Evet ya bi kız arkadaşım vardı en samimi arkadaşımdı.
İşte ayrıldığım erkek arkadaşıma ilk adımı ben atmıştım hatta birlikte bunu hep konuşurduk kız arkadaşımla.
Sonra çocuğa ben 1 adım attım o 10 adım geldi.
Çok yakışıklıydı, işi gücü yerinde baya elit biriydi. Çocuk bana sırıl sıklam aşık oldu. Bi görsen aramızda 10 saatlik mesafe vardı 2 haftada bir gelirdi yaşadığım şehire. Sırf bi kaç saat görebilmek için.
Sonra bu kız arkadaşım sen git bu çocuğa sosyal medya araçlarından yaz, bildiğin baştan çıkarmaya çalışmış. Bi gün ben erkek arkadaşımla buluşacağım yoldayım kızda biliyor yolda olduğumu aradı beni çok dikkat et falan diyor. Bende neden diyorum iyice merak ettiriyor. Neyse işte ben sana zarar gelmesin diye böyle böyle birşey yaptım oda cevap verdide falanda filanda diyor. Daha onun yazdığı dönemlerde sevgili değildik. Ay benim bi moralim düştü böyle ağlamaklı oldum ama bi aslan burcu kadını olarak içim acısada can alıcı kelime ile onu mors ettim dedim ki olabilir sonuçta biz onunlaşuan sevgili değiliz, her erkek yatmalık kız arar buda öyle sanmıştır no problem dedim kapattım .. ama öyle enerjim düştü ki geri dönecektim sonra ayıp olur dedim gittim. Zaten kötü birşey de yazmamıştı bu kız yazmış oda cevap vrmiş sadece.
Sonra çocuk bi kaç ay içerisinde beni ailesi ile tanıştırdı falan bi görsen kız dehşetler içinde uzaktan uzağa izliyor falan. Kıskancın teki.
Bana mesajlar geliyor faceden sevgilin seni aldatıyor vs bakıyorum salak konumu açık unutmuş gebzeden onun oturduğu caddeden mesaj gönderiliyor
Ayırmak için epey uğraştı kardeş dediğim kişi.
Neyse erkek arkadaşımdan ben ayrıldım biranlık sinirle ve aylarca bu kıza söylemedim korktum. Şimdi başka biri ile beraber olduğumu biliyor ya ona yazarsa çok pis kıl olurum valla