• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor :9::9::9::9:

Bu dünyada çılgın ararsan biri sensin biri ben
Ama artık delilik yok beni sen tut seni ben
Ne dünyaymış ? bırak dönsün dursun sabredince hiç öyle ermiyorsun
Ele geçmez bir daha böyle fırsat sevelim sevişelim :23::23::23::23::23::23::23:

Aşk başımıza belaaa :52::52:

[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ya o şarkı çok güzel ama sadece Mustafa Ceceli söylese ayrı bi tatlışko oluyor şarkı ya :16:
Bizim eski sevgilimle şarkımız Ferhat Göçer- Sarıl Banaydı hatta az önce yemeğe gittim dışarı o şarkı çaldı burnum direği sızladı ya garip :25:
Neden böyle olduysa .. Şimdi ki ile bir şarkımız yok henüz :)

Evet ceceli söylemliydi onun tamamını :16:
Aboww :18: boşver aklına getirme

Evet ya o şarkı çok güzel ama sadece Mustafa Ceceli söylese ayrı bi tatlışko oluyor şarkı ya :16:
Bizim eski sevgilimle şarkımız Ferhat Göçer- Sarıl Banaydı hatta az önce yemeğe gittim dışarı o şarkı çaldı burnum direği sızladı ya garip :25:
Neden böyle olduysa .. Şimdi ki ile bir şarkımız yok henüz :)

Difolsun gitsin zaten o havalı şeyy..
Ayrılınca ona Uçuş yaparken egosunu gökte unutmuş hödük demiştim :27: Pilottu az canımı yakmadı ya ..
Neyse herşey geride kaldı mutluyum kii beeennnnn :32:

Kadınlar kulübünden çöpçatanlık sayfası da bekliyorum anneler oğullarına kız bakarmış , kızlar fotoğraflı cv yayınlarmuş kk.da :27::27::27::27:

Kadınlar kulübünden çöpçatanlık sayfası da bekliyorum anneler oğullarına kız bakarmış , kızlar fotoğraflı cv yayınlarmuş kk.da :27::27::27::27:

Puahahha :30::27:
Bizde aynı dönemde nişanlanıp evlenirsek nasipse bebeklerimiz aynı dönemde doğarlar, hayırlısı ile bizde baş göz ederiz :52: :emir_bebek::emir_bebek::49:

Difolsun gitsin zaten o havalı şeyy..
Ayrılınca ona Uçuş yaparken egosunu gökte unutmuş hödük demiştim :27: Pilottu az canımı yakmadı ya ..
Neyse herşey geride kaldı mutluyum kii beeennnnn :32:

Allah mutluluğunu daim etsn kuzum . ne kadardır birliktesiniz ?

kızlar bi ara burda saç rengim hakkında fikir almak için resimlerim vardı . Sonra aradan biraz zaman geçti facebook ta 3 tane resimlerimle açılmış sahte hesap buldum ki bende bulmadım taa istanbuldaki boludaki arkadaşlarıma denk gelmiş tesadüf eseri . Fcebook sayfalarını kapattırana kadr canım çıktı şikayetle :41: Burda ki konuşardan da silemedim resimlerimi taa site yöneticileriyle irtibata geçtim onlar sildiler sağolsunlar :27: Bi konu flan açarken aklınızda bulunsun kızlar :31::31:

Puahahha :30::27:
Bizde aynı dönemde nişanlanıp evlenirsek nasipse bebeklerimiz aynı dönemde doğarlar, hayırlısı ile bizde baş göz ederiz :52: :emir_bebek::emir_bebek::49:

Aynen ya keşke izmirde olaydınız da görüşürdük iyi olrdu , ben asker yolu beklicem daha :5: nişanlılığa doyamamışken gidecek sevdiceğimm:25:

2 yıldır tanışıyoruz ama yeniyiz Tatlım.
Polislerden de hiç haz etmezdim çok havalı oluyorlar oda geldi beni buldu ya :30:

Hayırlısı canım ya :1:

kızlar bi ara burda saç rengim hakkında fikir almak için resimlerim vardı . Sonra aradan biraz zaman geçti facebook ta 3 tane resimlerimle açılmış sahte hesap buldum ki bende bulmadım taa istanbuldaki boludaki arkadaşlarıma denk gelmiş tesadüf eseri . Fcebook sayfalarını kapattırana kadr canım çıktı şikayetle :41: Burda ki konuşardan da silemedim resimlerimi taa site yöneticileriyle irtibata geçtim onlar sildiler sağolsunlar :27: Bi konu flan açarken aklınızda bulunsun kızlar :31::31:

Aa yüzün falan belli miydi canım ? KK.dan biri yapmış olmasınn :30:

Hayırlısı canım ya :1:

Aa yüzün falan belli miydi canım ? KK.dan biri yapmış olmasınn :30:

evet kuzum belliydi hiç aklıma gelmedi oyle bi olay olcagı saflık etmişim :31: Hiç bilmiyorumm kuzucumm bide facebookta abazalar yorum yapmış fotolarıma hep o hesabı açanda çok teşekkür ederim o sizin güzellğiniz flan benmişim gibi konuşmuş hep :31:

Aynen canım :25: Seninki ne zaman gidiyor?

Ağustos yada Kasımda canım Allah nasip ederse kısa dönem :43: Seninki ?

Back