- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Ay bende bugün keyifsizim valla bu şarkıyıda hiç duymamıştım
Hani inatlaşmasak hala diyorum, uzatmasak mesala
Zaman makinasına iki biletim var
Eminim seninde niyetin var
Alt duduş
Evet dinledim tatlım tam yaz şarkısı kıpır kıpır
Aynen canım ya . Demet akalında gene atarlı albümünü çıkardı
Evet onun bi şarkısı var yeni, ismini unuttum ya püf ama çok seviyorum harika bi şarkı
Evet ya o şarkı çok güzel ama sadece Mustafa Ceceli söylese ayrı bi tatlışko oluyor şarkı ya
Bizim eski sevgilimle şarkımız Ferhat Göçer- Sarıl Banaydı hatta az önce yemeğe gittim dışarı o şarkı çaldı burnum direği sızladı ya garip
Neden böyle olduysa .. Şimdi ki ile bir şarkımız yok henüz :)
Evet ya o şarkı çok güzel ama sadece Mustafa Ceceli söylese ayrı bi tatlışko oluyor şarkı ya
Bizim eski sevgilimle şarkımız Ferhat Göçer- Sarıl Banaydı hatta az önce yemeğe gittim dışarı o şarkı çaldı burnum direği sızladı ya garip
Neden böyle olduysa .. Şimdi ki ile bir şarkımız yok henüz :)
Evet ceceli söylemliydi onun tamamını
Aboww :18: boşver aklına getirme
Kadınlar kulübünden çöpçatanlık sayfası da bekliyorum anneler oğullarına kız bakarmış , kızlar fotoğraflı cv yayınlarmuş kk.da
Difolsun gitsin zaten o havalı şeyy..
Ayrılınca ona Uçuş yaparken egosunu gökte unutmuş hödük demiştimPilottu az canımı yakmadı ya ..
Neyse herşey geride kaldı mutluyum kii beeennnnn
Kadınlar kulübünden çöpçatanlık sayfası da bekliyorum anneler oğullarına kız bakarmış , kızlar fotoğraflı cv yayınlarmuş kk.da
Allah mutluluğunu daim etsn kuzum . ne kadardır birliktesiniz ?
Puahahha
Bizde aynı dönemde nişanlanıp evlenirsek nasipse bebeklerimiz aynı dönemde doğarlar, hayırlısı ile bizde baş göz ederiz
Aynen ya keşke izmirde olaydınız da görüşürdük iyi olrdu , ben asker yolu beklicem dahanişanlılığa doyamamışken gidecek sevdiceğimm
2 yıldır tanışıyoruz ama yeniyiz Tatlım.
Polislerden de hiç haz etmezdim çok havalı oluyorlar oda geldi beni buldu ya
kızlar bi ara burda saç rengim hakkında fikir almak için resimlerim vardı . Sonra aradan biraz zaman geçti facebook ta 3 tane resimlerimle açılmış sahte hesap buldum ki bende bulmadım taa istanbuldaki boludaki arkadaşlarıma denk gelmiş tesadüf eseri . Fcebook sayfalarını kapattırana kadr canım çıktı şikayetleBurda ki konuşardan da silemedim resimlerimi taa site yöneticileriyle irtibata geçtim onlar sildiler sağolsunlar Bi konu flan açarken aklınızda bulunsun kızlar
Bende asker yolu beklicem daha kuzummmNapalım beraber şafak ta sayarız
Aynen ya keşke izmirde olaydınız da görüşürdük iyi olrdu , ben asker yolu beklicem dahanişanlılığa doyamamışken gidecek sevdiceğimm
Hayırlısı canım ya
Aa yüzün falan belli miydi canım ? KK.dan biri yapmış olmasınn
Aynen canımSeninki ne zaman gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?