ettiği için allah hep yüzümü güldrüyor sanada tavsiye ederim falan yazdım.
Ard arda attım twitleri
Ne diyeyim allahlarından bulsunlar.
İyi yapmışşınn vallaa Kötü kalpli plancı sevgi düşmanı karakediler
Kızlar kpss ye girecek olan var mı aranızda ?
Kızlar kpss ye girecek olan var mı aranızda ?
Valla gireceğim ama çalışmıyorum hiç kuzum öylesine.
canım ben giricem de ama hazırlanmıyorum hiç kendimi denicem sadece
Eki Görüntüle 1103994
Kızlar sizce evlenince evimize yaptıracağım mutfak dolabı olarak bu güzel mi?
Yalnız mutfağım uzun böyle bi kenarı oval değil, ona göre ayarlarlar mı? Koçtaştan alacağım fiyatları çok uygun
Of bende öyle ya düzgün bir çalışma sistemi yapamadım işyerinde çok boş vaktim var ama ne yazık ki çalışmıyorum ama kazanmak istiyorum bi de o var
Eki Görüntüle 1103994
Kızlar sizce evlenince evimize yaptıracağım mutfak dolabı olarak bu güzel mi?
Yalnız mutfağım uzun böyle bi kenarı oval değil, ona göre ayarlarlar mı? Koçtaştan alacağım fiyatları çok uygun
Çok sıcak canım , güzelmiş
Boyutunu mutfagına göre ayarlarlar canım gelip ölçüp biçiyolar Koçtaşta bende begenmiştim bi kaç model alt rengi koyuydu bnm begendiğimin
Ben artık çokta önemli görmüyorum kuzum.
Bi ara baya asıldım eski erkek arkadaşım evlenince herşey çok daha kolay olur Kpss ye çalış özge diyip duruyordu bi ara başlamıştım.
Ama ayrıldık bu sevgilim bi kaç yıl çalıştıktan sonra bebişler olur falan diyor o kadar da önemsemiyor çalışmayı o yüzden kendimi sıkıntıya sokmuyorum
Benimde boş vaktim oluyor işyerinde ama çalışmıyorum ya
Of bende öyle ya düzgün bir çalışma sistemi yapamadım işyerinde çok boş vaktim var ama ne yazık ki çalışmıyorum ama kazanmak istiyorum bi de o var
Bende bebişten sonra dönebileceğim sürekli işim olsun istiyorum :44:ama çalışmıyorum derslere :44:
Sağol bebeğim
Benimde hoşuma gitti fiyatı 799 TL kurulum da dahil. Çok uygun ya
Atanmak içinde yüksek puanlar gerekiyor iyi bi çalışma lazım
Evet ama kuzum neyden yapılmış ona bakmak lazım mdf zaten bu fiyata olmaz çok pahalı suntalemler götürür baya ama bi de suntanın dha kötüsü var onlarda çok az ömrü hemen çürüo kendini salıverio maximum 2yıl gider , o yüzden iyi araştr yawrum