Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Tartıştığımızda hep bu şarkıyı dinliyorum bu aralar keyfim yerine geliyor

Bu dünyada çılgın ararsan biri sensin biri ben
Ama artık delilik yok beni sen tut seni ben
Ne dünyaymış ? bırak dönsün dursun sabredince hiç öyle ermiyorsun
Ele geçmez bir daha böyle fırsat sevelim sevişelim

Aşk başımıza belaaa

[video=dailymotion;x1olu92]http://www.dailymotion.com/video/x1olu92_hande-yener-alt-dudak_music[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet ceceli söylemliydi onun tamamını
Aboww :18: boşver aklına getirme

Difolsun gitsin zaten o havalı şeyy..
Ayrılınca ona Uçuş yaparken egosunu gökte unutmuş hödük demiştim Pilottu az canımı yakmadı ya ..
Neyse herşey geride kaldı mutluyum kii beeennnnn

Kadınlar kulübünden çöpçatanlık sayfası da bekliyorum anneler oğullarına kız bakarmış , kızlar fotoğraflı cv yayınlarmuş kk.da

Kadınlar kulübünden çöpçatanlık sayfası da bekliyorum anneler oğullarına kız bakarmış , kızlar fotoğraflı cv yayınlarmuş kk.da

Puahahha
Bizde aynı dönemde nişanlanıp evlenirsek nasipse bebeklerimiz aynı dönemde doğarlar, hayırlısı ile bizde baş göz ederiz

Difolsun gitsin zaten o havalı şeyy..
Ayrılınca ona Uçuş yaparken egosunu gökte unutmuş hödük demiştim Pilottu az canımı yakmadı ya ..
Neyse herşey geride kaldı mutluyum kii beeennnnn

Allah mutluluğunu daim etsn kuzum . ne kadardır birliktesiniz ?

kızlar bi ara burda saç rengim hakkında fikir almak için resimlerim vardı . Sonra aradan biraz zaman geçti facebook ta 3 tane resimlerimle açılmış sahte hesap buldum ki bende bulmadım taa istanbuldaki boludaki arkadaşlarıma denk gelmiş tesadüf eseri . Fcebook sayfalarını kapattırana kadr canım çıktı şikayetle Burda ki konuşardan da silemedim resimlerimi taa site yöneticileriyle irtibata geçtim onlar sildiler sağolsunlar Bi konu flan açarken aklınızda bulunsun kızlar

Puahahha
Bizde aynı dönemde nişanlanıp evlenirsek nasipse bebeklerimiz aynı dönemde doğarlar, hayırlısı ile bizde baş göz ederiz

Aynen ya keşke izmirde olaydınız da görüşürdük iyi olrdu , ben asker yolu beklicem daha nişanlılığa doyamamışken gidecek sevdiceğimm

2 yıldır tanışıyoruz ama yeniyiz Tatlım.
Polislerden de hiç haz etmezdim çok havalı oluyorlar oda geldi beni buldu ya

Hayırlısı canım ya

Aa yüzün falan belli miydi canım ? KK.dan biri yapmış olmasınn

Aynen ya keşke izmirde olaydınız da görüşürdük iyi olrdu , ben asker yolu beklicem daha nişanlılığa doyamamışken gidecek sevdiceğimm

Oy kıyamam
Kısa dönem mi uzun mu?
Rabbim kavuştursun ya inşallah göz açıp kapayıncaya kadar biter

Hayırlısı canım ya

Aa yüzün falan belli miydi canım ? KK.dan biri yapmış olmasınn

evet kuzum belliydi hiç aklıma gelmedi oyle bi olay olcagı saflık etmişim Hiç bilmiyorumm kuzucumm bide facebookta abazalar yorum yapmış fotolarıma hep o hesabı açanda çok teşekkür ederim o sizin güzellğiniz flan benmişim gibi konuşmuş hep

Aynen canım Seninki ne zaman gidiyor?

Ağustos yada Kasımda canım Allah nasip ederse kısa dönem Seninki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…